Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα λάστιχα προπόνησης για διακοπές business trips κτλ, απομίμηση αυτών. 

http://www.bodylastics.com/

Έκανα την πρώτη προπόνηση χτες. Το μόνο που δεν κατάφερα να γυμνάσω είναι γάμπες. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν όχι εντυπωσιασμένος (δεν είναι ότι είμαι και κάνας τσιλιβήθρας παίζω αρκετά κιλά στο gym όπου επιτρέπουν οι τραυματισμοί). Σήμερα έχω τα ίδια πιασίματα όπως αν είχα πάει gym. 

Προτείνω να τα δείτε όσοι είστε σε φάση home workout και δεν έχετε χώρο για μπάρες και πάγκους η πολλούς αλτήρες, ή όσοι θέλουν να γυμνάζονται και στις διακοπές κτλ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν θα αντικαθιστούσα το gym με αυτά φυσικά αλλά μετράνε.  

τα πήρα από http://www.bbclub.gr/

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μια ερώτηση αναφορικά με τα φρούτα...αν πχ θέλω να φάω δύο φρούτα μπορώ να τα βάλω στο μουλτι και να τα πολτοποιήσω; να γίνει ουσιαστικά φρουτόκρεμα ή χάνονται συστατικά που δεν πρέπει;

Δημοσ.

Θελω να κανω μια ερωτηση ακομα ρε παιδια:-P Η πρωτεινη που λαμβανουμε απο τις τροφες αν δεν κανουμε βαρη ή ασκησεις σωματικου βαρους δεν μετατρεπονται σε μυικη μαζα?

Καποιος να απαντησει αν θελει σε αυτην την ερωτηση?

Δημοσ.

Δεν έχω επιστημονική θεωρία πρόχειρη αλλά αν δεν έχει λόγο το σώμα  να συνθέσει μυς , γιατί να το κάνει?Είναι και πανάκριβοι στη συντήρηση. Ότι και να τρως. Εκτός βέβαια από ορμόνες.

Δημοσ.

Δεν έχω επιστημονική θεωρία πρόχειρη αλλά αν δεν έχει λόγο το σώμα  να συνθέσει μυς , γιατί να το κάνει?Είναι και πανάκριβοι στη συντήρηση. Ότι και να τρως. Εκτός βέβαια από ορμόνες.

Ευχαριστω για την απαντηση.Μετατρεπονται σε λιπος ομως?

Δημοσ.

Σημερα προγραμμα Α. 50 λεπτα γυμναστικης.

3 σετ κοιλιακους/3 σετ ραχαιους.

Λιγο επιτοπιο τροχαδιν και ζεσταμα ωμων.

Σε ολες τις ασκησεις ζεσταμα κανονικα.

Σκουου: 37.5 κιλα

Πιεσεις στηθους: 47,5 κιλα

Αρσεις θανατου: 45 κιλα.

Βοηθητικη.

Ελξεις στην τροχαλια: 37.5 3 σετ*10 επαναληψεις.

Στο τελος 300 επαναληψεις σχοινακι.

Υ.Γ: @δημητρα δοκιμασα να κανω τους κοιλιακους που μου προτεινες.. Αλλα ο παγκος δεν με βοηθησε.. Ειπα να κανω τις κανονικας μην γινει τιποτα και δεν βγει η προπονηση..

Δημοσ.

και γω δεν μπορούσα, θα έδινα κουτουλιά στη διπλανή μου ... αρκέστηκα να τα κάνω στο στρώμα, την ίδια άσκηση δλδ, άρση κορμού και ποδιών ταυτόχρονα

Δημοσ.

Βρες πηγα να την κανω και κουνηθηκε ολος να μην τον χεσω..

Αυτος στο βιντεο εχει καλο, ενιαιο, με σταθερη βαση γι αυτο μπορει και το κανει.. Θα το επιχειρησω το σαββατο που κανω αεροβια..

Δημοσ.

Σωκρατη αυτο εκανα..

Απλα για δοκιμη ειπα να δω τι γινεται..

Δεν τραβηξε το πραμα..

Πιο πολυ θα τραυματιζομουν..

Αλλωστε μονο για ζεσταμα κανω κοιλιακους..

Στην αεροβιο που κανω καθε σαββατο, επιλεγω καμψεις. Καλα το πριξιμο που νιωθω στον τρικεφαλλο μου οταν της κανω ειναι αλλο πραγμα.

Μεχρι να ανεβω στα κιλα, ωστε να μην χασω αυτο που εκανα..

Δημοσ.

ε εντάξει δεν τον έβαλα να κάνει και τον χιμπατζή πάνω στο μονόζυγο, απλά είναι ωραίο να δοκιμάζεις νεα πράγματα, να δεις μέχρι που φτάνεις

• Like 1
Δημοσ.

Η πρωτείνη έχει 4 θερμίδες, το ίδιο οι υδατάνθρακες και το λίπος 9

Όταν οι συνολικές θερμίδες είναι περισσότερες απότι χρειάζεσαι ο οργανισμός τις αποθηκεύει ως λίπος

Αν δεν ιδρώσεις δεν χτίζεις σώμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...