Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Η Inventor δίνει 10 χρόνια εγγύηση σε όλα τα μέρη του μηχανήματος χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις για να ισχύει η εγγύηση . Το after sales της έως ώρα φαίνεται να είναι το ποιοτικό και άμεσο της αγοράς . 

Άμεσο δε το λες με εξυπηρέτηση 9 το πρωί έως της 4 το απόγευμα και μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή λες και είναι δημόσια υπηρεσία 

Επεξ/σία από RAS18
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RAS18 είπε

Άμεσο δε το λες με εξυπηρέτηση 9 το πρωί έως της 4 το απόγευμα και μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή λες και είναι δημόσια υπηρεσία 

Καλύτερο από τη γραμμή δροσιας πάντως.

Το καλοκαίρι για το καριέρ στη γραμμή δροσιάς παιδια έχω μωράκι 4 μηνών χρειάζομαι εξυπηρέτηση τάχιστα, να σας στείλω και ληξιαρχικη πράξη.

Βεβαίως κύριε θα κάνουμε ότι μπορούμε, επόμενο ραντεβού σε 10 μέρες. :))

Για το τοσιμπακι ελπίζω να μη τους χρειαστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Καλύτερο από τη γραμμή δροσιας πάντως.

Το καλοκαίρι για το καριέρ στη γραμμή δροσιάς παιδια έχω μωράκι 4 μηνών χρειάζομαι εξυπηρέτηση τάχιστα, να σας στείλω και ληξιαρχικη πράξη.

Βεβαίως κύριε θα κάνουμε ότι μπορούμε, επόμενο ραντεβού σε 10 μέρες. :))

Για το τοσιμπακι ελπίζω να μη τους χρειαστώ.

Θα προτιμούσες να έστελναν κανένα πιτσιρικά ή άσχετο ψυκτικό; Απ' ότι κατάλαβα τώρα που περιμένω για την συντήρηση, δεν συνεργάζονται με όποιον και όποιον, πχ εδώ Κρήτη έχουν δώσει το service σε μεγάλη εταιρεία η οποία πουλάει μόνο Toshiba 

Σε κάθε περίπτωση είναι η μόνη με τέτοια υποστήριξη σε πρώτο επίπεδο. 8 το πρωι έως 10 το βράδυ και Σάββατα.. είναι υπόθεση και σίγουρα δείχνει ότι θέλει το καλύτερο για τους πελάτες της

Επεξ/σία από RAS18
Δημοσ.

Btw σημερα θα παραλάβω και το μετρητή θερμοκρασιας για τη θερμοκρασια εξόδου. Όσο αναξιόπιστο κ να είναι θα πάρω μια μια ιδεα και θα δούμε που οφείλεται το παράπονο μου από το τοσιμπα ότι δεν πιάνει εύκολα τη θερμοκρασια ζήτησης.

Δηλ, για να πιάσει ας πουμε θερμοκρασια στο δωμάτιο 22 φαίνεται πως πρέπει το κλιματιστικό να ζητω +2 βαθμούς επάνω λ οπωσδήποτε ν απενεργοποιω το auto στην ταχύτητα ανεμιστήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Btw σημερα θα παραλάβω και το μετρητή θερμοκρασιας για τη θερμοκρασια εξόδου. Όσο αναξιόπιστο κ να είναι θα πάρω μια μια ιδεα και θα δούμε που οφείλεται το παράπονο μου από το τοσιμπα ότι δεν πιάνει εύκολα τη θερμοκρασια ζήτησης.

Δηλ, για να πιάσει ας πουμε θερμοκρασια στο δωμάτιο 22 φαίνεται πως πρέπει το κλιματιστικό να ζητω +2 βαθμούς επάνω λ οπωσδήποτε ν απενεργοποιω το auto στην ταχύτητα ανεμιστήρα.

μήπως είναι μικρό για τον χώρο σου; κάνε δοκιμές με περσίδες ,εγώ αν και όλοι λένε κάτω τον χειμώνα τις έχω πάντα σταθερά πάνω και πάει η ζέστη παντού 

Επεξ/σία από RAS18
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, RAS18 είπε

Θα προτιμούσες να έστελναν κανένα πιτσιρικά ή άσχετο ψυκτικό; Απ' ότι κατάλαβα τώρα που περιμένω για την συντήρηση, δεν συνεργάζονται με όποιον και όποιον, πχ εδώ Κρήτη έχουν δώσει το service σε μεγάλη εταιρεία η οποία πουλάει μόνο Toshiba 

Να σου πω, θα προτιμουσα να στηνουνβδικα τους συνεργεία και όχι να συνεργάζονται τουλάχιστον για την Αττική όπου ζούμε δυστυχώς οι μισοί Έλληνες.

Μπορεί για την Κρήτη με κλάσεις ηπιοτερο κλιμα να αρκεί μια μεγάλη εταιρία,  για εδώ δεν φτάνει. Ωστόσο οφείλω να πω ότι το παλικάρι που μου εστειλανβγια το καριερ ήταν σούπερ τύπος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, drznik είπε

καλημερα σε ολους,

εχω προσπαθησει να διαβασω οσες περισσοτερες σελιδες ...απο τις 1460 για να διαμορφωσω αποψη για θερμανση με κλιματιστικο απο τις εμπειριες-γνωσεις σας και σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Βρισκομαι στο στα σταδιο τις επιλογης κλιματιστικου που θα καλυψει χωρο περιπου 45 τμ

εκτος απο τις γνωστες επιλογες:

Fujitsu-ASYG24KLCA

Toshiba-Shorai-R32-RAS-24PAVSG-E-RAS-24PKVSG-E

Inventor-Nemesis-Pro-N2VI32-24WiFi-N2VO32-24

θα ηθελα να ακουσω σχολια για το παρακατω και εαν το εχει κανεις γυρω στα 950€ στοιχιζει

Daikin-FTXF60A-RXF60A

Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) 6.15 -
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) - 5.54

οι απωλιες του δωματιου 5238,92watt/ 4505kcal

ευχαριστω για την βοηθεια

To Daikin φαινεται να ειναι στην ιδια κατηγορια με το ftxc60b/rxc60b.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RAS18 είπε

μήπως είναι μικρό για τον χώρο σου; κάνε δοκιμές με περσίδες ,εγώ αν και όλοι λένε κάτω τον χειμώνα τις έχω πάντα σταθερά πάνω και πάει η ζέστη παντού 

Ρε συ είναι 12 τετραγωνικά με κανονικό ύψος, και παιζψμω με swing. Εγω νομίζω πως Επειδή κατεπιλογην δουλεύει σε χαμηλα watt αργει πολύ να πιασει επιθυμητη, ή να το πω αλλιώς είναι κατεξοχήν κλιματιστικό να λειτουργει 24/7.

Εν τέλει κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αντώνης Τ. είπε

Ρε συ είναι 12 τετραγωνικά με κανονικό ύψος, και παιζψμω με swing. Εγω νομίζω πως Επειδή κατεπιλογην δουλεύει σε χαμηλα watt αργει πολύ να πιασει επιθυμητη, ή να το πω αλλιώς είναι κατεξοχήν κλιματιστικό να λειτουργει 24/7.

Μόνο κερδίζεις με το συγκεκριμένο. Δοκίμασε το HiPower 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε

Ισχύει αυτό που λέει ο RAS. Βάλε το hi power για μια ώρα και μετά άσε το να συντηρεί το χώρο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kobe8 είπε

Αλήθεια, υπάρχει κάποια after sale λύση σε αυτό? Κάποιος αισθητήρας θερμοκρασίας εκτός του μηχανήματος?

Πρεπει να υπαρχουν. Για το mitsu ειδα οτι υπαρχει και μαλιστα εχει και δυνατοτητα να βαλεις και ρυθμιζομενο θερμοστατη. Ομως απο κοστος ξεφευγει, μονο για τον αισθητηριο θελουν πανω απο 80 ευρω στο εξωτερικο. Μιλαμε ειναι τρελοι...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, liakjim είπε

Νομίζω ότι απλά είναι σχεδιασμένα να έχουν υψηλό φορτίο σχεδιασμού=βγάζουν πολλά watts αμέσως=ζεστός αέρας->πάει πάνω-> χτυπάει αισθητήρα->κλείνει

Ή όπως το λες. Βάρβαρη αλλαγή λίγο πιο λαϊκιστή.

Με το να πας το θερμόμετρο μακριά, δλδ με το follow me στο τηλεχειριστήριο, το εξαλείφεις όπως λες.

Με το follow me , το carrier μεταμορφώνεται από ελεεινή κινεζιά σε ένα καλό κλιματιστικό.

Ακριβως ιδια συμπεριφορα εχει και το δικο μου το 9 αρι inventor life τυχαιο να ειναι;; μονο με follow me για να κρατα σταθερα 22 με μικρη καταναλωση ειδαλλως παει 23-24, καταναλωση 600+ και on/off του θανατα...

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, liakjim είπε

Νομίζω ότι απλά είναι σχεδιασμένα να έχουν υψηλό φορτίο σχεδιασμού=βγάζουν πολλά watts αμέσως=ζεστός αέρας->πάει πάνω-> χτυπάει αισθητήρα->κλείνει

Ή όπως το λες. Βάρβαρη αλλαγή λίγο πιο λαϊκιστή.

Με το να πας το θερμόμετρο μακριά, δλδ με το follow me στο τηλεχειριστήριο, το εξαλείφεις όπως λες.

Με το follow me , το carrier μεταμορφώνεται από ελεεινή κινεζιά σε ένα καλό κλιματιστικό.

Φασκει και αντιφασκει λιγο αυτη η απαντηση σου. Πως επηρεαζει να πας το θερμομετρο μακρια το ηψηλο φορτιο σχεδιασμου και αλλαζει συμπεριφορα; γινετε χαμηλου φορτιου;

Εμενα μου φαινετε πιο πολυ για λανθασμενες ενδειξεις θερμομετρου.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, drznik είπε

καλημερα σε ολους,

εχω προσπαθησει να διαβασω οσες περισσοτερες σελιδες ...απο τις 1460 για να διαμορφωσω αποψη για θερμανση με κλιματιστικο απο τις εμπειριες-γνωσεις σας και σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Βρισκομαι στο στα σταδιο τις επιλογης κλιματιστικου που θα καλυψει χωρο περιπου 45 τμ

εκτος απο τις γνωστες επιλογες:

Fujitsu-ASYG24KLCA

Toshiba-Shorai-R32-RAS-24PAVSG-E-RAS-24PKVSG-E

Inventor-Nemesis-Pro-N2VI32-24WiFi-N2VO32-24

θα ηθελα να ακουσω σχολια για το παρακατω και εαν το εχει κανεις γυρω στα 950€ στοιχιζει

Daikin-FTXF60A-RXF60A

Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SEER) 6.15 -
Εποχιακός Συντελεστής Απόδοσης (SCOP) - 5.54

οι απωλιες του δωματιου 5238,92watt/ 4505kcal

ευχαριστω για την βοηθεια

εγώ έχω το atxc60b το οποίο δεν ξέρω αν έχει μεγάλες διαφορες.Δεν έχω μετρήσει καταναλώσεις κτλ. αλλά ζεστάνει σχεδόν ένα σπίτι ολόκληρο 75 τμ , αθόρυβο και απροβληματιστο. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, c-max είπε

Φασκει και αντιφασκει λιγο αυτη η απαντηση σου. Πως επηρεαζει να πας το θερμομετρο μακρια το ηψηλο φορτιο σχεδιασμου και αλλαζει συμπεριφορα; γινετε χαμηλου φορτιου;

Εμενα μου φαινετε πιο πολυ για λανθασμενες ενδειξεις θερμομετρου.

Δεν έχω καταλάβει τι ισχυρίζεσαι.

Λες ότι είναι χαλασμένο το θερμόμετρο;

Ο μηχανισμός είναι απλός.

Το συγκεκριμένο κλιματιστικό και από ότι φαίνεται τα κινεζοειδή, με το που εκκινούν πάνε σε υψηλά watts , κοντά 700 ή και 800 ή 900.

Ως αποτέλεσμα ο πολύ ζεστός αέρας που βγάζουν, πάει αμέσως ψηλά και τον βλέπει ο αισθητήρας , διαβάζει 27.5 στην περίπτωσή μου γιατί όντως τόσο είναι όταν βγαίνει με +45C  και αμέσως δίνει εντολή να κλείσει. Και ο κύκλος συνεχίζεται.

Για αυτό υπάρχουν μέλη που λένε ότι όταν βάζουμε τέρμα τον ανεμιστήρα το φαινόμενο μετριάζεται. Ο αέρας βγαίνει λιγότερο ζεστός και οδεύει πιο μακριά. Δεν πάει γρήγορα στο ταβάνι και το μηχάνημα προλαβαίνει να κόψει watts.

Στα daikin, Toshiba , Fujitsu κτλ που ο αέρας βγαίνει σχετικά χλιαρός μιας και εκκινούν σε χαμηλά watts και επιπρόσθετα έχουν σχετικά δυνατούς ανεμιστήρες, το φαινόμενο αυτό δεν υπάρχει.

Είναι πολύ απλό.

Με το Folllow me , δεν μπερδεύεται το κλιματιστικό μιας και παίρνει ένδειξη από το τηλεχειριστήριο.

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...