Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H AUX είναι κατασκευαστης, το δε KURO είναι με διαφορα το καλυτερο TOYOTOMI, εχουμε δει και μετρησεις εδω στο forum και παντα αποδιδει αριστα.

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Τα AUX δεν ειναι φιρμα φασον που ειχε φτιαξει ο Μαυρογεννης (Gree)?

Το ίδιο μου έχει πει και ο αδερφός μου (δούλευε 15χρόνια στη gree).

Δεν είναι όμως κινέζος κατασκευαστής ; http://www.cnaux.com/category/gsls/index.aspx

Ή παίρνει Gree εντόσθια και βάζει στάμπα AUX;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CorumD είπε

H AUX είναι κατασκευαστης, το δε KURO είναι με διαφορα το καλυτερο TOYOTOMI, εχουμε δει και μετρησεις εδω στο forum και παντα αποδιδει αριστα.

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το ίδιο μου έχει πει και ο αδερφός μου (δούλευε 15χρόνια στη gree).

Δεν είναι όμως κινέζος κατασκευαστής ; http://www.cnaux.com/category/gsls/index.aspx

Ή παίρνει Gree εντόσθια και βάζει στάμπα AUX;

Εκανα λαθος επειδη δε θυμομουν.
Τα AUX οντως ειναι του κινεζου κατασκευαστη.
Το brand που εφτιαξε ο Μαυρογεννης ειναι τα Fluo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, αυτα τα Inventor Nemesis Pro , που μαλλον ειναι τα ιδια με τα Toyotomi Kuro, ειναι καλη περιπτωση με καλες τιμες και εγγυηση. Το 9αρη το παιρνεις με 494 ευρω.

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GREE vs AUX, Who’s the Winner?

https://www.hacos.cn/en/b5522aa255/

Παλια ηταν "φίλοι" στην αγορά Gree - AUX αλλα τελευταία χρόνια τα τσουγκρίσαν άσχημα.. με την Gree να κατηγορεί την AUX για κλέψιμο πατεντών .. οπως λεει το παραπάνω αρθρο..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πάντως, αυτα τα Inventor Nemesis Pro , που μαλλον ειναι τα ιδια με τα Toyotomi Kuro, ειναι καλη περιπτωση με καλες τιμες και εγγυηση. Το 9αρη το παιρνεις με 494 ευρω.

Δεν έχουν όμως eurovent οπότε δεν ξέρουμε αν έχει seer 8.5 . Έτσι δεν είναι, έμισθο τρολάκι της ινβέντορ, που θα μας προτείνεις και το κινεζοφασόν ;;; 😆😛

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν έχουν όμως eurovent οπότε δεν ξέρουμε αν έχει seer 8.5 . Έτσι δεν είναι, έμισθο τρολάκι της ινβέντορ ;;; 😆😛

LOL!!!! Εγω δεν εχω θεμα να πω καλα λογια για ενα προιον που φαινεται να τα αξιζει. ΑΛΛΑ ειναι που δεν μου αρεσουν και ξερεις καλα τι εννοω...και ΣΙΓΟΥΡΑ θα προτιμουσα να εχει EUROVENT!

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, CorumD είπε

LOL!!!! Εγω δεν εχω θεμα να πω καλα λογια για ενα προιον που φαινεται να τα αξιζει. ΑΛΛΑ ειναι που δεν μου αρεσουν και ξερεις καλα τι εννοω...και ΣΙΓΟΥΡΑ θα προτιμουσα να εχει EUROVENT!

Να ρωτήσω κάτι  λέτε ότι το kuro και το nemesis είναι φασόν του amber αφού λοιπόν το amber έχει 10 χρόνια εγγυηση και eurovent γιατί να καθίσουν τα φασόν να μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν πιστοποίηση eurovent για ένα προϊόν που ήδη την έχει ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimostr είπε

Να ρωτήσω κάτι  λέτε ότι το kuro και το nemesis είναι φασόν του amber αφού λοιπόν το amber έχει 10 χρόνια εγγυηση και eurovent γιατί να καθίσουν τα φασόν να μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν πιστοποίηση eurovent για ένα προϊόν που ήδη την έχει ?

Εγω ανέφερα οτι το ΤΟΥΟΤΟΜΙ KURO φαίνεται να ειναι παρόμοιο με το Nemesis Pro. Δεν ξερω τι σχεση εχουν αυτα με το GREE. Ούτε ξέρω αν τα φασον GREE έχουν την ίδια ποιότητα με τα αυθεντικά GREE. Γνωρίζεις κατι παραπανω;

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CorumD είπε

Εγω ανέφερα οτι το ΤΟΥΟΤΟΜΙ KURO φαίνεται να ειναι παρόμοιο με το Nemesis Pro. Δεν ξερω τι σχεση εχουν αυτα με το GREE. Ούτε ξέρω αν τα φασον GREE έχουν την ίσια ποιότητα με τα αυθεντικά GREE. Γνωρίζεις κατι παραπανω;

αμα γνωριζα θα το ελεγα, εδω μεσα ακουω φασον του ταδε φασον του αλλου  και βλεποντας οτι ολοι εχετε γνωσεις περι εταιρειων σε διαφορες χωρες υποθετω οτι ξερετε καλυτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimostr είπε

αμα γνωριζα θα το ελεγα, εδω μεσα ακουω φασον του ταδε φασον του αλλου  και βλεποντας οτι ολοι εχετε γνωσεις περι εταιρειων σε διαφορες χωρες υποθετω οτι ξερετε καλυτερα 

Δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες γνωσεις να ξερεις οτι το ενα προιον ειναι φασον και παραγεται απο μια συγκεκριμενη εταιρεια. Αυτο σε ενοχλει; Tο οτι ατομα κανουν προωθηση και marketing μεσα απο το forum δεν σε προβληματιζει; τουμπεκι εκει;

Επεξ/σία από CorumD
Δημοσ.
Μόλις τώρα, CorumD είπε

Δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες γνωσεις να ξερεις οτι το ενα προιον ειναι φασον και παραγεται απο μια συγκεκριμενη εταιρεια. Αυτο σε ενοχλει, το οτι ατομα κανουν προωθηση και marketing μεσα απο το forum δεν σε προβληματιζει;

ο καθενας κανει την δουλεια του και στα τετοια μου αν προωθει κατι η οχι , αν καποιος δεν εχει την διαυγεια να επιλεξει ενα προιον βασει αντικειμενικων κριτηριων και καθεται και ακουει και τρωει αμασητα οτι του λενε τοτε προβλημα του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dimostr είπε

Εχει το Gree Amber Eurovent? Επίσης τα φασον του Amber που παραθετεις Kuro , Nemesis κτλ είναι προηγούμενης γενιάς Gree Amber.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimostr είπε

ο καθενας κανει την δουλεια του και στα τετοια μου αν προωθει κατι η οχι , αν καποιος δεν εχει την διαυγεια να επιλεξει ενα προιον βασει αντικειμενικων κριτηριων και καθεται και ακουει και τρωει αμασητα οτι του λενε τοτε προβλημα του 

Οποτε, και μενα στα τετοια μου φιλαρακι...εγω θα προσπαθησω να αναδειξω τα θετικα και αρνητικα για ατομα που μπαινουν και θελουν καποιες πληροφοριες.

Επεξ/σία από CorumD
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...