Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimostr είπε

Εδώ είναι το πρόβλημα , ότι δεν ξέρουμε τι αλγόριθμος  χρησιμοποιείται ώστε να γνωρίζουμε ποια πέφτουν χαμηλά , εμένα το shorai πάει στα 139 το daikin στα 199 και το toyotomi kuro στα 166 , του liakjim το daikin πάει στα 156 και το carrier στα 290 , πως μπορείς να πεις πιο είναι καλύτερο από την στιγμή που έχουμε και οι δυο ένα κοινό σημείο που είναι το ίδιο κλιματιστικό ΑΛΛΑ αλλάζει ο χώρος που λειτουργούν και έτσι έχουμε διαφορετική απόδοση , θα μπορούσαμε πολύ χοντρικά να πούμε ότι για εκείνον ότι το daikin είναι καλό ενώ για μένα όχι και τόσο 

δεν πρόκειται να εξομοιώσω ποτέ τις διάφορες μάρκες κλιματιστικών γιατί ως τελικός χρήστης αυτό που έχει σημασία για μένα είναι η απόδοση στο χώρο μου βασιζόμενος στις δικές μου ανάγκες και γιαυτο δε θα προβώ ποτέ σε κρίσεις του τύπου ......αυτό το κλιματιστικό δε κάνει ,,,,,,,η .....αυτό το κλιματιστικό τα σπάει .......η ακόμα χειρότερα .......πάρε αυτό και θα σωθείς .......ειδικά το τελευταίο είναι πραγματικά άσκοπο γιατί μπορεί πραγματικά να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου ωθώντας τον να αγοράσει κάτι που ίσως και να του ε8ναι δύσκολο οικονομικά βασιζόμενος στην εμπειρία και απόδοση του κλιματιστικου σε χώρο πολύ διαφορετικό από τον δικό του και να του βγει η αγορά στράφι , γιαυτο και επιμένω να ανεβάζω μετρήσεις χωρίς να κάνω θετικά η αρνητικά σχόλια 

ελπιζω να έγιναν κατανοητά αυτά που προσπα7ω να πω και επισης να επισημάνω ότι εμένα είναι συνειδητή επιλογή η χρήση τριων διαφορετικής μάρκας κλιματιστικών 

βαζω  μερικες ακομα 

dakin atxc.png

shorai 18.png

toyotomi 9.png

καταναλώσεις 24ωρο?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

καταναλώσεις 24ωρο?

στο χειροτερο 24 ωρο με ολες τις πορτες ανοιχτες 100τμ περιπου εκαψε  το τοσιμπα 8 το daikin 5,8 kai to toyotomi 6,8 με 21 ζητηση οταν εξω νομιζω ηταν εκεινες τυις μερες που εδω λαμια ειχε το βραδυ 2-3 βαθμους 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimostr είπε

στο χειροτερο 24 ωρο με ολες τις πορτες ανοιχτες 100τμ περιπου εκαψε  το τοσιμπα 8 το daikin 5,8 kai to toyotomi 6,8 με 21 ζητηση οταν εξω νομιζω ηταν εκεινες τυις μερες που εδω λαμια ειχε το βραδυ 2-3 βαθμους 

αρα το daikin εχει δεν εχει on/off, start/stop μια χαρα κατανάλωση είχε για 24ωρο...Γιατι μην ξεχνάμε στα inverter το start/stop δεν ειναι 0-1000w οπως στα μη-inverter, aλλα 0-300w περίπου...

Επεξ/σία από m4rk0s
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

αρα το daikin εχει δεν εχει on/off, start/stop μια χαρα κατανάλωση είχε για 24ωρο...Γιατι μην ξεχνάμε στα inverter το start/stop δεν ειναι 0-1000w οπως στα μη-inverter, aλλα 0-300w περίπου...

Και βέβαια μια χαρά κατανάλωση έχει γιατί έχει scop 5,78 αυτό μετράει , άλλο πράγμα η συμπεριφορά άλλο η κατανάλωση 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

Όντως πολύ καλές καταναλώσεις για 24ωρο από Daikin και έχει πολύ μεγάλη σημασία το που ξεκινάει όπως λες.το kuro 0-400+ δεν είναι και πολύ καλό για τα χρήματα που κάνει απαράδεκτο ας έπεφτε και στα 100w.το shorai άψογο σε όλα του 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fotisdra είπε

Όντως πολύ καλές καταναλώσεις για 24ωρο από Daikin και έχει πολύ μεγάλη σημασία το που ξεκινάει όπως λες.το kuro 0-400+ δεν είναι και πολύ καλό για τα χρήματα που κάνει απαράδεκτο ας έπεφτε και στα 100w.το shorai άψογο σε όλα του 

Το kuro κάνει συντήρηση στα 170 μετά από κάποιους κύκλους και όταν η θερμοκρασία έξω είναι κάτω από 12 τώρα για τα λεφτά που λες εγώ το πήρα τον Φεβρουάριο 480 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimostr είπε

Και βέβαια μια χαρά κατανάλωση έχει γιατί έχει scop 5,78 αυτό μετράει , άλλο πράγμα η συμπεριφορά άλλο η κατανάλωση 

Γιατί το λες;Μια χαρά είναι η συμπεριφορά του κατά την γνώμη μου.ανοιγει ελέγχει κλείνει.θα προτιμούσες να ανεβαίνει η θερμοκρασία του χώρου παραπάνω από ότι έχεις ορίσει;μήπως τα οποία ρεύματα ζεστού αέρα σκάνε σε αυτό το δωμάτιο με ανοιχτές τις πόρτες; ή είναι πολύ μεγαλο για τον χώρο όπως είπαν και πιο πρίν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Γιατί το λες;Μια χαρά είναι η συμπεριφορά του κατά την γνώμη μου.ανοιγει ελέγχει κλείνει.θα προτιμούσες να ανεβαίνει η θερμοκρασία του χώρου παραπάνω από ότι έχεις ορίσει;μήπως τα οποία ρεύματα ζεστού αέρα σκάνε σε αυτό το δωμάτιο με ανοιχτές τις πόρτες; ή είναι πολύ μεγαλο για τον χώρο όπως είπαν και πιο πρίν;

Τα δυο 9αρια που έχω είναι αντικρυστα οποτε επηρεάζονται αμφότερα σε όλο το σπιτι επειδή τα έχω πάντα ανοιχτά η θερμοκρασία έχει απόκλιση έως ένα βαθμό σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού 

εμενα προσωπικά το άνοιξε κλείσε που κάνει δε με ενοχλεί 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες αύριο έρχεται ο ψυκτικός να μου καθαρίσει με everbrite το στοιχείο μέσα και γενικά να μου κάνει καθάρισμα και service..Επίσης θα μου προσθέσει 150 ml φρεον  R32 και για όλα μου ζήτησε 40 Γιουρός.. Είναι καλή η τιμή;;

Επεξ/σία από argitt
Δημοσ.
18 ώρες πριν, guzel είπε

Λόμπι, ξελόμπι ότι έχει eurovent το βλέπουμε στην πράξη ότι δουλεύει σωστά.. 

Τα υπόλοιπα δουλεύουν σαν γνήσια φασόνια (βλ. inventor κλπ)

Τί εννοείς όταν λες σωστά ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Τα δυο 9αρια που έχω είναι αντικρυστα οποτε επηρεάζονται αμφότερα σε όλο το σπιτι επειδή τα έχω πάντα ανοιχτά η θερμοκρασία έχει απόκλιση έως ένα βαθμό σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού 

Όπως και να έχει φαίνεται ότι έχεις διαλέξει 3 πολύ καλά κλιματιστικά . Μην ξενερώνεις με το Daikin πιο σημαντική είναι η συνολική κατανάλωση και εκεί δείχνει τα δόντια του. Τα ον οφ είναι θέμα χώρου 

1 λεπτό πριν, argitt είπε

Παίδες αύριο έρχεται ο ψυκτικός να μου καθαρίσει με everbrite το στοιχείο μέσα και γενικά να μου κάνει καθάρισμα και service..Επίσης θα μου προσθέσει 150 ml φρεον  R32 και για όλα μου ζήτησε 40 Γιουρόπα.. Είναι καλή η τιμή;;

Αν είναι σχολαστικός ο καθαρισμός είναι άψογη τιμή

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotisdra είπε

Όπως και να έχει φαίνεται ότι έχεις διαλέξει 3 πολύ καλά κλιματιστικά . Μην ξενερώνεις με το Daikin πιο σημαντική είναι η συνολική κατανάλωση και εκεί δείχνει τα δόντια του. Τα ον οφ είναι θέμα χώρου 

Εγώ φίλε θέλω να έχω το σπιτι μου ζεστό με οικονομία αυτό φαίνεται ότι το πετυχαίνουν τα κλιματιστικα που έχω και άμα χρειαστεί στα παρά πολύ ζόρια έχω ενεργειακό τζάκι που πάνε αεραγωγοί σε όλο το σπιτι το ανάβω και τα βοηθάω αν χρειαστεί ψήνω και κάνα κάστανο 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dimostr είπε

Με όλα τέντα που έχεις δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ( επαναλαμβάνομαι το ξέρω).

Δημοσ.
18 ώρες πριν, smav82 είπε

Επίσης βρες μου ένα κινεζοφασον φτηνό με την ποιότητα Daikin ( ATX 25b ) σε 20+ τετραγωνικά δωμάτιο με ξύλινα κουφώματα που κάνει αυτό.

IMG_20191218_003436.jpg

Πάρε ένα ένα τα μοντέλα της αγοράς στην ίδια κατηγορία τιμής με αντίστοιχο ή και καλύτερο SCOP βάλε τα στο χώρο σου προσομοίασε ίδιες συνθήκες και το ερώτημα σου θα απαντηθεί . 
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις με ένα screenshot.
Όλοι ανεβάζετε μετρήσεις σε διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις ο καθένας και προσπαθείτε να συγκρίνετε τί ; Τα ανόμοια ;

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...