Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ο Χαμπίμπις (lol!) είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Κανένα πρόβλημα ούτε offline ούτε online.

Υπενθυμιση: Αν δεν σας ενδιαφερει το PSN μην κανετε τρεις και λιγο update το CFW. Μονο προβληματα στο μηχανημα σας θα προκαλεσετε. Απο τη στιγμη που o MM κανει αυτοματα το sign στο eboot δεν χρειαζεται να κανετε update. Οσοι ντε και καλα θελετε online οκ. Απλα ειναι καλο να περιμενετε λιγο και να πηγαινετε σε λυσεις rebug lite. O Rogero δεν εχει και πολυ χρονο καθως κυνηγαει γκομενες τελευταια  :devil: και δεν προλαβαινει καν να τεσταρει σε μεγαλο βαθμο τα CFW του. Ο Χαμπιμπις την ωρα που κανει testing μπορει να φαει και κανα σκαμπιλι απο τον μπαμπα του και να του ξεφυγει τιποτα.

Απο τότε που έβαλα γιαχαμπιμπι, πολλά βίντεο δεν παίζουν...

Πρέπει να εξερευνήσω...

κλαίω.... :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Ρε παιδες μια ερωτησουλα

3. Choose the Setup file and press X.

4. start the game via the MMMF.

Τι ειναι το mmmf και που το βρίσκω;

Υγ. Θέλω να παίξω το the wolf among us

Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ερωτησούλες έχω εγώ...

1) Μπορώ να παίξω ps2 games στo ps3 μου;

2) Τα mmTOOLS που μας χρειάζοντε;

Επεξ/σία από hackertom
Δημοσ.

1) Μπορώ να παίξω ps2 games στo ps3 μου;

Πρεπει να ειναι σε μορφη psn classics, οποτε ειτε κατεβαζεις ετοιμα games ή τα μετατρεπεις εσυ.

θα ηθελα να ρωτησω αν υπάρχουν emulators και πως μπορώ να τους βάλω?

Υπαρχουν για ολες σχεδον τις ρετρο κονσολες, κοιτα τα retroarch και final burn alpha

http://www.ps3hax.net/2013/06/release-retroarch-0-9-9-dex/

http://www.ps3hax.net/2013/09/exclusive-official-fb-alpha-retro-loader-thread-guide-awesome-and-easy-to-follow-guide/

Δημοσ.

καλησπερα.αγορασα πριν λιγες μερες το ps3 super slim 500gb.μπορει καποιος να μου απαντησει ΑΝ μπορω να το "τσιπαρω"? και τι κοστος εχει?τελος με την εγγυηση τι γινετε?σας ευχαριστω !

Δημοσ.

Παιδιά το react PSN πότε κινδυνεύεις για bαn? Θέλω να περάσω Ps2 emulator στο PS3 μου... Παίζω online άλλα με αγορασμένο key και μόνο με το react PSN πως θα επηρεαστεί η κονσόλα μου;

Δημοσ.

Παιδιά το react PSN πότε κινδυνεύεις για bαn? Θέλω να περάσω Ps2 emulator στο PS3 μου... Παίζω online άλλα με αγορασμένο key και μόνο με το react PSN πως θα επηρεαστεί η κονσόλα μου;

Καλυτερα να μεινεις μακρια απο το react ειδικα αμα σκεφτεσαι να συνεχιζεις να παιζεις online καθως αυξανεται κατα πολυ ο κινδυνος

Δημοσ.

καλησπερα.αγορασα πριν λιγες μερες το ps3 super slim 500gb.μπορει καποιος να μου απαντησει ΑΝ μπορω να το "τσιπαρω"? και τι κοστος εχει?τελος με την εγγυηση τι γινετε?σας ευχαριστω !

καλημερα φιλε μου ναι μπορεις

σου στελνω πμ γιατι ετυχε να εχω ενα τσιπακι γι ανα τα πουμε

Δημοσ.

Καλυτερα να μεινεις μακρια απο το react ειδικα αμα σκεφτεσαι να συνεχιζεις να παιζεις online καθως αυξανεται κατα πολυ ο κινδυνος

Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιώ όταν μπαίνω PSN? Το θέλω μόνο και μόνο για το PS2 emulator που γράφει όττι θέλει προ απετούμενο το React PSN...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...