Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτοιμάζεις/έχεις ετοιμάσει 4.66 CFW; αν όχι έχεις κάποιο να προτείνεις ή να μείνουμε στο δικό σου με Spoofer;

Έχω ξεκινήσει για cobra 4.66.προτείνω να βάλετε darknet cobra 4.66 έως ότου κυκλοφορήσει κάτι άλλο.το έχω δοκιμάσει και είναι πολλή καλό

• Like 2
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει για cobra 4.66.προτείνω να βάλετε darknet cobra 4.66 έως ότου κυκλοφορήσει κάτι άλλο.το έχω δοκιμάσει και είναι πολλή καλό

Θα σε περιμενουμε αδερφε. Μονο ξερεις ποσο πιο επιφοβο ειναι για μπαν ενα cobra cfw? Καλα οσα προσθετει, αλλα μη τη φαμε με το καλημερα

Δημοσ.

το Cobra λέει για εμάς που έχουμε CFW καθαρό;

Θα μείνω 4.65 με spoofer, Μόνο πες πια επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω στο spoofer γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Θα σε περιμενουμε αδερφε. Μονο ξερεις ποσο πιο επιφοβο ειναι για μπαν ενα cobra cfw? Καλα οσα προσθετει, αλλα μη τη φαμε με το καλημερα

Οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, είτε με απλό, είτε με cobra.

• Like 1
Δημοσ.

το cobra έχει τις ίδιες πιθανότητες ban με ένα normal cfw ή με ένα spoofer.

το Cobra λέει για εμάς που έχουμε CFW καθαρό;

Θα μείνω 4.65 με spoofer, Μόνο πες πια επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω στο spoofer γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

και βέβαια λέει,σου λύνει τα χέρια

τώρα για το κάθε spoofer, υπάρχει δικιά της επιλογή ενεργοποίησης

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα και έχω χαθεί!

Η κονσόλα είναι η PS3 FAT, με OFW 4.65 (serial CECHG04, datecode 8D).

Τρέχοντας το MinVerChk του SKUModels, μου δέιχνει οτι μπορεί να γίνει downgrade μέχρι 1.90.

Η ερώτησή μου είναι αν το φλασάρισμα της 3.55 γίνεται απο usb ή πρέπει να ανοιχτεί η κονσόλα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα και έχω χαθεί!

Η κονσόλα είναι η PS3 FAT, με OFW 4.65 (serial CECHG04, datecode 8D).

Τρέχοντας το MinVerChk του SKUModels, μου δέιχνει οτι μπορεί να γίνει downgrade μέχρι 1.90.

Η ερώτησή μου είναι αν το φλασάρισμα της 3.55 γίνεται απο usb ή πρέπει να ανοιχτεί η κονσόλα.

Ευχαριστώ πολύ.

απο την στιγμη που εισαι ηδη σε 4.65 πρεπει να ανοιχτει για 

να κατεβεις σε 3.55.

ειναι nand model και επικινδυνο λογω θερμοκρασιων να μεινει 

στα χερια οποιου ασχοληθει...

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις, για το menu "ιδιότητες παιχνιδιού" του multiman:

α) τι κάνουν οι επιλογές "παιχνίδι δίσκου" & "εξωτερικά δεδομένα παιχνιδιού";

β) τι νόημα έχει να μου επιτρέπει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να τσεκάρω "εσωτερικός" / "εξωτερικός" και "άμεση εκκίνηση" / "BD mirror";

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι γαι την αλλαγή του σκληρού δισκου. Εχω την κονσόλα την ΦΑΤ και ειναι με cfw, απο οτι διαβασα και κατάλαβα αυτεσ οι κονσολες εχουν στην μνήμη flash το λειτουργικό.

Κατα την αλλαγη τι να προσέξω? να σβησω και το spoofer που εχω εγκαταστήσει? 

Και αν χρειάζεται να περάσω παλι το CFW νομίζω οτι ηταν ermak 4.50 (που το κοιταζω αυτο?) Η να βάλω κατευθείαν κάποιο πιο νεο?

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι γαι την αλλαγή του σκληρού δισκου. Εχω την κονσόλα την ΦΑΤ και ειναι με cfw, απο οτι διαβασα και κατάλαβα αυτεσ οι κονσολες εχουν στην μνήμη flash το λειτουργικό.

Κατα την αλλαγη τι να προσέξω? να σβησω και το spoofer που εχω εγκαταστήσει? 

Και αν χρειάζεται να περάσω παλι το CFW νομίζω οτι ηταν ermak 4.50 (που το κοιταζω αυτο?) Η να βάλω κατευθείαν κάποιο πιο νεο?

τσεκαρε κατ'αρχην οταν μπουταρει η κονσολα,σου βγαζει λογοτυπο πχ rogero-ermak-habib 

η PS3 σκετο?

πας και system settings/system info και τσεκαρεις ποιο cfw εχεις.

κατα την αλλαγη δισκου,θα σου πει να βαλεις το cfw που εχεις τωρα οποτε

θα βαλεις το ιδιο.αν ειχες ermak 4.50,θα βαλεις το ιδιο.

θα σου φορμαρει τον νεο σκληρο ετσι ωστε να διαβαζεται απο την κονσολα,

θα κανει Install το cfw και εισαι ετοιμος.

Υ.Γ Πριν κανεις ο'τιδηποτε,μπαινεις μεσα στο spoofer και το κανεις DISABLE 

και μετα DELETE

spoofer ετσι κ αλλιως θα βαλεις νεοτερο με το νεο cfw

Δημοσ.

απο την στιγμη που εισαι ηδη σε 4.65 πρεπει να ανοιχτει για 

να κατεβεις σε 3.55.

ειναι nand model και επικινδυνο λογω θερμοκρασιων να μεινει 

στα χερια οποιου ασχοληθει...

Ευχαριστώ mikele13. Αυτό σημαίνει πως σε κονσόλα με 3.55 ναι και κάτω, φλασάρεις την 3.55 (αν είσαι σε προηγούμενη firmware) και μετά κατευθείαν την custom.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ mikele13. Αυτό σημαίνει πως σε κονσόλα με 3.55 ναι και κάτω, φλασάρεις την 3.55 (αν είσαι σε προηγούμενη firmware) και μετά κατευθείαν την custom.

Σωστος...

κοιτας και την 1η σελιδα για παραπανω λεπτομερειες...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω και θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε εχω 4.41rebug firmware με spoof 4.46 πως γινεται να κανω disable το spoof η αν μπορειτε να μου προτεινεται κατι καλυτερο

Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη εχω καιρο να ασχοληθω και θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε εχω 4.41rebug firmware με spoof 4.46 πως γινεται να κανω disable το spoof η αν μπορειτε να μου προτεινεται κατι καλυτερο

μπαινεις μεσα στον spoofer και τον κανεις disable.

οσο αφορα για cfw βαζεις DARKNET 4.66 και multiman 4.66.00 εως 4.66.06 

και εισαι κομπλε. :-D

Δημοσ.

το θεμα ειναι δεν ξερω που βρισκω το spoofer και για να βαλω darknet 4.66 δεν πρεπει πρωτα να κανω downgrade σε 3.55 ofw και μετα να κανω install αλλο cfw?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...