Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ο τυπος με το σπαθι θα φτασει την δυναμη του σε ενα Χ επιπεδο και απο εκει και μετα απλα θα χτίζει την αντοχη του πανω σε αυτο δεν θα γινει πιο δυνατος. Αναφέρεσαι σε πραγματα που δεν μπορουν να συγκριθουν και πραγματα που δεν εχουν και σχεσει μεταξυ τους Αν θες κανουμε ενα "πείραμα" και αν θες βαζουμε και ενα κερασμα κατω ετσι για την φαση. Θα πηγαινεις γυμναστηριο θα κανεις παγκο καθε μερα με 60κιλα για οσο διαστημα θελεις εσυ και θα κανω εγω την προπονηση μου (ισως και χωρις προπονηση) και θα παμε μετα να δουμε ποιος μπορει να σηκωσει περισσοτερα κιλα για μια επαναληψη, τι λες? ΥΓ: το point μου δεν ειναι να δειξω αν ειμαι καλυτερος απο σενα ή οχι στον παγκο απλα να σου δειξω οτι ειναι ασχετα αυτα που συγκρινεις ΥΓ: αυτο στο οποιο αναφέρεσαι εσυ ειναι αντοχη στη δυναμη 1
logistoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ΥΓ: αυτο στο οποιο αναφέρεσαι εσυ ειναι αντοχη στη δυναμη ουσιαστικά ναι και συμφωνώ συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, απλά ο σκοπός/στόχος του καθενός του ορίζει να κάνει και διαφορετική γυμναστική η αρχική μου διαφωνία είχε να κάνει με τη φράση ότι καταστρέφει κανείς τους μυες του όταν ουσιαστικά στοχεύει και στη διάρκεια προφανώς και δεν θα σε φτάνω ή δεν θα σε φτάσω ποτέ μάλλον πάγκο γιατί δεν είναι κάτι που δουλεύω συστηματικά, θα προτιμούσα πάντως να είμαι σε θέση να κάνω 100+ push ups χωρίς διακοπή (γιατί σε σετάκια των 20-30 οκ τα κάνω και παραπάνω) τα 100κιλά μου παρά να φτάσω να σηκώνω για 1 φορά τα 200 ας πούμε, θα μου ήταν πιο χρήσιμο η ικανοποιητική δύναμη με διάρκεια
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ο στοχος του καθενος φυσικα και καθοριζει την προπονηση που χρειαζεται αλλα οι οροι που χρησιμοποιουνται ειναι ιδιοΙ (δυναμη, αντοχη κλπ) οποτε απλα πρεπει να προσεχουμε τι χρησιμοποιουμε και τι εννοουμε! 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 εχω πεθάνει στα χαρτόνια. μια μέρα πολτοποίησα κοτοπουλο και ρυζι μπας και φαγωθει ποιο ευκολα χαχαχαχαφορτώνουμε σιγά σιγά.. να δω λιπάκι πως θα χάσουμε από πάσχα!! 8
Demetra_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Γροσ, ωραιο το τατου στο αριστερο χερι της φωτο - πραγματικο δεξι σου. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου φαίνεται πως ήταν αναποφάσιστος και το μουτζούρωσε στο τέλος. 5
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 A, δε σας είπα. Θα πάρω μέρος σε μια διατροφική έρευνα (η γυναίκα μου λέει ότι θα γίνω πειραματόζωο -να ξέρετε, αν θέλετε να έχετε κάποιον δίπλα σας να σας λέει γλυκιές κουβέντες, να παντρευτείτε, εγγύηση ). Δε θα κάνω και τίποτα φοβερό. Θα δώσω αίμα και δείγμα κοπράνων 2 φορές σε 5 μήνες. Το όφελος: Θα πάρω τα αποτελέσματα από πλήρη αιματολογική εξέταση και 1 δωρεάν συνεδρία με διατροφολόγο για πλήρες διατροφικό προφίλ, μέτρηση λίπους, συμβουλές, κτλ. Καλό deal μου ακούγεται. Η χαρα του διατροφολογου θα εισαι εσυ αφου δεν παρεκλινεις για λιπαρες τροφες κτλπ . Και εκει τυχερος εισαι !
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ακολουθω low carb διατροφή που σημαίνει πολύ πρωτείνη και πολλά λιπαρά. Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς με το "...δεν παρεκλίνεις για λιπαρές τροφές...". Γλυκά ναι, τα αποφεύγω αλλά λιπαρές τροφές του δίνω και καταλαβαινει. Πάντως 1 γλυκάκι τη βδομάδα θα το φάω, δεν είμαι τόσο φανατικός πολέμιος της ζάχαρης. Αυτό που δε βάζω στο στόμα μου (που να πεθαίνω της πείνας) είναι οι βιομηχανοποιημένες/επεξεργασμένες/συσκευασμένες τροφές, ο,τιδήποτε έχει συντηρητικά (ειδικά αυτό το διάβολο το νιτρώδες νάτριο), οτιδήποτε περιέχει το όξινο γλουταμινικό νάτριο, τίποτε που θα μπορούσε κανείς να βρει στο περίπτερο και φυσικά γλουτένη στην οποία είμαι αλλεργικός (οπότε την αποφεύγω από ανάγκη κι όχι επιλογή όπως τα υπόλοιπα). Άρα, δεν ξέρω αν είμαι η χαρά του διατροφολόγου. Μάλλον θα τον παιδεψω σαν έρθει η ώρα για το μιτινγκ Υ.Γ. Δεν πιστεύω στην τύχη. Τη μοίρα μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας Φώτη. 2
Vapir Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Νυχτερινές προπονήσεις εδώ και καμια εβδομάδα και δεν πρόκειται να το ξαναγυρίσω μεσημέρι έχουν αρχίσει κ σκάνε μύτη φλέβες κ στο κεφάλι μετά την προπόνηση η οποία συνεχίζει άλλο τόσο αλλα δεν φαίνεται επειδή έχω μαλλί , ίσως βάλω μια όταν κουρευτώ σε καμια εβδομάδα αφού εκείνο το σημείο το ξυρίζω καλά οι προπονήσεις ειναι η μέρα με τη νύχτα στην κυριολεξία, τι να λέμε , επιστρέφω σπίτι τρώω τα μοσχάρια μου , τον υδατάνθρακα μου , βαράω κ ένα ύπνο 8ωρο μετά απο 2 ώρες κ ξυπνάω μες την ενέργεια
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τωρα τελευταια με ενοχλουσε ο ωμος και ξαφνικα την Πεμπτη το πρωι ξυπνησα με πονο στον αριστερο καρπο οποτε το εχω ριξει σε κολυμπι/τρεξιμο για την ωρα Επισης για οποιον ενδιαφερεται (Νικο - ΓΙαννη - Δημητρα - Τοξο(πως σε λενε ρε ) - Μαργαριτα (ισως) δειτε το What the health 6
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Νυχτερινές προπονήσεις εδώ και καμια εβδομάδα και δεν πρόκειται να το ξαναγυρίσω μεσημέρι έχουν αρχίσει κ σκάνε μύτη φλέβες κ στο κεφάλι μετά την προπόνηση η οποία συνεχίζει άλλο τόσο αλλα δεν φαίνεται επειδή έχω μαλλί , ίσως βάλω μια όταν κουρευτώ σε καμια εβδομάδα αφού εκείνο το σημείο το ξυρίζω zxczxcvzx.jpg καλά οι προπονήσεις ειναι η μέρα με τη νύχτα στην κυριολεξία, τι να λέμε , επιστρέφω σπίτι τρώω τα μοσχάρια μου , τον υδατάνθρακα μου , βαράω κ ένα ύπνο 8ωρο μετά απο 2 ώρες κ ξυπνάω μες την ενέργεια πο ρε αλάνι... εμείς ακόμα παλεύουμε για καμια φλέβα στα χέρια. βέβαια εχει σημασια και το bodyfat σε ώμους πετάγονται χέρια μηδεν, λογικα θα παιζουν και γονίδια. ;( 1
Vapir Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 πο ρε αλάνι... εμείς ακόμα παλεύουμε για καμια φλέβα στα χέρια. βέβαια εχει σημασια και το bodyfat σε ώμους πετάγονται χέρια μηδεν, λογικα θα παιζουν και γονίδια. ;( είναι γενετικό , για να καταλάβεις εκεί π κάθομαι στο μάθημα χαλαρός είμαι έτσι και χωρίς προπόνηση φαίνονται στον ώμο μου κλπ, στην προπόνηση πετάγονται στο κεφάλι κ γεμίζουν χέρια κ ώμοι , όταν πέσω πολύ χαμηλά σε λίπος θέλω να δω έτσι απο περιέργεια πάντως υψηλή πίεση δεν έχω , μετριέμαι μια στο τόσο στης γιαγιάς μου for fun , ακόμα κ μετά απο προπόνηση ειμαι σε normal range 4
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 πο με καψες. γενικα στα χερια γουστάρω φλέβα παρά παρανορμαλ δικέφαλα.. αχ βαχ. 1
TEOKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 εεε; ανάλογα φίλε μου τι είναι αυτό που θες να κάνεις, αν θες να φουσκώνεις στον καθρέπτη προφανώς η παραπάνω άσκηση θα σου είναι άχρηστη, αλλά αν θες να δυναμώσεις τα χέρια σου (όχι για 8 επαναλήψεις, γενικά) και δεν σε ενδιαφέρει το οπτικό αποτέλεσμα το να είσαι σε θέση να επαναλάβεις κάτι 100αδες φορές μια χαρά έχει νόημα αν για παράδειγμα θεωρείς ότι έχεις πιο δυνατά χέρια από ένα τέτοιο άτομο που θα κάθεται με το boken του να σπαθίζει εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές τη μέρα στον αέρα , μάλλον δεν έχεις, ή ίσως έχεις για 8-10 φορές https://www.youtube.com/watch?v=F6UxmpbSQGU Καλή φάση είναι να έχεις ικανοποιητικές μάζες,δύναμη και αντοχές ταυτόχρονα. Σε λίγα αθλήματα υπάρχουν τέτοιοι αθλητές όπως οι boxer που και αυτοί κάνουν βοηθητικά βάρη. είναι γενετικό , για να καταλάβεις εκεί π κάθομαι στο μάθημα χαλαρός είμαι έτσι 22688588_10209485280518312_3072321899954854712_n.jpg και χωρίς προπόνηση φαίνονται στον ώμο μου κλπ, στην προπόνηση πετάγονται στο κεφάλι κ γεμίζουν χέρια κ ώμοι , όταν πέσω πολύ χαμηλά σε λίπος θέλω να δω έτσι απο περιέργεια πάντως υψηλή πίεση δεν έχω , μετριέμαι μια στο τόσο στης γιαγιάς μου for fun , ακόμα κ μετά απο προπόνηση ειμαι σε normal range Ο παράδεισος της αιμολήπτριας Χαχα !( και εγώ τίγκα στην φλέβα είμαι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι γεννητικό η γεροντική φλεβίτιδα 5
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Κατέβασα και θα το δω το έργο Στίβεν αλλά απ' ότι διάβασα μάλλον λέει αυτά που ήδη ξέρω (γι αυτο και έγραψα ότι δεν αγγίζω βιομηχανοποιημένες/συσκευασμένες τροφές, κτλ). Επιτέλους κρύωσε ο καιρός και θα γίνουν πιο απολαυστικές οι προπονήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις