alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αγόρασα λάστιχα προπόνησης για διακοπές business trips κτλ, απομίμηση αυτών. http://www.bodylastics.com/ Έκανα την πρώτη προπόνηση χτες. Το μόνο που δεν κατάφερα να γυμνάσω είναι γάμπες. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος αν όχι εντυπωσιασμένος (δεν είναι ότι είμαι και κάνας τσιλιβήθρας παίζω αρκετά κιλά στο gym όπου επιτρέπουν οι τραυματισμοί). Σήμερα έχω τα ίδια πιασίματα όπως αν είχα πάει gym. Προτείνω να τα δείτε όσοι είστε σε φάση home workout και δεν έχετε χώρο για μπάρες και πάγκους η πολλούς αλτήρες, ή όσοι θέλουν να γυμνάζονται και στις διακοπές κτλ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν θα αντικαθιστούσα το gym με αυτά φυσικά αλλά μετράνε. τα πήρα από http://www.bbclub.gr/ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον @alex ότι όντως κάνουν δουλειά για κάποιον που κάνει home workoutεγώ θα δώσω ένα λινκ με ασκησιολόγιο ενδεικτικό για όλες τις μυικές ομάδες:http://www.in2life.gr/wellbeing/exercise/articles/205151/article.aspx?singlepage=1
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 μια ερώτηση αναφορικά με τα φρούτα...αν πχ θέλω να φάω δύο φρούτα μπορώ να τα βάλω στο μουλτι και να τα πολτοποιήσω; να γίνει ουσιαστικά φρουτόκρεμα ή χάνονται συστατικά που δεν πρέπει;
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δε χάνεται τίποτα, άντε καμιά φυτική ίνα , αλλά φαντάζομαι είσαι στον όγκο και δε μπορείς να μασάς όλη την ώρα ε?
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, πραγματικά μπουκώνω όταν βλέπω πως πρέπει να φάω και τα δύο φρούτα.
original911 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να κανω μια ερωτηση ακομα ρε παιδια:-P Η πρωτεινη που λαμβανουμε απο τις τροφες αν δεν κανουμε βαρη ή ασκησεις σωματικου βαρους δεν μετατρεπονται σε μυικη μαζα? Καποιος να απαντησει αν θελει σε αυτην την ερωτηση?
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω επιστημονική θεωρία πρόχειρη αλλά αν δεν έχει λόγο το σώμα να συνθέσει μυς , γιατί να το κάνει?Είναι και πανάκριβοι στη συντήρηση. Ότι και να τρως. Εκτός βέβαια από ορμόνες.
original911 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω επιστημονική θεωρία πρόχειρη αλλά αν δεν έχει λόγο το σώμα να συνθέσει μυς , γιατί να το κάνει?Είναι και πανάκριβοι στη συντήρηση. Ότι και να τρως. Εκτός βέβαια από ορμόνες. Ευχαριστω για την απαντηση.Μετατρεπονται σε λιπος ομως?
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα προγραμμα Α. 50 λεπτα γυμναστικης. 3 σετ κοιλιακους/3 σετ ραχαιους. Λιγο επιτοπιο τροχαδιν και ζεσταμα ωμων. Σε ολες τις ασκησεις ζεσταμα κανονικα. Σκουου: 37.5 κιλα Πιεσεις στηθους: 47,5 κιλα Αρσεις θανατου: 45 κιλα. Βοηθητικη. Ελξεις στην τροχαλια: 37.5 3 σετ*10 επαναληψεις. Στο τελος 300 επαναληψεις σχοινακι. Υ.Γ: @δημητρα δοκιμασα να κανω τους κοιλιακους που μου προτεινες.. Αλλα ο παγκος δεν με βοηθησε.. Ειπα να κανω τις κανονικας μην γινει τιποτα και δεν βγει η προπονηση..
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 και γω δεν μπορούσα, θα έδινα κουτουλιά στη διπλανή μου ... αρκέστηκα να τα κάνω στο στρώμα, την ίδια άσκηση δλδ, άρση κορμού και ποδιών ταυτόχρονα
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Βρες πηγα να την κανω και κουνηθηκε ολος να μην τον χεσω.. Αυτος στο βιντεο εχει καλο, ενιαιο, με σταθερη βαση γι αυτο μπορει και το κανει.. Θα το επιχειρησω το σαββατο που κανω αεροβια..
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σωκρατη αυτο εκανα.. Απλα για δοκιμη ειπα να δω τι γινεται.. Δεν τραβηξε το πραμα.. Πιο πολυ θα τραυματιζομουν.. Αλλωστε μονο για ζεσταμα κανω κοιλιακους.. Στην αεροβιο που κανω καθε σαββατο, επιλεγω καμψεις. Καλα το πριξιμο που νιωθω στον τρικεφαλλο μου οταν της κανω ειναι αλλο πραγμα. Μεχρι να ανεβω στα κιλα, ωστε να μην χασω αυτο που εκανα..
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ε εντάξει δεν τον έβαλα να κάνει και τον χιμπατζή πάνω στο μονόζυγο, απλά είναι ωραίο να δοκιμάζεις νεα πράγματα, να δεις μέχρι που φτάνεις 1
Porg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η πρωτείνη έχει 4 θερμίδες, το ίδιο οι υδατάνθρακες και το λίπος 9 Όταν οι συνολικές θερμίδες είναι περισσότερες απότι χρειάζεσαι ο οργανισμός τις αποθηκεύει ως λίπος Αν δεν ιδρώσεις δεν χτίζεις σώμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις