Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Rnd1978

το scene με το rm mini 3 δουλεύει άψογα και χωρίς το ενδιάμεσο βήμα του off.

Και πάλι ευχαριστώ.

Πλέον έχω έστω και με πατέντα, αυτόματη εναλλαγή σε ανεμιστήρα για να φύγει η υγρασία.

Screenshot_2020-05-20-18-06-46-251_cn_com.broadlink.econtrol_plus.jpg.338722a957bf57888964db3fa2910fd4.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα.

Για Toshiba Shorai Premium Kai Toshiba Edge σε μεγάλα 18-22-24btu έχετε καποια άποψη ??

Θεωρούνται καλά και αξιόπιστα ??

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Καλησπερα στην παρεα.

Πρεπει να κινηθω για αγορα 16-18.000 btu κλιματιστικου. Θα μπορουσα να εχω καποιες προτασεις? Δεν υπαρχει συγκεκριμενο budget, αλλα με ενδιαφερει το value4money.

Δηλαδη γενικα δεν ειμαι της λογικης να παρω κατι της πλακας σε μια συσκευη που θα την κρατησεις πανω απο 10 χρονια, αλλα οχι και να δωσω πολλα χρηματα για πολυτελη χαρακτηριστικα ή για την τελειοτητα στην καταναλωση που ομως δε θα κανει αποσβεση ουτε σε 30 χρονια πχ. Η χρηση θα ειναι 95% ψυξη.

Πολυ προχειρα, καπου διαβασα οτι τα Haier Tundra ειναι mitsubishi εσωτερικα, και βλεπω οτι δεν ειναι πανακριβα, εχει νοημα η αγορα ενος τετοιου ή πχ οι σχετικοι θα ενημερωσετε οτι ειναι mitsubishi 5 γενιες πισω?

Οτι προταση δεκτη!

Κατασκευής Haier είναι με συμπιεστή της Mitsubishi . Aυτό ξέρουμε.  Kαλό για τα λεφτά του, εγγύηση και την οικονομία στην ψύξη που προσφέρει . 
Μόνο για ψύξη ψάχνεις ; Θα δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BiSoNaSs είπε

Παιδία καλησπέρα.

Για Toshiba Shorai Premium Kai Toshiba Edge σε μεγάλα 18-22-24btu έχετε καποια άποψη ??

Ευχαριστώ.

Τα καλύτερα. Το edge στη τιμή του δεν έχει ανταγωνιστή.

Το edge είναι το επόμενο shorai, πας εκεί.

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xvipes είπε

Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί.

Υπάρχει κλιματιστικό που να είναι φορητό χωρίς να έχει φυσούνα για να βγάζει τον ζεστό αέρα? 
Με λίγα λόγια χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση ή τρύπες.

Ευχαριστώ.

Όχι δε υπάρχει και δεν είναι εφικτό αυτό . 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

@Rnd1978

Και πάλι ευχαριστώ.

Πλέον έχω έστω και με πατέντα, αυτόματη εναλλαγή σε ανεμιστήρα για να φύγει η υγρασία.

Screenshot_2020-05-20-18-06-46-251_cn_com.broadlink.econtrol_plus.jpg.338722a957bf57888964db3fa2910fd4.jpg

Liakjim να αλλαξουμε κοντρολ, τα inventor εχουν self clean στην ψυξη,το πατας και δουλευει μιση ωρα και κανει off

😅😅😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, guzel είπε

Τα καλύτερα. Το edge στη τιμή του δεν έχει ανταγωνιστή.

Το edge είναι το επόμενο shorai, πας εκεί.

Η Ελλειψη Ιονιστή στο Edge να με ανησυχησει ??

Επεξ/σία από BiSoNaSs
Δημοσ.
6 ώρες πριν, BiSoNaSs είπε

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας.

Ψάχνω ένα μεγάλο κλιματιστικό για το σαλόνι 24άρι.

Ήμουν μεταξύ του Midea Mission II MB-24N8D0 και Inventor Nemesis Pro N2VI32 - 24WiFi/ N2VO32.

Στο χώρο που θα εγκατασταθεί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που με αναγκάζει να βγάλω τους σωλήνες από την κάτω μεριά του κλιματιστικού και να ταξιδέψουν 20-30cm προς τα κάτω πριν βγουν έξω προς το μπαλκόνι.

Δυστυχώς το Inventor Nemesis Pro έχει εγκοπές για έξοδο μόνο αριστερά και δεξιά.

Γνωρίζει κανείς αν το Midea Mission II έχει εγκοπές και στην κάτω πλευρά ??

Η μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόλογο 24αρι με εγκοπές για έξοδο των σωληνώσεων στην κάτω πλευρά ?

Ευχαριστώ.

Δεν πρέπει να έχει το Mission II αυτή την δυνατότητα. Σελίδα 14 του pdf    https://www.fgeurope.gr/system/uploads/document/file/838/Mission_II-Installation.pdf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Artakos είπε

Μπορεις να στηλεις τον κωδικο απο το control σου?

Πλακα θα έχει να υπαρχει σαν εντολη αλλα να μην την εχει το δικο μου control

Ορίστε. Το περιβόητο κουμπί, είναι το x-eco πάνω δεξιά :

IMG-20200520-181046.jpg

IMG-20200520-181059.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristos_2011 είπε

λαθος νομιζα ότι είναι για το δικο μου Post!!

Περίμενε την σειρά σου βιαστικέ ! 🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BiSoNaSs είπε

Φίλε μου εάν έχεις τα χρήματα για το toshiba ....παρτο .Μην σε ανησυχεί ο Ιονιστης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, liakjim είπε

@Rnd1978

Και πάλι ευχαριστώ.

Αφού σε αφήνει μόνο 5 λεπτά,βάλτο να κάνει τον "καθαρισμό" με τέρμα δυνατά τον ανεμιστήρα (έτσι έκανε τον καθαρισμό το Toyo,2-3 λεπτά),το toshiba το κάνει ανάποδα (μέγιστο 30 λεπτά, ανάλογα μέ τον χρονο ψύξης) αλλά με σούπερ αργό ανεμιστήρα.

Επίσης αν θες μπορείς να το βρεις παραπάνω από 5 λεπτά,βάλτο πχ να πατάει κάτι που δεν κάνει τίποτα και 5 λεπτά ξανά και μετά off.

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, liakjim είπε

@Rnd1978

Και πάλι ευχαριστώ.

Επιβεβαίωση και από δω το δοκίμασα και γω και δουλεύει έτσι με το που πατάς εκτέλεση γυρνάει στην επιλεγμένη λειτουργία 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, geozark10 είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Άσχετος στο χώρο Θα ήθελα την βοήθεια σας. 

Θέλω να βάλω δύο 12.000 σε δύο δωμάτια είμαι Αθήνα με σχετική μόνωση και θα είναι σχεδόν για ψύξη μόνο αφού υπάρχει κεντρική θέρμανση που λειτουργεί. 

Βλέπω διάφορες μάρκες και διάφορες τιμές.

Ψάχνω για μια οικονομική λύση αφού είναι διπλό το έξοδο 

Κοίταω για 

TCL ELITE 336, 00

TCL ELITE PLUS  359,00

HAIER TUNDRA  366,00

TOYOTOMI HERO ECO 395,00

TOYOTOMI IZURU ECO 419,00

ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα είναι αξιόπιστη 

Ευχαριστώ πολύ 

Αν θες την καλύτερη δυνατή οικονομία στην ψύξη κοιτάς το Haier Tundra με SEER= 6.8  και 5 χρόνια εγγύηση σε όλο το μηχάνημα χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις . 

Αν θες μεγαλύτερη εγγύηση και κατώτερη οικονομία στο ρεύμα κοιτά είτε το TCL ELITE ή το TCL ELITE Plus όπου και τα δύο έχουν SEER= 6.2  και 10 χρόνια εγγύηση σε όλο το μηχάνημα χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις .

Πιστεύω εννοείς το συγκεκριμένο Tundra Green :  https://www.skroutz.gr/s/14708830/Haier-Tundra-Green-AS35TABHRA-1U35BEFFRA.html?o=AS35TABHRA+%2F1U35BEFFRA
Αυτό σύγκρινα . Διότι υπάρχουν δύο μοντέλα Tundra Green 12 άρια στην αγορά . 

Τα toyotomi έχουν μικρή εγγύηση μόλις 2 χρόνια στα ηλεκτρικά και 5 χρόνια στο συμπιεστή. Σε αυτή την τιμή και με τα specs που έχουν δεν αξίζουν.

2 ώρες πριν, gchris7 είπε

Καλησπερα σε όλους,

Ψάχνω 9αρι κλιματιστικό για το παιδικό δωμάτιο. Κυρίως για ψύξη αλλά θα χρησιμοποιείται και για θέρμανση σε κρύες νύχτες. Απαραίτητη προϋπόθεση να συνδέεται με google home.

Budget: 400-500 €

Δεν νομίζω να υπάρχει κλιματιστικό στην αγορά που συνδέεται με το google home . 

31 λεπτά πριν, BiSoNaSs είπε

Παιδία καλησπέρα.

Ευχαριστώ.

Αξιόπιστα μηχανήματα θεωρούνται!

20 λεπτά πριν, BiSoNaSs είπε

Δεν είναι απαραίτητο feature . Καλό είναι να υπάρχει και ο ιονιστής να κάνει κάτι παραπάνω με την σκόνη του χώρου . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Αν θες την καλύτερη δυνατή οικονομία στην ψύξη κοιτάς το Haier Tundra με SEER= 6.8  και 5 χρόνια εγγύηση σε όλο το μηχάνημα χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις . 

Αν θες μεγαλύτερη εγγύηση και κατώτερη οικονομία στο ρεύμα κοιτά είτε το TCL ELITE ή το TCL ELITE Plus όπου και τα δύο έχουν SEER= 6.2  και 10 χρόνια εγγύηση σε όλο το μηχάνημα χωρίς να χρειάζονται συντηρήσεις .

Πιστεύω εννοείς το συγκεκριμένο Tundra Green :  https://www.skroutz.gr/s/14708830/Haier-Tundra-Green-AS35TABHRA-1U35BEFFRA.html?o=AS35TABHRA+%2F1U35BEFFRA
Αυτό σύγκρινα . Διότι υπάρχουν δύο μοντέλα Tundra Green 12 άρια στην αγορά . 

Τα toyotomi έχουν μικρή εγγύηση μόλις 2 χρόνια στα ηλεκτρικά και 5 χρόνια στο συμπιεστή. Σε αυτή την τιμή και με τα specs που έχουν δεν αξίζουν.

Δεν νομίζω να υπάρχει κλιματιστικό στην αγορά που συνδέεται με το google home . 

Αξιόπιστα μηχανήματα θεωρούνται!

Google home μόνο μέσω RM mini 3... Έχει κάποια θεματακια αλλά παίζει :)

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...