Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EDIT: έβαλα blackbox 1.2 στο ps3 και δουλεύει! και να σκεφτείται ότι πριν έκανα αναβάθμιση στον τελευταίο multiman και πάλι δεν δούλεψε!

Μαλλον δεν ειχες ενεργοποιησει η ειναι στο off το ftp connection μεσα στα settings tou MM.

Για ελεγξε και αυτο.

• Like 2
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθω. Οποιο παιχνιδι και να βαλλω απο multiman δεν εχει ηχο. Ουτε ο multiman εχει ηχο. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Δουλευε κανονικοτατα μεχρι σημερα που του εκανα ταξιδακι (μεσα στο κουτι του) στην προτευουσα μιας και τα dvd club εδω εχουν τα παντα. Help!!

Δημοσ.

Ελεγξε τις ρυθμισεις ηχου απο τα Settings του ΧΜΒ και ξαναβαλτα απ την αρχη.

Αν δε δουλεψει δοκιμασε σκαρτ καλωδιο και δες αν εχεις ηχο απο εκει.

Δημοσ.

χμ οι ρυθμισεις μια χαρα ειναι. Στο xmb ακουγονται κανονικα οι ηχοι οπως και στα αφθεντικα παιχνιδια!

Δεν ειμαι και σπιτι μου τωρα για να δοκιμασω αλλα καλωδια.

Μηπως φταιει το hdmi? Ειναι το μοναδικο πραγμα που αλλαξα μαζι με την tv απο χθες...

ολα καλα τελικα. Ειχες δικιο mtzs. Ηθελε να επιλεξω παλι το hdmi. Γιατι ομως να κοπει ο ηχος απο το multiman μονο? Κουλο. anyway thx.

Δημοσ.

Προφανως αλλαξες TV. Οι ρυθμισεις που ειχες πριν μπορει να ηταν για διαφορετικα καναλια ηχου τα οποια δεν τα υποστηριζει η νεα τηλεοραση που συνδεσες το PS3. Συμβαινει συχνα αυτο σε αλλαγη τηλεορασης.

Λογικα αν το εχεις 2.1 δε θα συμβαινει. Η προηγουμενη TV ηταν πολυκαναλη και επαιζες σε 5.1; Το πιο πιθανο γι αυτο να εγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε ένα rebuild database και πιθανόν να στρώσει

Επεξ/σία από ermak
Δημοσ.

Ιδεα μου ειναι η στον τελευταιο multiman εχουν αλλαξει καποια viewing layouts? Νομιζω το 4x8 covers ή καποιο που ειχα παλια δεν το εβρισκα...

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειχες ενεργοποιησει η ειναι στο off το ftp connection μεσα στα settings tou MM.

Για ελεγξε και αυτο.

Η μόνη επιλογή που βρήκα στον mutliman είναι η FTP Service (sets ftp startup mode) ή οποία ήταν disable αλλά και enable που την είχα δοκιμάσει πάλι δεν συνδεόταν.

Δημοσ.

Γι αυτο δε σου συνδεοταν.

Καντην enable και επανεκκινηση της κονσολας και ξαναδοκιμασε ετσι απο περιεργεια :)

Λογικα θα συνδεθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Γι αυτο δε σου συνδεοταν.

Καντην enable και επανεκκινηση της κονσολας και ξαναδοκιμασε ετσι απο περιεργεια :)

Λογικα θα συνδεθεις.

Εντάξει είσαι απίστευτος ρε φίλε!! Δεν φαντάζεσαι πόσες φορές το ενεργοποίησα και το απεργοποίησα(και αφού έβλεπα ότι δεν δούλευε το ξανααπενεργοποιούσα) χωρίς ποτέ να συνδεθεί! Με ένα restart όμως δούλεψε! Υπάρχει λόγος ή είναι καλύτερα για κάποιο λόγο που είναι από default disable ή το ίδιο είναι αν το έχουμε μονίμως enable;

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι αν απο default (προεπιλογη) ειναι στο enable η disable.

ισως να εξαρταται απο τις διαφορες εκδοσεις ΜΜ που βγαινουν κατα καιρους.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν κανεις update τον ΜΜ μεσα απο το μενου του κραταει τις ρυθμισεις και δεν χρειαζεται να τις ελεγχεις καθε φορα.

Αν σβησεις τον ΜΜ και τον κανεις εγκατασταση απ την αρχη τοτε πρεπει να τα ξαναελεγξεις καλου κακου. Και οταν αλλαζεις τα settings πρεπει παντα να συνοδευονται με επανεκκινηση της κονσολας.

Προσωπικα εγω ειμαι με Stealth MM απο το 4.30 αν θυμαμαι καλα και τις αναβαθμισεις τις κανω παντα μεσα απο τον ΜΜ η με τα απλα Updates που βγαζει ανα διαστηματα στα οποια το option file του ΜΜ που περιεχει τις ρυθμισεις διατηρειται κανονικα.

Επομενως το βαζεις μια φορα enable το κραταει μονιμα ετσι και τελειωσες με αυτο το θεμα. Δεν θελει ουτε blackbox ουτε τιποτα αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια θα τρελαθω. Οποιο παιχνιδι και να βαλλω απο multiman δεν εχει ηχο. Ουτε ο multiman εχει ηχο. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Δουλευε κανονικοτατα μεχρι σημερα που του εκανα ταξιδακι (μεσα στο κουτι του) στην προτευουσα μιας και τα dvd club εδω εχουν τα παντα. Help!!

Μπες στις ρυθμίσεις ήχου στο XMB και θα φτιάξει μαγικά.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολη την παρεα.

σκεφτομαι να βαλω σε super slim το ODE cobra (optical drive emulator) για να παιζω τα baukup  απο τα παιχνιδια που εχω σενα εξετωρικο δισκο. το εχει δοκιμασει κανεις; που το εβαλε και ποσο;

να μας πει την γνωμη του γενικα.αξιζει;

θα το παραγγηλω απο ebay.

Δημοσ.

Μην κάνεις μονο το 4,55 official update γιατι μετά το φόρτωμα των παιχνιδιών θέλει ναφτιάξεις bluray δικο σου και να το γράψεις και κάθε φορά που αλλάζεις παιχνίδι πρέπει να το κάνεις swap με ένα γνήσιο για να φορτώνει το παιχνίδι. Μήπως είσαι κρήητη να σου βάλω με 60 ευρώ το E3 ode (τοποθέτηση δωρεάν) αφού τόσο κάνει και για εμένα για offline ειναι το καλύτερο και "οικονομικό"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...