Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιώ όταν μπαίνω PSN? Το θέλω μόνο και μόνο για το PS2 emulator που γράφει όττι θέλει προ απετούμενο το React PSN...

Επειδη το ειχα ψαξει παλια σου λεω οτι αν μπαινεις psn με το παιχνιδι που κατεβασες υπαρχει τροπος να δουν οτι εχεις χρησιμοποιησει το reactpsn. αν θελεις τη γνωμη μακρια απο το react εκτος αν δεν σε νοιαζει τοσο το online.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας για να περάσω CFW 4.50. Να το περάσω πάνω από το προηγούμενο CFW 4.46 που έχω ή να κάνω downgrade σε 3.55 OFW και μετά upgrade σε CFW 4.50 που διάβασα ότι είναι καλύτερο. Έχω ακούσει κάτι για rogero ή rebug downgrader που επαναφέρει το ps3  σε 3.55 CFW. Ποιά είναι η γνώμη σας και που μπορώ να βρώ σχετικές οδηγίες και λινκ. Τέλος ποιο CFW 4.50 θεωρείτε καλύτερο;

Δημοσ.

Αν ειναι αληθεια Χαμπιμπ εισαι πολυυυυ μπροστα και ισως να ηρθε η ωρα να αλλαξω το 3.55 Kmeaw μου http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/habib-4-50-db-ofw-arrives-dual-booting-from-ps3-ofw-to-cfw/

Στην θέση σου θα περίμενα μέχρι να βγουν λεπτομέριες για το πως και ΑΝ λειτουργεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω την βοηθειά σας. Είμαι άσχετος στο θέμα hacking ps3, πήρα ένα ps3 slim 250gb με firmware 3.01 απο ένα φίλο, σας παρακαλώ στείλτε μου όλη την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να το φλασάρω με το τελευταίο custom firmware χωρι ελλείψεις στα βήματα και να παίζω games απο τον σκληρό δίσκο που θα κατεβάσω. Είτε εδώ σε pm, είτε στο mail μου [email protected].

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Xasta11
Δημοσ.

υπαρχει καποιος στην Ελλαδα που πουλαει "ετοιμες" κοσνολες PS3 με δυνατοτητα παιξιματος παιχνιδιων  "αντιγραφων ασφαλειας"  ?

Δημοσ.

καινουργιο εννοω... και να παιζει οτι κυκλοφορει και σημερα, οχι με παλιο firmware που στην ουσια δεν μπορεις να παιξεις τιποτα απο τους σημερινους τιτλους.

Δημοσ.

software. Παιζει τα παντα ολα !!!!

Αρκει να ειναι με custom firmware (cfw).

Αν βρεις παλιο με firmware κατω απο 3.55 τοτε παρτο αβλεπι. Του περνας cfw 4.50 και παιζεις οτι εχει βγει εως σημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...