Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 771
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όποιος φίλος θελει να συμμετέχει στην "Community " μου ας στείλει ενα μήνυμα-προσκληση φιλιας στον PS Network Λογαρισμο μου. stefanos_79 είναι η ταυτότητά μου.προτιμώ να παίζω με Έλληνες- φίλους και οχι στην τυχη

Δημοσ.

Παιδιά γνώμη μου είναι ότι φέτος το παραέκαναν...δεν μ'αρεσε καθολου το παιχνίδι..αγαπητή konami μολις έχασες έναν fan...fifa σου έρχομαι!και εσένα xbox! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει το option file (που αναφέρθηκε λίγες σελίδες πριν) για τα ονόματα των ομάδων ταυτόχρονα με ένα patch που βγήκε για τις φανέλες,γιατί σε εμένα όταν βάζω το ένα χάνεται το άλλο...

edit:Τελικά αλλάζοντας την γλώσσα σε αγγλικά δουλεύει μια χαρά...

Επεξ/σία από explorer21
Δημοσ.

Είναι διαφορετικό στην λογική της επίθεσης, δεν παίρνεις έναν παίχτη από άμυνα να βάλει γκολ αλλά έχει πολλά λάθη!

Άρχισα master league με τον ΠΑΟ και ο Σισσε 1/3 έξω από την περιοχή τα καρφώνει!Οι τερματοφύλακες τπτ το ιδιαίτερο,

Δημοσ.

Μου βγαζει runtime error μολις παω να το ξεκινησω!

Ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο και πως?Εχω windows 7

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια , εχω το PES 2010 στο PC και προσπαθω να παιξω το Exhibition mode 1vs1 αλλα

αντιμετωπιζω το εξής προβλημα,, Πήγα στα Settings και ρυθμισα το controller 2 να ειναι το Usb Joystick

δλδ το Gamepad που εχω ωστε να μπορώ να παιξω διπλο ο ενας με το gamepad και ο αλλος με

το πληκτρολογιο.. Παρολαυτα οταν μπαινω στο παιχνιδι το gamepad δεν ανταποκρινεται παρα μονο οταν

παω στο System settings εκει ανιχνευει Controller 1 kai 2 αλλα μονο εκει μεσα το gamepad ανταποκρινεται..

Παρολαυτα πριν πειραξω το Controller 2 απο τις ρυθμισεις εκτος παιχνιδιου μπορουσα να παιξω με το

gamepad κανονικα , το λειτουργικο μου ειναι Windows 7.

Mπορειτε να μου πειτε τι λαθος κανω γιατι δεν βγαζω ακρη..ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Βάζεις το joystick στο controller 2 και το controller 1 το αφήνεις κενό. Τότε γίνεται το πληκτρολόγιο controller 1 οπότε τα μενού ελέγχονται απ' αυτό. Όταν θες να ξαναπαίξεις μόνος σου, βάζεις πάλι το joystick στο controller 1.

Τσέκαρε επίσης μήπως θέλουν ρύθμιση τα κουμπιά του joystick μετά την αλλαγή.

Δημοσ.
Βάζεις το joystick στο controller 2 και το controller 1 το αφήνεις κενό. Τότε γίνεται το πληκτρολόγιο controller 1 οπότε τα μενού ελέγχονται απ' αυτό. Όταν θες να ξαναπαίξεις μόνος σου, βάζεις πάλι το joystick στο controller 1.

Τσέκαρε επίσης μήπως θέλουν ρύθμιση τα κουμπιά του joystick μετά την αλλαγή.

Αυτο κανω αλλα τιποτα.. Ασε που εχω παρατηρησει πως ενω ρυθμιζω ως 2 to joystick

μετα οταν ξανα μπαινω στα settings δεν εχει κρατησει τις ρυθμισεις μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μου βγαζει runtime error μολις παω να το ξεκινησω!

Ξερει κανεις αν διορθωνεται αυτο και πως?Εχω windows 7

το ιδιο προβλημα εχω και εγω!οποιος μπορει ας βοηθησει!

Σε Windows xp εγω!

Κανεις δεν ξερει να βοηθησει??????

Επεξ/σία από Deponakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...