Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εκκλησίες καλύπτει μόνο μία εταιρεία και τέλος ! :P

Περιεχόμενο του Dare-Devil - Σελίδα 42 - Insomnia.gr

Αν δεν ήταν ο άγιος Toshibas ο  ινβερτερ ακόμα on/off θα είχαμε  😛

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, liakjim είπε

Α οκ, κατάλαβα λάθος.

Ο @Dare-Devil θα μπορούσε να μας δώσει το nemesis που έχει.

Νemesis 9άρι . Όχι Nemesis Pro  .   https://www.inventoraircondition.gr/klimatistika/oikiaka-toixou/palaiotera-montela/inverter-nemesis-wifi

Οποιος ενδιαφέρετε παίζει σε πολύ καλή τιμή ο blitzwolf μετρητής:

https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SHP6-Pro-15A-3450W-Metering-Version-WIFI-Smart-Socket-EU-Plug-220V-240V-Work-with-Amazon-Alexa-G-p-1608132.html?rmmds=search&ID=518890&cur_warehouse=CN

Βγαίνει 9.99 usd με κουπόνι    BG14ARA

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Εμένα δεν το χωράει το μυαλό μου ότι οι δύο πιο δημοφιλείς μαρκες + Gree στο Σκρουτζ..με τις πιο πολλές αξιολογήσεις..και μόνο δύο άτομα έχουν,ερμ.. είχαν τα μοντέλα αυτά εδώ στο forum...(τα μεγάλα...) +1 ένας με Gree Bora που σκαλιξε κάτι(με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτο..) για να δουλέψει όπως ήθελε χαμηλά στην θερμανση..

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για έναν χώρο περίπου 35τμ σε καινούργιο διαμέρισμα κλάσης Β. Ταβάνι οικονομικό θα ήθελα να είναι τα 750€! Οποιος μπορεί να βοηθήσει :):)

Δημοσ.

Ενα μικρο update εβαλα για πρωτη φορα ψυξη τωρα εξωτερικη 35.5 ζητουμενη 25 το σπιτι ειναι ακομη δροσερο απο την θερμοκρασια  των προηγουμενων  ημερων mitsu mzfh35.  4η ταχυτητα ανεμιστηρα εντος καταναλωση 128 w .Αν δεν εσπαγε η προσοψη ....αυτα τα "υπεροχα" πλαστικα αυτης της σειρας και οι ηχοι διαστολων συστολων στην θερμανση μεγαλο ζητημα ισως γι αυτο και την απεσυραν..

Επισης με swing περσιδων φτανει τωρα 124w

• Like 1
Δημοσ.

εξωτερικη 37 ζητουμενη 26 27 εξ αερα 17,9 το mode sthn afygransh fan auto κανω δοκιμες κανω κατι λαθος?

Στιγμιότυπο οθόνης (19).png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pan_pap1 είπε

εξωτερικη 37 ζητουμενη 26 27 εξ αερα 17,9 το mode sthn afygransh fan auto κανω δοκιμες κανω κατι λαθος?

Στιγμιότυπο οθόνης (19).png

Που εννοείς αν κανεις λάθος και γιατί το έχεις στην αφυγρανση   και όχι στην ψύξη ?

Δημοσ.

Λοιπόν. Για ενιαίο χώρο 35τ.μ. κοιτάει Νότια περιοχή Ν.Ιωνια με πολύ καλή μόνωση και μόνιμα κατευασμενες τέντες θα φτάσει μηχάνημα  12000 btu ή να πάω σε 18000btu; Έχω στο μάτι το  Mitsubishi MSZ/MUZ-AP35VG λόγω του πλάτους εσωτερικής μονάδας, θέλω να είναι 82 εκ. και κάτω ιδανικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, pan_pap1 είπε

να το στη ψυξη στην αφυγρανση ποτε το λειτουργουμε

IMG_20200517_174153.jpg

IMG_20200517_173858.jpg

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ.. κάνει αφυγρανση χωρου,και όσο μπορεί δεν αλλάζει την θερμοκρασία του χώρου.. κάτι τέτοιο..συνήθως είναι για άνοιξη.. φθινόπωρο..

Αυτό με τις σταγόνες είναι αφυγρανση. 

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια, σκεφτομαι για αγορα ενος ανεμηστηρα Air Cooler γυρω στα 200€ για δωματιο 20τμ (και αν ειναι και τοσο).

Ολο το σπιτι ειναι 45 η 50 τμ, χωρις σκεπη και εχει δυο δωματια οπου θα χρειαστω λιγο ψυξη.

Το χρειαζομαι για λειτουργια σχεδον ολοκληρη την μερα στο ενα δωματιο και το βραδυ να το μετακινω στην κρεβατοκαμαρα (μεχρι να με παρει ο υπνος αν εχει αυτοματο κλεισιμο) και παντα ειμαι με κλειστες πορτες.

Τι λετε με αυτα τα λεφτα θα βρω κατι να μου κανει, μπορει καποιος να προτεινει καποιο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ.. κάνει αφυγρανση χωρου,και όσο μπορεί δεν αλλάζει την θερμοκρασία του χώρου.. κάτι τέτοιο..συνήθως είναι για άνοιξη.. φθινόπωρο..

Το Γύρισα στην ψύξη πάντως όπως δείχνει και το θερμόμετρο ψυχρό Αέρα Βγάζει και στην αφύγρανση όποια συμβουλή δεκτή

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pan_pap1 είπε

Το Γύρισα στην ψύξη πάντως όπως δείχνει και το θερμόμετρο ψυχρό Αέρα Βγάζει και στην αφύγρανση όποια συμβουλή δεκτή

Για να κάνει αφυγρανση το κλιματιστικο βγάζει κρύο αέρα(χρησιμοποιεί ψύξη)..όχι όμως με στόχο να δροσίσει τον χώρο,αλλά για να ρίξει την υγρασία  :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Για να κάνει αφυγρανση το κλιματιστικο βγάζει κρύο αέρα(χρησιμοποιεί ψύξη)..όχι όμως με στόχο να δροσίσει τον χώρο,αλλά για να ρίξει την υγρασία  :)

Πάντως παρόλο που το χα αφύγρανση νερά έξω δεν είδα Ο σωλήνας είναι καινούργιος χωρίς πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pan_pap1 είπε

Πάντως παρόλο που το χα αφύγρανση νερά έξω δεν είδα Ο σωλήνας είναι καινούργιος χωρίς πρόβλημα

Εξαρτάται και από την επιλεγμένη θερμόκρασια ,όπως και την θερμοκρασία που είχε ο χώρος όταν άνοιξε.. και φυσικά και αν έχει υγρασία ο χώρος..(μην περιμένεις να κάνει και την δουλειά του αφυγραντήρα)

Επεξ/σία από Rnd1978
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...