Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, prefuse είπε

ειμαι πολύ κοντά πριν το add to cart, ποιο απο τα παρακάτω θα προτείνατε για θέρμανση;

γνωρίζετε ποιο εξάρτημα πρεπει να αγοραστεί (και με ποιο περίπου κόστος) για να τα χειριζόμαστε μέσω WIFI;

Toshiba Mirai Plus 13TAVG-E/B13TKVG-E

Fujitsu ASYG09KMTA

Daikin ATXC35B Siesta Sensira

https://www.banggood.com/Broadlink-Black-Bean-Smart-Home-Wifi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1049494.html?utm_design=41&utm_source=emarsys&utm_medium=Shipoutinform171129&utm_campaign=trigger-emarsys&utm_content=Winna&sc_src=email_2671705&sc_eh=21a3b3c634b11adc1&sc_llid=14552760&sc_lid=104858042&sc_uid=8dYRzPqHP2&cur_warehouse=CN

το εχω και εγω στο fujitsu (που δεν εχει wifi) μετα απο προταση του @liakjim, δουλευει ΑΨΟΓΑ!!!!!!

• Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dare-Devil είπε

Τα toyotomi ; Με δύο χρόνια εγγύηση σε πλακέτες μοτέρ και 5 χρόνια στο συμπιεστή ; 
Στον άλλον λίγες σελίδες πίσω που μικρό 9άρι του έκαψε πλακέτα εξωτερική του ζητήσαν 250 ευρώ για επισκευή . Τα μισά λεφτά του κλιματιστικού . Που να δεις τί ζητάνε οι παραδοσιακές Toshiba Daikin Mitsu  αλλά τουλάχιστον η Toshiba δίνει μια αξιοπρεπέστατη σε διάρκεια εγγύηση έστω με όρο να γίνονται ετήσιες συντηρήσεις . 

Toshiba χωρις wifi και να βαζω καρεκλα και να πηδαω επιπλα καθε φορα που θελω να ρυθμισω τις καθετες περσιδες... Happy 1991

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.

Παιδιά τι συμβαίνει με τη Νίπον - Μαυρογένης και τα Gree; Έχουν χαθεί από πολλά μεγάλα καταστήματα και γενικά δε γίνεται καμία προώθηση των προϊόντων; Σκεφτόμουν να πάρω το 24άρι bora αλλά το ξανασκέφτομαι...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Δεν ενοχλει ο αερας σε αυτη τη θερμοκρασια?

Έχω τις περσίδες στην τέρμα κατω θέση αλλά καμιά φορά έρχεται ενοχλητικό αεράκι. 

Κατεβαίνει 3000btus μόλις, για αυτό .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Sebu είπε

Οπα αυτο ειναι βασικο ομως. Γιατι "υποχρεωτικη" ετησια συντηρηση για να ισχυει η εγγυηση ανεβαζει εμμεσα το κοστος κτησης.

Πχ για καποιον που το κλιματιστικο το δουλευει βαρια 180-200 ωρες το καλοκαιρι ψυξη (μεσο ορο λιγοτερο) και τις μισες ισως το χειμωνα, δεν τον συμφερει να φερνει καθε χρονο τεχνικο.

Κανει μονος καθαρισμους φιλτρων και στοιχειου μονος του και μια ανα καποια χρονια φερνει τεχνικο για ελεγχο φρεον και αποδοση.

Αρα Toshiba θελει υποχρεωτικα σερβις. Η Daikin???

Το ετήσιο σέρβις θα πρέπει να γίνει από εκεί που τα αγοράσαμε ή μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τον τεχνικό που θα τα κάνει συντήρηση;

Πόσο κόστος έχει μια συντήρηση κλιματιστικού από τις μεγάλες αλυσίδες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Το ετήσιο σέρβις θα πρέπει να γίνει από εκεί που τα αγοράσαμε ή μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τον τεχνικό που θα τα κάνει συντήρηση;

Πόσο κόστος έχει μια συντήρηση κλιματιστικού από τις μεγάλες αλυσίδες;

όπου θελεις. 20ευρω από Κωτσόβολο 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχω τις περσίδες στην τέρμα κατω θέση αλλά καμιά φορά έρχεται ενοχλητικό αεράκι. 

Κατεβαίνει 3000btus μόλις, για αυτό .

το οτι το ρυθμιζεις 27 για να εχεις 22 εχει να κανει με τετραγωνικα μονωση υγρασια κλπ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, apostolisep3 είπε

το οτι το ρυθμιζεις 27 για να εχεις 22 εχει να κανει με τετραγωνικα μονωση υγρασια κλπ? 

Κάτι κατάλαβες λάθος. 

Το κλιματιστικό βγάζει 28 βαθμούς αέρα για να διατηρεί 22 στα 60τμ. Προφανώς και συνδέεται με τις ανάγκες του χώρου, που τώρα με 17 έξω θα είναι μικρές , συν το γεγονός ότι στους 17 εξωτερική, το κλιματιστικό θα έχει τεράστιο COP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα την παραγγελία για το Toshiba Shorai Premium 24J2AVRG-E/B24J2KVRG, από τον Κωτσόβολο στα 1199 με δωρεάν το βασικό πακέτο εγκατάστασης. Το ετήσιο service από τον Κωτσόβολο όντως είναι 20 ευρώ. Ρώτησα τον υπάλληλο αν πρέπει να κάνουμε υποχρεωτικά από εκείνους το service και μου απάντησε αρνητικά.

Δεν πήρα την επέκταση εγγύησης που μου είπε για 5 χρόνια. Του είπα ότι η εγγύηση είναι 7 χρόνια σε όλα τα μέρη, και μου είπε ότι με το πακέτο αυτό (108 ευρώ), θα είχα δωρεάν τα ετήσια service και ότι οι τυχόν επισκευές θα ήταν πολύ άμεσες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά ήμουν και στα όρια οικονομικά με τα 1200. 

Επεξ/σία από johnykim
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Κάτι κατάλαβες λάθος. 

Το κλιματιστικό βγάζει 28 βαθμούς αέρα για να διατηρεί 22 στα 60τμ. Προφανώς και συνδέεται με τις ανάγκες του χώρου, που τώρα με 17 έξω θα είναι μικρές , συν το γεγονός ότι στους 17 εξωτερική, το κλιματιστικό θα έχει τεράστιο COP.

οκ αλλα στο δικο μου σπιτι το βαζω στο 24 με 13 εξω για να εχω 23 στο auto και απλα δουλευει στο low μολις πιασει θερμοκρασια 

το σαλονι ειναι 60 + - τετραγωνικα με εσωτερικη υγρασια συνηθως πανω απο 70... 

μηπως δεν κανω εγω κατι καλα η μηπως δεν ρυθμιζω κατι καλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...