alex_000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εγω παντως ενα παγωτακι το χτυπησα,και αισθανομαι περηφανος. 1 cheat meal ακουσ την εβδομαδα.Ενταξει ,συμφωνω σε αυτο,αν πας για bodybuilder[Κατι που δεν κανει κανενας]..Το θεμα ειναι να εχεις ενα πλανο στην διατροφη σου με 5-6 γευματα με μπολικη προτεινη και σωστο υδατανθρακα,και που και που,να τρως και κανα cheat meal ,η κανα πατατακι παγωτο κτλ. τώρα που έχω ακόμα ψηλό λίπος προτιμώ να είμαι καθαρός για το γαμώτο, όταν φτάσω τους στόχους που θέλω θα τρώω παγωτό κάθε μέρα που έχω προπόνηση.
bosei Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς λίγα αφού πάντα είναι νερομένα με μπόλικα παγάκια, ιδίως τα ποτά που έχουν αυξημένη κατανάλωση. δεν τα βἀζουν κατἀ αποκλειστικότητα, συνήθως με το μάτι, πιστεύω κανένα δάκτυλο. Ουσιαστικά είναι νερό με άρωμα αλκοόλης. Οκ...στην περίπτωση που είναι κανονικό ξέρουμε νταν θερμίδες ?
alex_000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://www.calorieking.com/foods/calories-in-liquors-spirits-gin-47-3-alc_f-ZmlkPTEzOTMyMg.html 2
michael92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τα cocktail βέβαια έχουν τόνους αλκόολ ζάχαρης και λιπαρών
bosei Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://www.calorieking.com/foods/calories-in-liquors-spirits-gin-47-3-alc_f-ZmlkPTEzOTMyMg.html Ωραίος άλεξ... 1γρ αλκοολ αποδίδει 7 θερμίδες I know...
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι σας έπιασε με τα παγωτά; εχει αρχίσει και κρυώνει ο καιρός!;.. εγώ όλο το καλοκαίρι έφαγα 3 μικρά Frozen και 3 κύπελλα ben & jerrys ..Μια χαρά ηταν. Επίσης 2 σουβλάκια για πρώτη φορά απο τον Απρίλιο έφαγα πρίν μια εβδομάδα.Δηλαδή μετά απο 5 μήνες. Είχα ξεχάσει πώς είναι. Φυσικά κάνω ελλειπτικό -διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα για χειμώνα και 4 το καλοκαίρι.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι σας έπιασε με τα παγωτά; εχει αρχίσει και κρυώνει ο καιρός!;.. εγώ όλο το καλοκαίρι έφαγα 3 μικρά Frozen και 3 κύπελλα ben & jerrys ..Μια χαρά ηταν. Επίσης 2 σουβλάκια για πρώτη φορά απο τον Απρίλιο έφαγα πρίν μια εβδομάδα.Δηλαδή μετά απο 5 μήνες. Είχα ξεχάσει πώς είναι. Φυσικά κάνω ελλειπτικό -διάδρομο 3 φορές την εβδομάδα για χειμώνα και 4 το καλοκαίρι. και εγω εφαγα την κυριακη 1,5λ παγωτο. Αλλα φυσικα τα παντα πηγαιναν αναπαντεχα καλα τον τελευταιο μηνα. Ps. το συστημα κοβει και την ζαχαρη σιγα σιγα απο μονο του...
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Σημερα προπονηση . Προγραμμα Β. Περιπου 60+ λεπτα γυμναστικης. Ζεσταμα κοιλιακους/ραχαιους. 3 σετ* 10 εκαστος. Ζεσταμα ωμων, επιτοποιο τροχαδιν. Σε ολες τις ασκησεις το ζεσταμα που προβλεπεται. Σκουοτ: 40 κιλα. Στρατιωτικες:30 κιλα Ορθια κωπηλατικη: 32.5 Βοηθητικες: Καμψεις δικεφαλλων: 3*15- 20 κιλα + οσα ειναι η στραβομπαρα... Τελος 300 επαναληψεις σχοινακι... Δεν εφαγα καλα. Ειχε πατατες βραστες. Εφαγα λιγες. Μετα ειχα δουλεια ουτε ξεκουραστηκα. Πιστευω οτι αν κοιμομουνα θα πηγαινε πιο καλα η προπονηση.. Τωρα πηγα με την ενταση της δουλειας και το κεφαλι μου ηταν καπως...
yannis27gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μόλις σε πιάσανε για plagiarism. Αν δεν είσαι Ελλάδα that is. Επίσης Απέφυγε να μιλάς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Έχεις αποδείξει πολλακις το στυλάκι σου. Είσαι η ψυχή της παρέας φαντάζομαι, ε; Άντε, κι ένα τραγουδάκι για να τους ξεσηκώσεις. Bosei, εγώ για ευκολία υπολογίζω ένα ποτήρι τσίπουρο στις 150 θερμίδες. Κάπου εκεί δε θα 'ναι και το ουισκι; Ρε συ Δήμητρα, ειλικρινά που τα βρίσκεις τόσο πετυχημένα ανέκδοτα; Είσαι φοβερή!! 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το ποτο εκτος απο τις θερμιδες, εχει χιλια δυο καλα... Ασε που εσυ πινεις, αυτη ομορφαινει.. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχεις αποδείξει πολλακις το στυλάκι σου. Είσαι η ψυχή της παρέας φαντάζομαι, ε; Άντε, κι ένα τραγουδάκι για να τους ξεσηκώσεις. http://www.youtube.com/watch?v=7YeLuDgzxCM ! Ενώ εσυ επεισες για τις γνώσεις σου στο συγκεκριμενο ακαδημαϊκό αντικείμενο. Και επειδη δεν δείχνεις να καταλαβαίνεις. Ετσι και έλεγες οτι: το συγκεκρίμενο άρθρο, με τον τροπο γραφής του, δεν δείχνει να ειναι τόσο πιστευτο, όσες παραπομπές και αν ειχε. Θα απάνταγα οτι: ενα δίκαιο το έχεις. Αλλα Εσυ τσουβαλιασες τους πάντες. Ελπίζω να καταλαβαινομαστε Τέρμα το offtopic
yannis27gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω; Πάμε από την αρχή. Αυτό που είπα είναι ότι οι παραπομπές ΔΕΝ είναι απαραίτητα κριτήριο επιστημονικότητας γιατί μπορεί το άρθρο να είναι αποτέλεσμα plagiarism. Διαφωνείς; Προφανώς όχι. Τότε τι μου παριστάνεις τον καμπόσο, αλαζόνα; Αυτό το υφάκι έχεις συχνά πυκνά κι έχει εκνευρίσει κι άλλους. Στα @@ σου βεβαίως βεβαίως, just saying. Oftopic; Δεν θα το 'λεγα. Η όλη συζήτηση ξεκίνηση σχετικά με την εγκυρότητα ή μη ενός άρθρου, το περιεχόμενο του οποίου είναι σημαντικό, οπότε δε θα έλεγα ότι εκτός θέματος η συζητηση. Και για να φτάσουμε στο ζουμί, η δικιά μου ακαδημαϊκή εμπειρία με έχει πείσει να είμαι σκεπτικιστής με τις έρευνες γιατί οι περισσότερες πάσχουν μεθοδολογικά. Ειδικά δε οι παραπομπές, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο καθώς οι επιστήμονες είναι μια κλειστή λίγκα που ο ένας ανακυκλώνει τη δουλειά του άλλου. Και μια άσχετη ερώτηση: Αφού πρέπει να παίρνουμε την πρωτείνη μετά την προπόνηση, αν κάνει κάποιος αεροβική μετά τα βάρη πρώτα παίρνει πρωτείνη και μετά χοροπηδάει σαν το ζαρκάδι ή κάνει αεροβική και στο τέλος πρωτείνη;
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και μια άσχετη ερώτηση: Αφού πρέπει να παίρνουμε την πρωτείνη μετά την προπόνηση, αν κάνει κάποιος αεροβική μετά τα βάρη πρώτα παίρνει πρωτείνη και μετά χοροπηδάει σαν το ζαρκάδι ή κάνει αεροβική και στο τέλος πρωτείνη; Παίρνεις την πρωτεΐνη μετά και την αερόβια. 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Είναι το ίδιο αποδοτική είτε την πάρεις αμέσως μετά τα βάρη είτε 30 λεπτά αργότερα; Γιατί κάπου διάβασα/άκουσα ότι το πρώτο εικοσάλεπτο είναι το "κρίσιμο". Επίσης, η αερόβια είναι πιο αποδοτική -αναφορικά με την καύση λίπους- αν γίνεται μετά τα βάρη ή σε ξεχωριστή μέρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις