Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"καθε αρχη και δυσκολη" που λενε...

γνωμη μου δεν αξιζει τοση ταλαιπωρια,υπομονη πιστευω κατι

καλυτερο θα βγει...;)

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια κανω install το rap file και λεει install completed αλλα παω να παιξω το παιχνιδι και λεει the copyright protection information is ivaild (80029513) πως μπορω να το λυσω?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostasaxio είπε

ναι αλλα κατεβασα το 4kelements που στο βιντεο του παιζει

κανε με προσοχη τα βηματα κ προσεξε μην ξεχασεις να κανεις κατι...με αυτο τον τροπο το κανω κ εγω

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο με το ps3xpoilt σε ofw εχουμε την δυνατοτητα να εγκαταστησουμε dlc games? γιατι κανω εγκατασταση ενα dlc παιχνιδι αλλα δεν το εμφανιζει στο xmb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasaxio είπε

Να ρωτησω κατι αλλο με το ps3xpoilt σε ofw εχουμε την δυνατοτητα να εγκαταστησουμε dlc games? γιατι κανω εγκατασταση ενα dlc παιχνιδι αλλα δεν το εμφανιζει στο xmb

Το DLC ειναι εξτρα περιεχομενο ενος παιχνιδιου,δεν θα στο εμφανισει στο xmb ΑΛΛΑ μεσα στο παιχνιδι

που σε ενδιαφερει,αν το εχεις διατυπωσει σωστα...

Εκτος και αν αναφερεσαι σε PSN παιχνιδι.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
Δημοσ.

υπαρχει καμμια εξελιξη να περναμε παιχνιδια πανω απο 4 gb?οι λυσεις με το server δε μου δουλεψαν

Δημοσ.

Παιδιά,όποιος μπορεί ας βοηθησει λιγακι γιατι μπηκα να διαβασω για τα firmware και εχω χάσει τη μπάλα...

Βρηκα πεταμένο ενα ps3 fat με date code 8D.Το εβαλα να το τσεκάρω,δεν δουλεύει το drive αλλά σαν κονσόλα δείχνει να είναι κομπλέ.

Δεδομένου οτι δεν μπαινω στη διαδικασία να φτιαξω το drive,τι επιλογές εχω ωστε να παιζω παιχνίδια;

Φοράει έκδοση 4.31

Οποιαδήποτε βοήθεια,ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nos1 είπε

Παιδιά,όποιος μπορεί ας βοηθησει λιγακι γιατι μπηκα να διαβασω για τα firmware και εχω χάσει τη μπάλα...

Βρηκα πεταμένο ενα ps3 fat με date code 8D.Το εβαλα να το τσεκάρω,δεν δουλεύει το drive αλλά σαν κονσόλα δείχνει να είναι κομπλέ.

Δεδομένου οτι δεν μπαινω στη διαδικασία να φτιαξω το drive,τι επιλογές εχω ωστε να παιζω παιχνίδια;

Φοράει έκδοση 4.31

Οποιαδήποτε βοήθεια,ευπρόσδεκτη...

Χωρίς ντράιβ που θα σώζονται τα game και save data?

Βάλε ένα δίσκο και ας είναι και 40άρης.

Όσο για φίρμγουεαρ ή φλασάρισμα σε 3,50 και πέρασμα cfw ή update και Han. Το δεύτερο είναι τσάμπα αλλά πολύ λιγότερο βολικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...