Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα, νωρίς άρχισαν. Άιντε να δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά...

Πιο πολύ πάντως μου άρεσε και γέλασα με αυτό:

2) HDMI Fail

What happens if you force students to build your Next-Gen console under pressure? Well, they might return you faulty HDMI jacks.

IGN, Kotaku and many more individual users report that their PS4 video output stopped working. The console apparently is unusable for those who experienced it.

Ο τύπος σφάζει με το βαμβάκι :D

• Like 2
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει κανεις το webman and ps3netserver ή θα γίνω beta tester?

In return I provide gifts

http://www.ps3news.com/forums/ps3-cfw-mfw/habib-cex-4-50-ps3-cfw-custom-firmware-now-available-127855-12.html#post466115

εγω παντως οχι και δε σκοπευω. οτι δεν με ενοχλει δεν το ενοχλω

Καλοδεχουμενες οι πληροφοριες που θα δωσεις :)

Δημοσ.

<p>feels bad man.jpg</p>

<p> </p>

<p>in other news</p>

<p> </p>

<p>το beyond two souls βγαζει μαυρη οθονη. Γιατι;</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>thanks</p>

Δεν ξερω αν εχουμε το ιδιο,το εβαλες στο internal η σε εξωτερικο..?

Σε εμενα internal+bd mirror(να τα επιλεξεις απο multiman) δουλευει ρολοι..αν τα εχεις ηδη επιλεγμενα,ξετικαρισε τα μηπως παιξει..

Δημοσ.

το beyond two souls βγαζει μαυρη οθονη. Γιατι;

Θελει δισκακι μεσα οπωσδηποτε

Απο κει και περα ισως θελει BD Mirror + internal η external αναλογα με το απο που το τρεχεις.

Δημοσ.

Το internal δεν έχω βάλει. Ξαναδοκιμαζω. Αν δεν ποσταρω, τότε όλα πήγαν καλά και δεν το έσπασα.

Thanks

Well guess what

It still won't work και ας έχω κανει τα updateμέσω multiman

Δημοσ.

Οχι. Τσου. Νιετ. Oh hell no.

Αν τα μεταφερεις με ftp πιθανοτατα εχει γινει λαθος στην μεταφορα..τσεκαρε το μεγεθος των αρχειων που εχειs στο pc με τον αντιστοιχο φακελο στο ps3 και αν υπαρχουν διαφορες κανε τις απαραιτητες αλλαγες..

Δημοσ.

<p>ω</p>

<p>με σκοτωσες τωρα.</p>

Οχι ενα ενα,απλα μπαινεις σε καθε φακελο και το γραφει απο κατω(σε firezilla τουλαχιστον..)

Δημοσ.

σου γραφει σε καθε φακελο το μεγεθος του ,  πως ? (sto filezila) ...

υπαρχει επιλογη γι αυτο (μηπως να το στο δειχνει σε καποια column)> 

Δημοσ.

<p>σου γραφει σε καθε φακελο το μεγεθος του ,  πως ? (sto filezila) ...</p>

<p>υπαρχει επιλογη γι αυτο (μηπως να το στο δειχνει σε καποια column)> </p>

Μπαινοντας στο φακελο,σου λεει σε μια στηλη απο κατω τα bytes.Θα βαλω ενα print screen αν ειναι σε λιγο.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω καποια ερωτηματα καθως σκοπευω αμεσα να αγορασω ps3

καταρχην σορι ξερω οτι εχει ηδη αναλυθει το θεμα σπασιματος,εψαξα αρκετα στις προηγουμενες  σελιδες,διαβασα και ενα πολυ καλο αρθρο για το θεμα του mtzs,αλλα ειμαι καπως αμπαλος και δεν πολυκαταλαβα τι παιζει :wacko:

λοιπον

1)σκεφτηκα να παρω ενα ps3 σλιμ στα 12 gb(πλεον κυκλοφορουν 170-200 ευρω) και ενα εξωτερικο σκληρο να αποθηκευω τα σπασμενα παιχνιδια

1)οι κονσολες που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα παιρνουν αυτο το jb η κατι αλλο αναλογο?

2)στη δικη μου περιπτωση που ειμαι στα 12 gb η κονσολα σπαει η ο σκληρος?

3)μετα υπαρχει θεμα να μην παιζει ταινιες η οτιδηποτε αλλο?

4)θα πρεπει να κατεβαζουμε update και τετοια για νεα παιχνιδια?

5)τα καταλληλα σπασμενα παιχνιδια ειναι αυτα που κυκλοφορουν στα τορρεντ και αν ναι απλα κανουμε αντιγραφη επικ.η χρειαζετε και κατι εξτρα

6)μηπως ειναι πιο πρακτικο ενα ps3 με 250-500 gb απτο 12αρι με εξωτερικο σκληρο(ανεξαρτητα απο τη διαφορα χρηματων)

ευχαριστω εκ των προτέρων μαγκες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...