Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Nope δεν εισαι μονη... Ο ιδανικος καφες ερχεται σε κουβα.
_hopelesscase_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Πολύ φασαρία και σπατάλη ενέργειας, για δυό φλυτζάνια (ή μιά κούπα) καφέ. Δεν είναι αλήθεια αυτό! Κανεις ό,τι κάνεις και με την απλή καφετιέρα εσπρέσο, απλώς προσθέτεις επιπλέον γάλα στο επάνω δοχείο. Τα υπόλοιπα τα κάνει μόνη της η μηχανή (και το αφρόγαλα είναι μια χαρά!) @greekparot: Δυστυχώς όχι καϊμάκι. Καμία τέτοιου τύπου καφετιέρα δεν κάνει καΪμάκι, μόνο αυτές κάνουν. Αν όμως το θες με γάλα, όπως εγώ, είναι ιδανική. Και τιμή δεν γνωρίζω και δεν το έψαξα, μου ήρθε δωράκι η γκατζετιά.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Και γιατι γινετεαι αυτο με το μαγνητακι και χαλαει τοσο ευκολα; ελα ντε .. καλύτερα να πάρεις μια συσκευή που κάνει μόμο αφρόγαλα παρά μια που προσπαθεί να συνδυάσει αφρόγαλα, βράσιμο κτλ. μια καλή είναι αυτή αλλά είναι για μεγαλύτερες ποσότητες.
lepros13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Guys επειδη το εχετε μελετησει το θεμα για πειτε μου να παρω αυτην εδω? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9600 ??
greekparot Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Την εχει ενας φιλος μου, ειναι καλη και εχω πιει καφε απο αυτην.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έχω μια παρόμοια. Έφτιαξα μερικές φορές εσπρέσο (απαίσιος, βαρύς άσχετα από το μείγμα) καπουτσίνο και αφρόγαλα της προκοπής δεν κατάφερα. Τον στιγμιαίο καπουτσίνο nescafe δεν τον αλλάζω..
Al Bundy Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω χόβολη; Σε οικονομική τιμή εννοείται. Για να είμεθα μερακλήδες.
lepros13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Βασικα την θελω για να φτιαχνω καπουτσινο φρεντο (http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9600) θα εχω θεμα δηλαδη γευσης? ποια αλλη προτεινετε στα ιδια περιπου λεφτα?
De@th L0rd Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Έχω μια παρόμοια.Έφτιαξα μερικές φορές εσπρέσο (απαίσιος, βαρύς άσχετα από το μείγμα) καπουτσίνο και αφρόγαλα της προκοπής δεν κατάφερα. Τον στιγμιαίο καπουτσίνο nescafe δεν τον αλλάζω.. Κι εγώ γουστάρω τρελά Caotonic και Hemo . Έλεος με αυτόν τον καπουτσίνο τον στιγμιαίο.Σφετερίζεται το όνομα του αυθεντικού. Είναι πιο γλυκός και απο ρόφημα σοκολάτα.
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Και γιατι γινετεαι αυτο με το μαγνητακι και χαλαει τοσο ευκολα; Φαντάζομαι γιατί κ πρέπει να μένει στη βάση του με μαγνητισμό και πρέπει ταυτόχρονα να περιστρέφεται. Αν διαβάσεις στο net, έχουν όλοι πρόβλημα με παρόμοιες συσκευές. Τώρα ίσως η nespresso να είναι καύτερη από όλες σαν πιο επώνυμη. Αυτή όμως που αξίζει τα χρήματα της είναι η συγκεκριμένη. Μπορείς βέβαια να τη βρεις κ φθηνότερα.
jimarass Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Τι διαφορά έχουν οι καφέδες του Λουμίδη: 1)Κουπάτος 2)Αρχοντικός 3)σκούρος ??
klainmaingr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μετα απο χιλιάδες φραπέδες σε χιλιάδες παραλλαγές κατέληξα στην εξής παρατήρηση την οποία είπα να μοιραστώ και να δώ αν δεν είμαι ο μόνος.. Λοιπόν η βάση σύγκρισης πάντα είναι ο σκέτος φραπές γιατί οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεαστεί απο ζάχαρη κτλ... Στο ίδιο ποτήρι, με την ίδια ποσότητα καφέ (κόκκους όχι σκόνη), με εμφιαλωμένο κρύο νερό για να παραλείψουμε αυτή την παράμετρο και την διαφορά που κάνει ο πάγος.. Έχετε προσέξει πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία έχει το όπλο του εγκλήματος; Το μιξεράκι/ζουζουνιστήρι; Μιλάμε για χαοτικά διαφορετικό αποτέλεσμα. Πάντα προσπαθούσα να καταλάβω τι διάβολο γίνεται στραβά και στο ένα σπίτι κάνω ας πούμε επικό καφέ και στο άλλο μετριότατο ενώ πάντα βάζω monkιστικά ότι πρέπει. Afaic το μυστήριο λύθηκε. Γενικά τείνω να πιστεύω οτι όσο λιγότερη η δύναμη του ζουζουνιστηρίου τόσο καλύτερος ο καφές. Επόμενη στάση να βρώ το ιδανικό... Η αλήθεια είναι οτι τα κλασσικά επαγγελματικά "johny" με έχουν βγάλει μόνο ασπροπρόσωπο όποτε δούλευα με αυτά αλλα 170 ευρώ για φραπιέρα δεν δίνω http://www.e-shop10.gr/product_info.php?manufacturers_id=57&products_id=1990&osCsid=071ed5e268c58d1be7cd2214eb1053f0
hurin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάχνω μαγαζί που να πουλάει καφέ freddo της Hausbrandt. Έχετε καμιά ιδέα???
tarantules Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάχνω μαγαζί που να πουλάει καφέ freddo της Hausbrandt. Έχετε καμιά ιδέα??? Έχω κολήσει κι εγώ με τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά μόνο σε espresso.Όχι cappuccino γιατί το αφρόγαλο χαλάει πολύ τη γεύση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα