Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να βαλεις παλιο cfw.ετσι κ αλλιως τα νεα παιχνιδια θελουν 4.65-4.66 για να παιξουν.

εγω θα ελεγα DARKNET 4.66 με multiman 4.66

ειναι δοκιμασμενο χωρις προβληματα κ παιζει ολα τα παιχνιδια. 

οσο για την διαδικασια πηγαινε http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/page-571

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια!θα το δοκιμασω..

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.REBUG 4.65 COBRA

2.ERMAK86 4.65 CFW

3.DARKNET 4.66 CFW

Διαλεγεις και παιρνεις... :-D

Καλησπέρα Μιχάλη.

Να υποθέσω ότι μιλάς για το 4.66 DARKNET (Standard CEX) και όχι για το 4.66 DARKNET (COBRA Edition) έτσι;

Και κάτι τελευταίο... Μπορούμε χωρίς πρόβλημα να βάλουμε πάνω από το Ermak 4.65 CEX CFW το 4.66 DARKNET (Standard CEX) και μετά μόλις ο δικός μας βγάλει το Ermak 4.66 CEX CFW να το περάσουμε άφοβα;

Υ.Γ

Το Fan Control Utility 1,9,4 θα παίξει με το 4.66 DARKNET;

Δημοσ.

Καλησπέρα Μιχάλη.

Να υποθέσω ότι μιλάς για το 4.66 DARKNET (Standard CEX) και όχι για το 4.66 DARKNET (COBRA Edition) έτσι;

Και κάτι τελευταίο... Μπορούμε χωρίς πρόβλημα να βάλουμε πάνω από το Ermak 4.65 CEX CFW το 4.66 DARKNET (Standard CEX) και μετά μόλις ο δικός μας βγάλει το Ermak 4.66 CEX CFW να το περάσουμε άφοβα;

Υ.Γ

Το Fan Control Utility 1,9,4 θα παίξει με το 4.66 DARKNET;

ναι Γιωργο για το απλο μιλαω,οχι το κομπρα.

ειναι δοκιμασμενο σε αρκετες κονσολες κ δεν εχει κανενα προβλημα.

μπορεις πανω απο το 4.65 του ερμακ και μετα το αλλαζεις παλι.

το φαν για 4.65 δουλευει κανονικα.

Αμα φαμε ban πως σωζεται η κατασταση?

αν το φας στην console id θα πρεπει να βρεις απο αλλη κονσολα φιλου 

που δεν μπαινει PSN

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει μ pm τα αρχεία που χρειάζονται για jailbreak 

Εχω στα χέρια μου ενα ps3 slim με fw 2.85 !!!!! (του κουτιου με το pro 2010 μεσα)

Και επειδή το ofw 3.55 το βρίσκω σε κατι περίεργα site (που δεν τα εμπιστεύομαι για να κανω hach check)

το QA flag του rebug βαζω μετα??

και μετα cfw 3.55 ? ποιο?

και στο τέλος cfw 4.66? Πάλι ποιο νομίζετε οτι ειναι ποιο απλό και σταθερο...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει μ pm τα αρχεία που χρειάζονται για jailbreak 

Εχω στα χέρια μου ενα ps3 slim με fw 2.85 !!!!! (του κουτιου με το pro 2010 μεσα)

Και επειδή το ofw 3.55 το βρίσκω σε κατι περίεργα site (που δεν τα εμπιστεύομαι για να κανω hach check)

το QA flag του rebug βαζω μετα??

και μετα cfw 3.55 ? ποιο?

και στο τέλος cfw 4.66? Πάλι ποιο νομίζετε οτι ειναι ποιο απλό και σταθερο...

σου εχω στειλει σε πμ αναλυτικες οδηγιες βημα-βημα.

ο'τι απορια/κολλημα εχεις στειλε μνμα

Δημοσ.

Thnx παιδια! Την διαδικασία την ήξερα πανω κατω (βεβαια τωρα ειμαι απολυτα καλυμμένος με υπερπλήρης οδηγό!!)

Για τα αρχεια που να κατεβασω ειχα ενα κώλυμα, μην ειναι curupted η λαθος...

Ευχαριστω και παλι. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το Dead or Alive 5 Ultimate (BLES01907) με αναβάθμιση σε 1.07, αλλά επιμένει να μην μπορεί να σώσει στο σκληρό (κωδικός λάθους 8002920A). Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στις ιδιότητες του multiman (παιχνίδι δίσκου, εξωτερικά δεδομένα) χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Με τι firmware εισαι;

Εχεις βαλει τελευταια εκδοση Multiman? Αν οχι καντο.

Δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε rebuild database.

Αν και αυτο δε πετυχει σβησε τα game data utility που αφορουν το παιχνιδι δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις το update και δες αν σου σωζει η οχι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έχω σταματήσει να παρακολουθώ τα νέα γύρω από το θέμα εδώ και ένα χρόνο, θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι το downgrading, δεδομένου ότι το κάνει κάποιος έμπειρος. Πέραν αυτού, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το κάνει και να μένει στη Πάτρα; Αν ναι, ας μου στείλει πμ με λεπτομέρειες.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , προσπαθησα να παιξω το kingdom hearts 2.5 , το διαβαζει κανονικα στο Multiman , το βαζω κανονικα παιζει , αλλα στο μενου του παιχνιδιου μετα απο τους τιτλους που επιλεγεις ποιο απο τα 3 παιχνιδια θες , αφου επιλεγω το πρωτο μου πεταει black screen. να σας πω οτι χρειαστηκε να κανω 2 αρχεια split και μαλλον κατι απο εκει φταιει ! ( καπου διαβασα οτι πρεπει να αντιγραψεις τα αρχεια στον σκληρο του ps3 , το εκανα αλλα παλι το ιδιο και γενικα ειναι προβλημα σε ολους  !) 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα το Dead or Alive 5 Ultimate (BLES01907) με αναβάθμιση σε 1.07, αλλά επιμένει να μην μπορεί να σώσει στο σκληρό (κωδικός λάθους 8002920A). Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς στις ιδιότητες του multiman (παιχνίδι δίσκου, εξωτερικά δεδομένα) χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;

κατ'αρχην ο εσωτερικος σκληρος εχει διαθεσιμο χωρο αποθηκευσης?

καλησπερα παιδια , προσπαθησα να παιξω το kingdom hearts 2.5 , το διαβαζει κανονικα στο Multiman , το βαζω κανονικα παιζει , αλλα στο μενου του παιχνιδιου μετα απο τους τιτλους που επιλεγεις ποιο απο τα 3 παιχνιδια θες , αφου επιλεγω το πρωτο μου πεταει black screen. να σας πω οτι χρειαστηκε να κανω 2 αρχεια split και μαλλον κατι απο εκει φταιει ! ( καπου διαβασα οτι πρεπει να αντιγραψεις τα αρχεια στον σκληρο του ps3 , το εκανα αλλα παλι το ιδιο και γενικα ειναι προβλημα σε ολους  !) 

αν το εχεις παρει απο τον θειο με split files,κατεβασε το ps3 merge να τα ενωσει κ 

να το κανει ενα αρχειο μονοκομματο.

μετα περασε το με ftp στον εσωτερικο.

(το ιδιο προβλημα ειχα με ενα αλλο game,και με το ενωμα,επαιξε κανονικα.)

Δημοσ.

Με τι firmware εισαι;

Εχεις βαλει τελευταια εκδοση Multiman? Αν οχι καντο.

Δοκιμασε να μπεις safe mode και κανε rebuild database.

Αν και αυτο δε πετυχει σβησε τα game data utility που αφορουν το παιχνιδι δοκιμασε να το ξεκινησεις χωρις το update και δες αν σου σωζει η οχι.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Το rebuild database έκανε δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...