Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Αν τους πω να το κατεβάσουν στο ίδιο σημείο πιο κατω; Γιατί και εμένα μου φάνηκε πολύ μικρό το περιθώριο τον 5 εκατοστών...

https://ibb.co/yBTT8wt

Αλλά η αλήθεια είναι ότι το σπίτι είναι ζεστό Γενικά άσχετα με το τη βγάζει αυτό....

15cm και πάνω  λενε οι οδηγίες εγκατάστασης (σελ 12) του συγκεκριμένου μοντέλου https://www.inventoraircondition.gr/uploads/ac_mini-split/PREMIUM/MANUALS/Premium_IM.pdf

Τι να σου πω δεν ξέρω, γιατι μετα αν χαμηλώσει πολύ το κλιματιστικό ίσως δημιουργηθούν άλλα θέματα .. Εγω με το toyo που είχα παρόμοιο θέμα (8-10cm) απόσταση , έπαιζα με το ifeel / Follow me  στην θέρμανση.

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

15cm και πάνω  λενε οι οδηγίες εγκατάστασης (σελ 12) του συγκεκριμένου μοντέλου https://www.inventoraircondition.gr/uploads/ac_mini-split/PREMIUM/MANUALS/Premium_IM.pdf

Τι να σου πω δεν ξέρω, γιατι μετα αν χαμηλώσει πολύ το κλιματιστικό ίσως δημιουργηθούν άλλα θέματα .. Εγω με το toyo που είχα παρόμοιο θέμα (8-10cm) απόσταση , έπαιζα με το ifeel / Follow me  στην θέρμανση.

Το κλιματιστικό κλειστό 7 ώρες κλειστό  το ανοίγω και λέει στην εφαρμογή 26 και έχω 21.

Μίλησα με inventor έστειλα και της φωτογραφίες. Μου είπαν ότι Πολύ πιθανό να έχει θέμα το θερμόμετρο αλλά πρώτα πριν έρθουν πρέπει να κατέβει το κλιματιστικό στα 15 εκατοστά και ότι είναι πολυ λάθος που μπήκε τόσο κολλητά με το δοκάρι. Τους ρώτησα αν θα έχω θέμα που θα είναι στο 1.70 και πάνω και μου είπε για την θέρμανση θα είναι ακόμα καλύτερα αλλά θα χάσω πολύ λίγο στην ψύξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν Πολύ ενδιαφέρει η ψύξη. Μπορεί να έχω κάποιο άλλο θέμα;

Επεξ/σία από LeGendGR
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Ευτυχώς έχει follow me από το τηλεχειριστήριο λέει 23 και από την μονάδα 33 όταν ανοίγω το follow me και στην εφαρμογή δείχνει την θερμοκρασία του τηλεχειριστηριου.  Να πάρω αυτούς που το εγκατέστησαν; μου είπαν ότι και να γίνει πρώτα να πάρω αυτούς και αυτή θα μιλήσουν με inventor. Είναι εταιρία που κάνει εγκαταστασεις κλιματιστικών.

Φωτογραφίες εσωτερικό.

https://ibb.co/PGPwrRK

https://ibb.co/dbcpqvf

Εντελώς άκυρη η τοποθέτηση.

Ξυλωμα και σε άλλη θέση.

Το μηχάνημα πνίγεται εκεί πέρα. Ρουφάει από πάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Εντελώς άκυρη η τοποθέτηση.

Ξυλωμα και σε άλλη θέση.

Το μηχάνημα πνίγεται εκεί πέρα. Ρουφάει από πάνω.

Θα το βαλω λίγο πιο κάτω να έχει 15 εκατοστά  κενό τους πήρα θα έρθουν αύριο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Θα το βαλω λίγο πιο κάτω να έχει 15 εκατοστά  κενό τους πήρα θα έρθουν αύριο.

Γιατί δεν το βάζετε στον αριστερό τοίχο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί δεν το βάζετε στον αριστερό τοίχο;

Δεν χωράει έχει παράθυρο το οποίο δεν φαίνεται στην Φωτογραφεία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Δεν χωράει έχει παράθυρο το οποίο δεν φαίνεται στην Φωτογραφεία 

3 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Το κλιματιστικό κλειστό 7 ώρες κλειστό  το ανοίγω και λέει στην εφαρμογή 26 και έχω 21.

Μίλησα με inventor έστειλα και της φωτογραφίες. Μου είπαν ότι Πολύ πιθανό να έχει θέμα το θερμόμετρο αλλά πρώτα πριν έρθουν πρέπει να κατέβει το κλιματιστικό στα 15 εκατοστά και ότι είναι πολυ λάθος που μπήκε τόσο κολλητά με το δοκάρι. Τους ρώτησα αν θα έχω θέμα που θα είναι στο 1.70 και πάνω και μου είπε για την θέρμανση θα είναι ακόμα καλύτερα αλλά θα χάσω πολύ λίγο στην ψύξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν Πολύ ενδιαφέρει η ψύξη. Μπορεί να έχω κάποιο άλλο θέμα;

Θα τοποθετήσω σε ίδιο τοίχο με δοκάρι,προϋπήρχε κλιματιστικό παλιότερα και από ότι φαίνεται από την κλεισμένη τρύπα των ψυκτικών σωλήνων 99% ήταν στην ίδια λαθος θέση με το δικό σας,λυπάμαι για το θέμα που σας δημιουργήθηκε αλλα τωρα έχω δεδομένα αν δεν δεχτεί ο ψυκτικός να αφήσει εξαρχής 15 εκ και να ανοίξει νέα τρύπα κινδυνεύει να μην πληρωθεί 😅😂 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Ευτυχώς έχει follow me από το τηλεχειριστήριο λέει 23 και από την μονάδα 33 όταν ανοίγω το follow me και στην εφαρμογή δείχνει την θερμοκρασία του τηλεχειριστηριου.  Να πάρω αυτούς που το εγκατέστησαν; μου είπαν ότι και να γίνει πρώτα να πάρω αυτούς και αυτή θα μιλήσουν με inventor. Είναι εταιρία που κάνει εγκαταστασεις κλιματιστικών.

Φωτογραφίες εσωτερικό.

Πάλι καλά που δεν το έβαλες στο πάτωμα ... Φίλε μου στο Στρουμφοχωριό μένεις;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Φωτογραφίες εσωτερικό.

Πολύ λάθος η θέση τοποθέτησης, αν ήμουν ψυκτικός θα έλεγα στον πελάτη να μην το βάλει καν και να το αφήσει στο κουτί του μέχρι να βρει κάποια καλύτερη λύση. Επίσης βλέπω οτι το διαμέρισμα δεν είναι και αρκετά ψηλό, δηλαδή δεν έχει το κλασσικό ύψος των περισσότερων διαμερισμάτων εκτός αν είναι η ιδέα μου και έτσι φαίνεται από την φωτογραφία. Εγώ έχω ύψος 4 μέτρα σε πολύ παλιό κτίσμα, το νέο fujitsu Που θα αγοράσω θα τοποθετηθεί στα 3.7 μέτρα περίπου αναγκαστικά γιατί δεν υπάρχει άλλη θέση, ελπίζω να μην έχω θέματα στην θέρμανση.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Πολύ λάθος η θέση τοποθέτησης, αν ήμουν ψυκτικός θα έλεγα στον πελάτη να μην το βάλει καν και να το αφήσει στο κουτί του μέχρι να βρει κάποια καλύτερη λύση. Επίσης βλέπω οτι το διαμέρισμα δεν είναι και αρκετά ψηλό, δηλαδή δεν έχει το κλασσικό ύψος των περισσότερων διαμερισμάτων εκτός αν είναι η ιδέα μου και έτσι φαίνεται από την φωτογραφία. Εγώ έχω ύψος 4 μέτρα σε πολύ παλιό κτίσμα, το νέο fujitsu Που θα αγοράσω θα τοποθετηθεί στα 3.7 μέτρα περίπου αναγκαστικά γιατί δεν υπάρχει άλλη θέση, ελπίζω να μην έχω θέματα στην θέρμανση.

2.5 μέτρα είναι.

Να τους πω να φέρουν βάση να το βάλω από το ταβάνι;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λύσεις υπάρχουν για τον χώρο σου, το σίγουρο είναι οτι έτσι όπως μπήκε σχεδόν κολλητά κάτω από εκεί, θα έχεις θέματα γενικώς, π.χ δεν θα σε καλύψουν στην εγγύηση, το κλιματιστικό απορροφάει κάποια ποσότητα αέρα και τον ανακυκλοφορεί, ειδικά τα 24αρια έχουν δυνατό ανεμιστήρα που ανακυκλοφορεί περί τα 1000 κυβικά μέτρα την ώρα, εκεί που μπήκε είναι κάκιστη θέση γιατί είναι σαν να έχεις φράξει την είσοδο του αέρα στην εσωτερική, με αποτέλεσμα να μπορεί να μεταφέρει σωστά θερμότητα από το στοιχείο στον χώρο, δεδομένου οτι δεν έχει πολύ χαμηλή ελάχιστη ισχύ μπορεί να σου βγάλει πιστεύω και άλλα προβλήματα μελλοντικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

2.5 μέτρα είναι.

2,5 είναι εκεί που είναι τώρα? Να το βάλουν 10 πόντους πιο κάτω και λογικά θα είσαι οκ 

29 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

2.5 μέτρα είναι.

2,5 είναι εκεί που είναι τώρα? Να το βάλουν 10 πόντους πιο κάτω και λογικά θα είσαι οκ 

Λοιπόν και μιας άρχισαν τα κρύα βάζω ένα βιντεάκι με την κατανάλωση του toshiba 21 βαθμούς ρύθμιση  με εσωτερική 22,6 ......15 βαθμούς έξω η κατανάλωση είναι όπως φαίνεται 0,86 kWh σε 5 ώρες περίπου και η θερμοκρασία στον αέρα εξόδου είναι 27,6 c 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dimostr είπε

Λοιπόν και μιας άρχισαν τα κρύα βάζω ένα βιντεάκι με την κατανάλωση του toshiba 21 βαθμούς ρύθμιση 15 έξω η κατανάλωση είναι όπως φαίνεται 0,86 kWh σε 5 ώρες περίπου και η θερμοκρασία στον αέρα εξόδου είναι 27,6 c 

Όχι 2.5 είναι το ταβάνι. Το κλιματιστικό είναι από 1.8 και πάνω τώρα και πρέπει να πάει 1,7. 

Μίλησα με το συνεργείο που θα έρθει αύριο και θα φέρουν και βάση για ταβάνι και θα το δούμε εκεινη την ώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, LeGendGR είπε

Όχι 2.5 είναι το ταβάνι. Το κλιματιστικό είναι από 1.8 και πάνω τώρα και πρέπει να πάει 1,7. 

Μίλησα με το συνεργείο που θα έρθει αύριο και θα φέρουν και βάση για ταβάνι και θα το δούμε εκεινη την ώρα.

Είχα χαμηλό το σπιτι πιστεύω ότι το 24 είναι overkill εκτός και αν το σπιτι είναι τόσο χάλια από μονώσεις αλλά δύσκολο το βρίσκω , στο ερωτηματολόγιο το ύψος το έβαλες σωστά 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dimostr είπε

Είχα χαμηλό το σπιτι πιστεύω ότι το 24 είναι overkill εκτός και αν το σπιτι είναι τόσο χάλια από μονώσεις αλλά δύσκολο το βρίσκω , στο ερωτηματολόγιο το ύψος το έβαλες σωστά 

Ναι σωστα το εβαλα απο μόνωση  ειναι χαλια αλλα ειναι ζεστό γενικα. Και δεν το βρίσκει κρύο... με 18αρι ήμουν καλυμμένος οριακά. Επειδή είμαι βουνό, από εμένα και επάνω είναι δάσος και βλέπουμε και χιόνια και κρύα είπα να είμαι πιο άνετος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...