Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου εχεις 4.55 θα πρεπει να κατεβεις με rebug 999 downgrader σε 3.55 απο recovery menu

μετα βαζεις rogero 3.55v7 παλι απο recovery,μετα κανεις dehash,μετα βαζεις 3.55 ofw απο recovery,

και στο τελος βαζεις του ερμακ το 4.53 + webman κλπ....

Αυτα τα ολιγα.... :-D

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτα απόλα βγάλε το spoof. Για να μπεις recovery κράτα το power πατημένο μέχρι να σβήσει και ξανά πατημένο μέχρι να κάνει τρία μπιπ (τα δύο τελευταία μαζί). βάλε  το 3.55v7 . Για το dehash κάνε αυτά που λέει Link.png Site: εδώ , μετά το 3.55 official και τέλος το 4.53 cobra ready to 4.65

• Like 1
Δημοσ.

Μολις πηγα να βαλω το rebug 999 απο recovery οταν εκανε επανεκκινηση μου ζητησε rebuild και format στο σκληρο.Μεσα ειχα παιχνιδια ταινιες κτλ.Τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

Δεν δουλευει το rebuild.Και απο recovery μου λεει hard disk cannot access.Υπαρχει τροπος να τα διαβασω απο pc τα data?Μπορω να βαλω στο ps3 προσωρινα εναν αλλο σκληρο ετσι ωστε να προχωρησει η διαδικασια.Καπου διαβασα για ενα eid key που πρεπει να παρω.Γινεται η πανε τα δεδομενα?

Δημοσ.

βγαλε και ξαναβαλε τον δισκο.

Μπες recovery και δοκιμασε να περασεις το firmware Που ειχες πριν.

Ναι αν εχεις δισκο μπορεις να βαλεις αλλον.

θα σου ζητησει φορματ.

αφου το σεταρεις εντελως με cfw. τοτε θα μπεις Multiman η στο PSN patch να παρεις την IDPS της κονσολας.

κατεβαζεις το PS3 HDD GUI 1.3  απο εδω

http://www.aldostools.org/ps3tools.html

Θα σου ζητησει το IDPS της κονσολας νομιζω

Οποτε μετα τραβας οτι θελεις στο PC

Δεν το εχω δοκιμασει δε ξερω κατα ποσο λειτουργει.

Δημοσ.

Το spoofer το είχες βγάλει πριν? Επίσης άλλο ένα εξτρά βήμα για ασφάλεια είναι να τσεκάρεις το md5 των firmware προτού τα περάσεις, μήπως έχουν αλλοιωθεί τα αρχεία

Δημοσ.

Έχεις αλλάξει δίσκο; εάν Ναι βάλε τον παλιό θα τον δει Κάνε την όλη διαδικασία στον παλιό και μετά βάζεις τον νέο δίσκο θα σε ζητήσει και εκεί το fw και το περνάς πάλι

Δημοσ.

Spoofer τα ειχα βγαλει.Σκληρο τον ιδιο δεν τον αλλαξα.Επισης το IPDS της κονσολας το ειχα απο πριν αλλα στο hdd gui μου ζητα ενα αρχειο eid_root_key να εχω το οποιο δεν ξερω που το βρισκω.Θα δοκιμασω να ξαναπερασω το zero 4.55 που ειχα πριν μπας και

Δημοσ.

Πρεπει να πας σε 4.50 στο νεο σκληρο που θα βαλεις.

Εχει habib 4.50 νομιζω, Βαλε το 1.0

Εκει θα τρεξεις αυτο

http://psx-scene.com/forums/content/eid-root-key-dumper-4-50-cfw-developer-flatz-3885/

Ειχες ελεγξει τα QA πριν προχωρησεις;

Για τι κωδικο κονσολας μιλαμε; CECH

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...