Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, αυτή η ιστορία με τη γυμναστική στο σπίτι με λάστιχα, αρχίζει να μου αρέσει. Σκέφτομαι σοβαρά να προβώ σε αγορά ενός σχετικού set.

Kαι εμενα με ενδιαφέρει αυτο,αν εχει πάρει κάνεις τέτοιο σετ γύρο στα 50Ε και τον εχει αφήσει  ικανοποιημενο (πχ ποιότητα κατασκευής) ας μας πει.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να δωσετε τοσα λεφτα,  βρισκεις πολυ καλα λάστιχα και με 15-20 ευρω ,  αυτα πχ ειναι τέλεια

power_tubes.jpg

http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=3634

παρτε το στο σκληρό επίπεδο και είστε κομπλε !

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να δω ασκησεις με λαστιχα για χερια. Περα απο τις κλασσικες καμψεις δικεφαλων... Βασικα για ωμους και χερια θελω να κανω αυριο στο τζιμ μετα απο καιρο με λαστιχα, οποτε οποιιοδηποτε βιντεο με καλες ασκησεις θα βοηθουσε...

Δημοσ.

Εκανα αυτο σημερα επηρεασμενος απο το ποστ με τις συνταγες.

Φυστικοβουτυρο κρανκι

Βρωμη

Σπορια καθαρισμενα

Ενα σφινακι γαλα γιατι δεν μετρησα και δεν ειχε υγρασια

Φρουτα αποξεραμενα

Δεν εβαλα αλλους ξηρους καρπους γιατι ειχε το φυστικοβουτυρο

Τεσσερα σκουπ πρωτεινη σαν κορρμος εγινε

Ολα με τα χερια τα ανακατεψα και ψυγειο

post-223961-0-73346500-1445450901_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα ηθελα να δω ασκησεις με λαστιχα για χερια. Περα απο τις κλασσικες καμψεις δικεφαλων... Βασικα για ωμους και χερια θελω να κανω αυριο στο τζιμ μετα απο καιρο με λαστιχα, οποτε οποιιοδηποτε βιντεο με καλες ασκησεις θα βοηθουσε...

δειτε το βιντεο να πάρετε μερικες ιδεες , αν ξερεις να το χρησιμοποιήσεις  μπορείς να γυμνασεις ολο σου το κορμι

οι ασκήσεις που μπορείτε να κανετε ειναι άπειρες

επισης Το γεγονός ότι τα λάστιχα, σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, δεν βασίζονται στους νόμους της βαρύτητας για να παρέχουν αντίσταση, τα καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικά σε θέσεις όπου ένας αλτήρας ή μια μπάρα δεν «δουλεύουν» καθόλου. Παρέχουν δηλαδή, αντίσταση σε όλο το εύρος μιας κίνησης (οριζόντιο ή κάθετο), η οποία μάλιστα αυξάνεται προοδευτικά όσο τεντώνει το λάστιχο. Το χαρακτηριστικό αυτό, τα καθιστά ιδανικά για προπονήσεις οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και σε αποκατάσταση από κάποιον τραυματισμό ..

η αντίστασή τους είναι πολύ πιο ανώδυνη για τις αρθρώσεις, μιας και επικεντρώνεται αυστηρά και μόνο στον μυ.

πηγαίνετε το βιντεο απο το 6 και μετά να δείτε ποσες ασκήσεις κανει αυτος , υπόψιν  ειναι ενα πολυ μικρο δείγμα μπορεις να κανεις παρα πολυ περισσότερες φτανει να ξερει κάποιος να σου δείξει ! το μονο που χρειαζόμαστε ειναι μια ταράτσα χωρις πολλούς ηλιακούς για να χωράμε λολ  και ενα σίδερο να στηρίσουμε το λαστιχο

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα αυτο σημερα επηρεασμενος απο το ποστ με τις συνταγες.

Φυστικοβουτυρο κρανκι

Βρωμη

Σπορια καθαρισμενα

Ενα σφινακι γαλα γιατι δεν μετρησα και δεν ειχε υγρασια

Φρουτα αποξεραμενα

Δεν εβαλα αλλους ξηρους καρπους γιατι ειχε το φυστικοβουτυρο

Τεσσερα σκουπ πρωτεινη σαν κορρμος εγινε

Ολα με τα χερια τα ανακατεψα και ψυγειο

Εχε υποψην οτι οταν ανακατευεις πρωτεινη σκονη η αμινοξεα με στερεα τροφη χανεις μεγαλο μερος της αποροφησης και δημιουργει αερια στο στομαχι σου.Ηταν μια φιλικη συμβουλη του μανου.Μονο με φρουτο η γιαουρτι μπορεις να το μπλεξεις

• Like 5
Δημοσ.

Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα..

Τι διαολο αναρωτηθηκα.. Εχουν μαραθωνιο σημερα στο περιστερι;..

Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα.

Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο;

Δημοσ.

Απο το νοεμβριο παω γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια.

Κανω σπιτι.

Εκει που θα παω θα χει γνωστους αγνωστους, πως κινουμε μην κανω καμια πατατα, θα μαι νεος εκει.

Μην παω με την νοοτροπια του σπιτιου μου και τρακαρω με κανεναν.

Μερικα τιπς θα μου ηταν χρησιμα

Δημοσ.

Περασα απο μπουρναζι σημερα και λιγα τετραγωνα απο την κεντρικη πλατεια ειδα ενα σωρο ανθρωπους να τρεχουν στα στενα..

Τελικα ποιο πανω ειδα οτι εχει ανοιξει ενα cross fit club , σαν ανοιχτο γυμναστηριο το εχουν κανει.. Συν οτι βαζουν τους πελατες να τρεχουν στους δρομους(μαλλον).. Δεν λεω, απο την μονοτονια του ηλεκτρονικου διαδρομου καλυτερα, αλλα μου φανηκε παραξενη η ολη ιδεα.

Αξιζει καποιος αρχαριος να ασχοληθει με αυτη τη γυμναστικη, η πρεπει πρωτα να ιδρωσεις πχ τρεις μηνες σε κανονικο γυμναστηριο;

Κάπως έτσι είναι και Βόλο. Δεν πάω, απλά έτυχε όπως και με σένα και το είδα.

Δημοσ.

Απο το νοεμβριο παω γυμναστηριο μετα απο κατι χρονια.

Κανω σπιτι.

Εκει που θα παω θα χει γνωστους αγνωστους, πως κινουμε μην κανω καμια πατατα, θα μαι νεος εκει.

Μην παω με την νοοτροπια του σπιτιου μου και τρακαρω με κανεναν.

Μερικα τιπς θα μου ηταν χρησιμα

Τι tips βρε συ.. Παντού και πάντα να είσαι ο εαυτός σου και να σέβεσαι τον άλλον αν θέλεις να σε σέβεται

Κάνε δοκιμαστικό και αποφάσισε . Είναι ανταγωνιστικό είδος άθλησης και αν δεν είσαι εγκρατής,οι τραυματισμοί καραδοκούν . Παίζει πολύ φάρμακο,στα υπόψιν

Κατα τα άλλα άμα δεις παλιούς είναι supermen

• Like 3
Δημοσ.

Ναι οκ.

Μαζι μου θα παιρνω

Παππουτσια μονο γιαβτο γυμναστήριο

Αλλαξια πανω κατω

Πετσετα για τον παγκο

Αν κανω μπανιο εκει

Βρακι καλτσες

Πετσετα μπανιου

Αφρολουτρο

Παντοφλες

Ξεχναω κατι; συν νερο

Δημοσ.

Ναι οκ.

Μαζι μου θα παιρνω

Παππουτσια μονο γιαβτο γυμναστήριο

Αλλαξια πανω κατω

Πετσετα για τον παγκο

Αν κανω μπανιο εκει

Βρακι καλτσες

Πετσετα μπανιου

Αφρολουτρο

Παντοφλες

Ξεχναω κατι; συν νερο

αν σημειώνεις ασκήσεις - σετ, τότε ένα μικρό μπλοκάκι με ένα μολυβάκι 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι λίβε. Εντάξει είσαι. Θα δεις μετά αν χρειάζεσαι κάτι.Εγώ π.χ. παίρνω 2 πετσέτες επειδή αν μείνω με μία θέλει στίψιμο.

In other news

Πριν 2 βδομάδες έκανα squat 4x8 @ 105 και στο τελευταίο σετ πέθαινα δεν πέθαινα από ανάσα. Σήμερα 3 σετ των 5 με 127,5 (ή 132,5...υπολογίζω 15 την μπάρα εγώ) και στο 4ο βγήκαν 7 και σταμάτησα επειδή άρχισε να χαλάει η τεχνική. 

In other, other news. Κόπηκε η αναβολή σήμερα, Γενάρη μπαίνω στρατό το κέρατό μου το τράγιο.

αν σημειώνεις ασκήσεις - σετ, τότε ένα μικρό μπλοκάκι με ένα μολυβάκι 

ή κατεβάζεις fitocracy στο κινητό 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...