Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Ειναι σε λιγο να ερθουν να μου περασουν το AC. Εχω παρει καλωδιο 3x2.5 και ασφαλεια 20ρα ( μιας και ειναι 24ρι το AC ) και εχω μια ερωτηση.. 
Απ οτι καταλαβα, το ρευμα πλεον συνδεεται στην εξωτερικη μοναδα οποτε, μπορουν αυτοι να μου βαλουν το καλωδιο (3X2.5) στην εξ.μοναδα και να ερθει πχ το απογευμα ο ηλεκτρολογος να μου το τοποθετησει στον πινακα μαζι με την ασφαλεια;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ri3per είπε

Καλημερα σε ολους. Ειναι σε λιγο να ερθουν να μου περασουν το AC. Εχω παρει καλωδιο 3x2.5 και ασφαλεια 20ρα ( μιας και ειναι 24ρι το AC ) και εχω μια ερωτηση.. 
Απ οτι καταλαβα, το ρευμα πλεον συνδεεται στην εξωτερικη μοναδα οποτε, μπορουν αυτοι να μου βαλουν το καλωδιο (3X2.5) στην εξ.μοναδα και να ερθει πχ το απογευμα ο ηλεκτρολογος να μου το τοποθετησει στον πινακα μαζι με την ασφαλεια;

To πιο απλό είναι να μπει με μπαλαντέζα σε μια πρίζα με 16άρα ασφάλεια ώστε να γίνει η δοκιμή και μετά το φτιάχνει ο ηλεκτρολόγος με την ησυχία του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθεεεε 😊 cosmote ταχυτης😁

Άντε το απόγευμα να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα μηχανήματα..

Ευχαριστω τον φίλο που ανέβασε το link με την προσφορά στα 19,90 😊

Χαλια φώτο ανέβασα 😁😁😁

20191217_130130.jpg

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κλιματιστικό morris παλαίας τεχνολογίας( από το 2010 ) το οποίο βάζοντας το στους 27 με 28 βαθμούς για ζέστη σταματάει κάθε τρεις και λίγο(σαν να κάνει συντήρηση) χωρίς να έχει πιάσει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνει ποτέ ο χώρος. Που μπορεί να οφείλεται αυτό;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TsibasR21 είπε

Καλησπέρα. Έχω κλιματιστικό morris παλαίας τεχνολογίας( από το 2010 ) το οποίο βάζοντας το στους 27 με 28 βαθμούς για ζέστη σταματάει κάθε τρεις και λίγο(σαν να κάνει συντήρηση) χωρίς να έχει πιάσει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην ζεσταίνει ποτέ ο χώρος. Που μπορεί να οφείλεται αυτό;

Από πάντα ήταν έτσι ή τώρα τελευταία; Βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος; Μπορείς να βάλεις θερμόμετρο εκεί από όπου τραβάει αέρα πάνω στο μηχάνημα; Το στοιχείο έξω βλέπεις να πιάνει κάπου πάγο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Από πάντα ήταν έτσι ή τώρα τελευταία; Βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος; Μπορείς να βάλεις θερμόμετρο εκεί από όπου τραβάει αέρα πάνω στο μηχάνημα; Το στοιχείο έξω βλέπεις να πιάνει κάπου πάγο;

Σταματούσε και παλιότερα αλλά σκέψου αυτή τη στιγμή που μιλάμε το έχω ρυθμισμένο στους 28 κελσίου στο αυτόματο, δούλεψε για πέντε λεπτά και εδώ και 20 λεπτά είναι σταματημένο. Δεν φαίνεται κάποιος κωδικός σφάλματος αλλά έχω αλλάξει και τηλεχειριστήριο. Έξω δεν φαίνεται κάπου πάγος.

Δημοσ.

Φέρε τεχνικό να το δει, παίζει να έχει καεί τίποτα. Επίσης μην το βαζεις 28, στην χειρότερη 22.

3 ώρες πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Ηρθεεεε 😊 cosmote ταχυτης😁

Άντε το απόγευμα να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα μηχανήματα..

Ευχαριστω τον φίλο που ανέβασε το link με την προσφορά στα 19,90 😊

Χαλια φώτο ανέβασα 😁😁😁

20191217_130130.jpg

Οταν το βάλεις πες μας εντυπώσεις, συνδέεται εύκολα από κινητο, κρατάει διαγράμματα ισχύος χρόνου. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Φέρε τεχνικό να το δει, παίζει να έχει καεί τίποτα. Επίσης μην το βαζεις 28, στην χειρότερη 22.

22 αν το βάλω δεν θα δουλέψει ποτέ στη ζέστη. Τα βράδια το βάζω 30 για να λειτουργεί συνέχεια και να βγάζει ζεστό αέρα. για κανά 2ωρο

Δημοσ.
Στις 11/12/2019 στις 9:27 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Αυτο λεω και εγω θα περιμενα αυτο που εχει wifi να ειναι ποιο ακριβο.

https://www.alphaclimagr.gr/product/1410749/daikin-sensira-ftxc25b-rxc25b-9-000-btu-a-inverter.html?ref=bestprice.gr 

435 με wifi

https://www.alphaclimagr.gr/product/1410517/daikin-siesta-sensira-atxc25b-arxc25b-inverter-a.html?ref=bestprice.gr

473 χωρις wifi

Πηρα στο καταστημα τηλεφωνο να δω αν θα μου κανουν καλυτερη τιμη για το ATX (τους ειπα οτι το ειχαν 419 και πως το BF ειχε 400 με τοποθετηση.)

Μου ειπαν για δυο κομματια το καλυτερο που μπορουν να κανουν ειναι 437 το ενα. Λεω οκ να παρω δυο ελα ομως οταν ξαναπηρα τα 437 ηταν για το FTX και οχι το ATX

Μου ειπε οτι τα ιδια μηχανηματα ειναι οπως μου εχετε πει και εδω μεσα και πως το ATX το βγαζει για τον Κωτσοβολο.

Παμε στην ερωτηση μου.

Γιατι αφου το βγαζει για τον Κωτσοβολο το πουλανε και αυτοι αλλα και τοσα αλλα καταστηματα, γιατι δεν εχουν την ιδια τιμη αφου ειναι ιδια;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TsibasR21 είπε

22 αν το βάλω δεν θα δουλέψει ποτέ στη ζέστη. Τα βράδια το βάζω 30 για να λειτουργεί συνέχεια και να βγάζει ζεστό αέρα. για κανά 2ωρο

Δε κερδίζεις κάτι όσο και να το βάλεις, αν ειναι on off θα λειτουργεί με μια σταθερή ισχύ. Είτε έχεις χάσει φρεον και δεν αποδίδει είτε κάτι άλλο συμβαίνει στο κλιματιστικο σου, δεν είναι φυσιολογικά αυτά που περιγράφεις. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TsibasR21 είπε

Φέρε τεχνικό. Μάλλον έχασε φρεον.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γιατι αφου το βγαζει για τον Κωτσοβολο το πουλανε και αυτοι αλλα και τοσα αλλα καταστηματα, γιατι δεν εχουν την ιδια τιμη αφου ειναι ιδια;

Γιατί όπως σε ένα μανάβικο βρίσκεις πατάτες με 1 ευρώ το κιλό και σε ένα super market με 0,60 λεπτά 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δε κερδίζεις κάτι όσο και να το βάλεις, αν ειναι on off θα λειτουργεί με μια σταθερή ισχύ. Είτε έχεις χάσει φρεον και δεν αποδίδει είτε κάτι άλλο συμβαίνει στο κλιματιστικο σου, δεν είναι φυσιολογικά αυτά που περιγράφεις. 

Για να σου δώσω να καταλάβεις το έβαλα τώρα στους 22 και δεν λειτούργησε. Με το που το έβαλα στους 30 πήρε αμέσως μπρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...