Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει να σου προσφερει τιποτα απολυτως το 4.21. Δεν υπαρχει λογος. Το 4.30 κ 4.40 εχουν σαφως καλυτερο compatibility σε παιχνιδια χωρις BR

Για να φτιαξεις το drive αρχικα δοκιμασε καθαρισμο με ισοπροπυλικη αλκοολη 90% και πανω στα ματια.

Απο κει και περα ισως ειναι μηχανισμος οπως λες και συ το πιθανοτερο.

Αν παιζετε με react psn + online passes περιττο να πω οτι παιζετε και με το ban !!!!

Ανοιγει ο καιρος και πατε για μπανακια

δεν παιζει unban μετα?

btw τι σημαινει το ban? μπαναρουν το account ή την κονσολα σε αυτες τις περιπτωσεις?

Επεξ/σία από xavier
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν παιζει unban μετα?

btw τι σημαινει το ban? μπαναρουν το account ή την κονσολα σε αυτες τις περιπτωσεις?

Και τα δύο φίλε μου. Βεβαίως ban μπορείς να φας και χωρίς να παίζεις , σαν εμένα. Μπήκα στο store γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω ένα παιχνίδι , και τελικά μου έσωσε τα λεφτά η sony

Δημοσ.

@shadowlike

Αν θες μπορεις να κρατησεις backup των saves ακολουθωντας αυτον τον οδηγο σε περιπτωση που κανεις φορματ.

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52217000

χμμ ενδιαφέρον. Εγώ τα πήρα απο  xmb...να υποθέσω πως δε θα δουλέψουν έτσι ε; 

Επίσης έχω λίγο μπερδευτεί με το ποια έκδοση rogero έχω ...που μπορώ να δω το firmware version μου ; Στο system info απο xmb βλέπω 4.31 έκδοση ...

Δημοσ.

λογικα θα δουλεψουν, απλα ειναι πολυ χρονοβορο ετσι αν θυμαμαι καλα, αλλα αφου το εκανες its ok.

Δες στα system settings του ΜΜ τι version γραφει. ισως εκει λεει

Οταν ανοιγεις το ΠΣ3 σου βγαζει σημα rogero η οχι;

Το θεμα ειναι να μην εχεις εγκαταστησει καποιο αλλο extra spoofer/psn enabler

Δημοσ.

όχι δεν μπαίνω psn μόνο rogerο και multiman είχα βάλει ..απλά δεν είμαι σίγουρος για την έκδοση του rogero. Όταν ανάβει λέει rogero πάντως. 

'Εκανα μια μικρή επέμβαση στο bluray και είδα πως όταν βάζω δισκάκι δεν το κάνει καν spin ...άρα πιθανότατα έχει θέμα. (αυτά μετά το restore φυσικά το οποίο δεν έκανε τίποτα)

Δημοσ.

αφου δεν εχεις κανενα spoofer και σου γραφει rogero οταν ξεκινας δοκιμασε να περασεις το rogero 4.30 v2.05 απο ΧΜΒ

και μετα ΜΜ 4.30.00 base. Ποιο μοντελο ακριβως εχεις; (CECH code)

Δημοσ.

CECHG04  ..λοιπόν καθάρισα και το lense του bluray ...(μονό lense) και πάλι τίποτα. Πάω για εγκατάσταση 4.30 2.05 απο XMB

χμμ γιατί το rogero που βρίσκω είναι executable :S

Δημοσ.

Επεσες στην περιπτωση μαλλον θες μηχανισμο.

Συμφωνα με το wiki εδω για το μοντελο σου CECHG

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Bluray_Drive

πρεπει να παρεις μηχανισμο ΚΕΜ 400 ΑΑΑ (μονο-single lens Blueray)

κατι σαν αυτο εδω

http://www.amazon.co.uk/New-Playstation-KEM400AAA-Laser-Deck/dp/B003TT1PTE

Για να αντικαταστησεις το BR drive πιθανο να χρειαστει remarry μετα που γινεται απο 3.55 σιγουρα (δεν εχω ψαξει αν γινεται απο 4.ΧΧ)

ειναι αλλη ιστορια

Δημοσ.

σ'ευχαριστώ για τα info ...

τω΄ρα για να κάνω εγκατάσταση το pup file το μετονομάζω ...απο  Rogero_CEX_4.30_v2.03.PUP to PS3UPDAT.PUP και τρέχω update απο xmb ;

Δημοσ.

Πως περναμε cfw η ofw απο usb stick

Φορμαρουμε ενα κενο usb stick φατ32 στο pc
Με ΚΕΦΑΛΑΙΑ φτιαχνουμε φακελο PS3 στο root του stick. Mεσα στον φακελο PS3 παλι με κεφαλαια φτιαχνουμε
φακελο UPDATE

Μεσα στον UPDATE βαζουμε το ΧΧΧΧ.PUP που κατεβασαμε και το μετονομαζουμε σε PS3UPDAT.PUP

οπως ακριβως τα γραφω παλι με κεφαλαια.

δηλαδη το στικ θα ειναι της μορφης: PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Βαζουμε το στικ στη δεξια usb θυρα του ΠΣ3 και αναβαθμιζουμε

Official οδηγιες εδω

http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να μπαίνω από Rogero CFW 4.30 (ή 4.40 δεν έχω κάνει update ακόμα) στο PSN+ για να αγοράζω games χωρίς τον κίνδυνο να φάω ban; 

Δημοσ.

τελικά το πέρασα το rogero 4.30 v2.05 .. το drive δε φτουράει πάλι. Ελπίζω τώρα το bioshock να τρέξει discless :(

μα καλά το multiman 4.30 full δε το βρίσκω πουθενά ...

Δημοσ.

Ετσι απλα, κανεις sign in και μπαινεις.

τα παντα ολα παιζουν.

και backup + original

οτι θες παιζεις. εκτος του οτι ορισμενα παιχνιδια αν τα τρεχεις απο backup θελουν online pass, το οποιο η αγοραζεις απο το πσν η το βαζεις απο το δισκακι που εχεις στην κατοχη σου και το εχει μεσα. (βλεπε GOWA, AC3, Fifa13, BF3 κτλπ)

Μάλιστα. Δεν το γνώριζα. Τότε το reactPSN γιατί το χρειάζεσαι; Αν κατάλαβα καλά ενεργοποιεί/κατεβάζει DLC και online passes που έχεις στη κατοχή σου.

Δημοσ.

τελικά το πέρασα το rogero 4.30 v2.05 .. το drive δε φτουράει πάλι. Ελπίζω τώρα το bioshock να τρέξει discless :(

Αν δεν σου τρεχει δοκιμασε να παιξεις με τις 2 τελευταιες επιλογες που εχει κατω κατω στα settings του XMB view mode του ΜΜ

Redirection of app_home και BDROM emulator (enable or disable)

Μάλιστα. Δεν το γνώριζα. Τότε το reactPSN γιατί το χρειάζεσαι; Αν κατάλαβα καλά ενεργοποιεί/κατεβάζει DLC και online passes που έχεις στη κατοχή σου.

Καπως ετσι οπως το ειπες. Αλλα καλο ειναι να γνωριζεις πως με ReactPSN εχεις αξημενο κινδυνο ban, ειδικα αν χρησιμοποιεις online passes activated με αυτο το τροπο.

Επισης βγηκε νεο update του 4.40 απο Ροτζερο που επιτρεπει την ενεργοποιηση των PS2 Classics και ReactPSN.

Δημοσ.

όλα καλά ..το bioshock παίζει disκless , απο αύριο θα βάλω και άλλους τίτλους και θα ξαναφτιάξω το library μου. Θα παραγγείλω και το ανταλλακτικό drive απο ebay μάλλον.

ευχαριστώ mtzs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...