Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια αρχεία είνια καλό να έχουμε από το ps3 μας και πως τα σώζουμε αν μπρικάρει; MATZOS σε fat να περιμένουμε για 4.30; Ξερεις κάτι;

Δημοσ.

Τα NOR/NAND dump files. Ειναι η flash μνημη του ΠΣ3

Γραφω 3-4 σελιδες πισω πως (ειναι απο οδηγο αλλου)

το 4.30 ειναι buggy ακομη και το official. κατι ακουγεται εντονα οτι θα βγαλει η Rebug

Δημοσ.

@kallair. Πρεπει να στειλεις 4 dumps οχι ενα που εχεις στο φακελο

Καντα rar και στειλτα

τα ελεγξα μεταξυ τους με το hex editor και είναι όλα πανομοιότυπα. οπότε δεν υπάρχει λόγος να στείλω και τα 4. είναι 4 dumps του ίδιου αρχείου. οπότε αν το 1 είναι σωστό, είναι και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά λόγω ημέρας !!

Μετά απο μια εβδομαδα ψαχνοντας το πως μπορω και εγω επιτελους να κανω JB το ps3 μου χωρις εννοοιτε αποτελεσμα.....

βρεθηκα εδω !!!

Ειμαι κατοχος 2 ps3 το ενα με 4.30 software και το αλλο με 3.72, σε ποιο απο τα 2 μπορω να κανω JB και πως μπορω επιτελους να βρω

το αρχειο CFW χωρις να μου ζηταει pass. για να το αποσυμπιεσω???

Εχω παλεψει το 4.30 χωρις κανενα αποτελσμα, στο 3.72 μπορω να τα καταφερω??

Και κατι ακομα, αφου κανω JB ενα απο τα 2 στην συνεχεια θα μπορω να αποθηκευω παιχνιδια χωρις καποιο ακομα προγραμμα??

Συγνωμη αν σας φενονται χαζες οι ερωτησεις μου, για μενα οι απαντησεις σας θα μου ειναι πολυτιμες !!!

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά λόγω ημέρας !!

Μετά απο μια εβδομαδα ψαχνοντας το πως μπορω και εγω επιτελους να κανω JB το ps3 μου χωρις εννοοιτε αποτελεσμα.....

βρεθηκα εδω !!!

Ειμαι κατοχος 2 ps3 το ενα με 4.30 software και το αλλο με 3.72, σε ποιο απο τα 2 μπορω να κανω JB και πως μπορω επιτελους να βρω

το αρχειο CFW χωρις να μου ζηταει pass. για να το αποσυμπιεσω???

Εχω παλεψει το 4.30 χωρις κανενα αποτελσμα, στο 3.72 μπορω να τα καταφερω??

Και κατι ακομα, αφου κανω JB ενα απο τα 2 στην συνεχεια θα μπορω να αποθηκευω παιχνιδια χωρις καποιο ακομα προγραμμα??

Συγνωμη αν σας φενονται χαζες οι ερωτησεις μου, για μενα οι απαντησεις σας θα μου ειναι πολυτιμες !!!

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

δεν μπορεις χωρις hardware flasher για downgrade...το 3.55 εξακολουθει να ειναι το οριο προς το παρον....

Δημοσ.

Με βλέπω αύριο να αναβαθμιζομαι!!

νέα ενημέρωση απο τον rogero:

For the Guys who are still Bricking their FAT PS3 machines, I really can't understand why are you still installing ver 1.09 while it has been said many times to wait for the next release.

Update:

the new CFW4.30 is looking good so far, it have been tested on both Slim (all models) and Fats (including the ones bricking with ver1.09) without any problem,

also multiMAN is ready now and fully compatible with CFW4.30 and will be released with the CFW.

maybe few more hours to check and pack everything, then we can have a public Beta test for the guys with Flashers first, then to everybody

Cheers

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες. Μπορει καποιος να μου πει (η να παραθεσει λινκ) εναν οδηγο βημα βημα γιατι δε σκαμπαζω απο ps3 για να κανω αυτο που θελουμε ολοι?

Εχω φατ εκδοση 3.56.

Ευχαριστω:)

Σοοορρυ για την ερωτηση τωρα ειδα οτι χρειαζεται hardware αν εισαι πανω απο 3.55... Καταραμενη αναβαθμιση που εκανα για να παιξω μια βλακεια απο το video club:/

Υπαρχει καποιος που κανει downgrade για την περιπτωση μου? και αν ναι ποσο στοιχιζει κατι τετοιο? νομισματοκοπειο ειμαι

Δημοσ.

παιδια εχω κατεβασει το need for speed most wanted το παιχνιδι ειναι για 4.21 η κονσολα μου ειναι 4.21 οταν παω να το τρεξω μου βγαζει error ξερει κανεις να μου πει τι γινετε.

Δημοσ.

Μόλις έκανα το update σε 4.30 v1.00 rogero. μέχρι τώρα μια χαρούλα! αναβάθμισα από cfw3.55 kmeaw κατευθειαν! εκδοση CECHK03 (FAT 80gb) έκανα update to fifa και δουλεύει μια χαρά! τώρα περνάω το pes13 για να το δοκιμασω και αυτό και μετά ξεκινάω τις δοκιμές στα παλιά παιχνιδια μου...

edit. Ρε παιδιά σταματήστε να ρωτάτε για το πως θα περάσετε σπασμενο firmware όσοι δεν είστε σε 3.55.

αν υπήρχε τρόπος, θα είχε γινει βούκινο σε όλα τα ps3 sites. προς το παρών δεν έχουν βρει κάποιο exploit για να κάνουν το ps3 με 4.20-4.30 ofw να μπορεί να περάσει πειραγμένο firmware. o μονος τρόπος είναι με downgrade ΑΝ το υποστηρίζει το ps3 σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...