Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια  θελω να ρωτησω αν μπορω να σπασω το ps3 μου και να παιζω παιχνιδια απο σκληρο δισκο . Εχω το super slim  με software 4.81 .Επισης ειναι ευκολη διαδικασια; συγνωμη αν υπαρχει αντοιστοιχο post  .

Ευχαριστω ..

δεν γινονται downgrade τα super slim διοτι δεν κατεβαινουν σε 3.55 που περναει το 

custom firmware,το μονο που υπαρχει αλλα δεν αξιζει ειναι το ode emulator .....

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα. ειμαι σε cfw rubug 4.81 και επαιζα pro 2017. ξαφνικα μου πεταξε μετα την συνδεση στο internet μαυρη οθονη με το εξης μυνημα

access to sony entertainment network by this account has been banned or temporarily suspended.

απο οτι καταλαβαινω εχει γινει ban στο λογαριασμο που εχω στο psn και δεν μπορω να ξαναπαιξω online. γινεται να κανω κατι ωστε να ξαναπαιζω?

φτιαχνεις νεο λογαριασμο και παιζεις.

αν το φας στην κονσολα ΔΕΝ ξανα-παιζεις...

τσεκαρε αν με τον λογαριασμο που εφαγες μπαν αν μπαινεις online 

σε αλλα παιχνιδια διοτι μπορει να σε μπαναρε μονο το προ.

Δημοσ.

φτιαχνεις νεο λογαριασμο και παιζεις.

αν το φας στην κονσολα ΔΕΝ ξανα-παιζεις...

τσεκαρε αν με τον λογαριασμο που εφαγες μπαν αν μπαινεις online 

σε αλλα παιχνιδια διοτι μπορει να σε μπαναρε μονο το προ.

ουα ουα ουα οχι στο pro ωιμε ωιμε καταραμενη sony..

θα το τσεκαρω αν και μονο pro επαιζα και μαλιστα online γενικα μπηκα το πολυ για 50 αγωνες.

ban δεν νομιζω να εφαγα λογω cheatting μιας και δεν εκανα ποτε μαμουνιες.

αρα αλλαζω λογαρισμο στο psn και παιζω κανονικα

και μετα αν ξαναφαω ban απο οτι διαβασα πρεπει να βρω μια νεα id απο παλιο και καποιο μαστορι να μου την περασει στο ps3.

σωστα τα λεω?

διαβασα οτι υπαρχουν λεει καποια dual firmware. αν βαλω κατι τετοιο και μπαινω θα ειναι καλυτερα? και αππλεον θα μπορω να παιζω και αλλα παιχνιδια απο τον σκληρο.

εγω ειχα μονο cfw και δεν ειχα καποιο αλλο προγραμμα. υπαρχει να βαλω καποιο και να δυσκολεψω την sony για ban?

Δημοσ.

ουα ουα ουα οχι στο pro ωιμε ωιμε καταραμενη sony..

θα το τσεκαρω αν και μονο pro επαιζα και μαλιστα online γενικα μπηκα το πολυ για 50 αγωνες.

ban δεν νομιζω να εφαγα λογω cheatting μιας και δεν εκανα ποτε μαμουνιες.

αρα αλλαζω λογαρισμο στο psn και παιζω κανονικα

και μετα αν ξαναφαω ban απο οτι διαβασα πρεπει να βρω μια νεα id απο παλιο και καποιο μαστορι να μου την περασει στο ps3.

σωστα τα λεω?

διαβασα οτι υπαρχουν λεει καποια dual firmware. αν βαλω κατι τετοιο και μπαινω θα ειναι καλυτερα? και αππλεον θα μπορω να παιζω και αλλα παιχνιδια απο τον σκληρο.

εγω ειχα μονο cfw και δεν ειχα καποιο αλλο προγραμμα. υπαρχει να βαλω καποιο και να δυσκολεψω την sony για ban?

δεν ειναι απαραιτητο να εχεις κανει cheat για να σου ριξουν μπαν.

και μονο που εισαι με custom και παιζεις παιχνιδι του 17 online τα λεει ολα πιστευω...

αν φας μπαν κονσολας θελεις αλλη idps,λογαριασμους φτιαχνεις αλλους και παιζεις αλλα και αυτο με μετρο.

dual firmware πρεπει να εχεις 2 σκληρους ταυτοχρονα,μονιμα εγκατεστημενο ε3 flasher κλπ κλπ

και firmware που να υποστηριζει και νομιζω 4.81 dual δεν υπαρχει...

οσο για τα προγραμματα,δεν κανουν τιποτα,αν ειναι να το φας,θα το φας το μπανακι...

• Like 2
Δημοσ.

σε ευχαριστω. τελικα ειναι ban ο λογαριασμος και οχι μονο στο pro. αρα κανω αλλο λογαριασμο.

και κατι αλλο, αν μετα το ban βαλω official και δειξω στη sony συμμορφωση μπουχαχαχαχ. υπαρχει παλι πριπτωση ban?

Δημοσ.

Super slim κατι μηνες στο ραφι του το βαζω να κατεβασει την ουρα απο psn και κολλαει - πρωτη φορα εβγαλε system is geting hot - ενω ηταν στο ρελαντι απλα κατεβαζε . Αυτο που με ανησυχει ειναι που δεν ακουω καθολου ανεμιστηρες . Υπαρχει κανας οδηγος για ανοιγμα - καθαρισμα ; ευχαριστω

Δημοσ.

Super slim κατι μηνες στο ραφι του το βαζω να κατεβασει την ουρα απο psn και κολλαει - πρωτη φορα εβγαλε system is geting hot - ενω ηταν στο ρελαντι απλα κατεβαζε . Αυτο που με ανησυχει ειναι που δεν ακουω καθολου ανεμιστηρες . Υπαρχει κανας οδηγος για ανοιγμα - καθαρισμα ; ευχαριστω

https://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+3+Super+Slim+Teardown+-+Video+tutorial/24914

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω ενα PS3 slim που τρέχει Ermak 4,81. Επειδή σκοπευω να το δώσω, αν κανω factory reset απλά θα σβήσει τις εφαγμογές και τις ρυθμίσεις; Φαντάζομαι δεν θα χαθεί το CFW. Έτσι;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ok Ευχαριστώ!

Φαντάζομαι εχει βγει και multiman γι'αυτό.

multiman 4.81.02

Καλησπέρα,

Εχω ενα PS3 slim που τρέχει Ermak 4,81. Επειδή σκοπευω να το δώσω, αν κανω factory reset απλά θα σβήσει τις εφαγμογές και τις ρυθμίσεις; Φαντάζομαι δεν θα χαθεί το CFW. Έτσι;;;

Ευχαριστώ

καλυτερα να σβησεις τον λογαριασμο σου και τα game data 

που ειναι πιο πανω απο τα saves και εισαι οκ.

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα του φόρουμ και μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε έχω μια ερώτηση προς τους γνώστες έχω ps3 slim 3004b εν έτη 2017 γίνεται ακόμα jailbreak με κάποιο ode για να μην ψάχνω άδικα οποίος εχει γνώσεις πάνω σε αυτό να μου στείλει ένα πμ

Δημοσ.

Περιπου σαν τα super slim και τα 3Κ μονο με ode νομιζω , που κοστιζε κανα κατοσταρικο αν θυμαμαι καλα ;

- και ηθελε ειδικο boot dvd η κανω λαθος ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...