Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι τελευταιο. Πού κυμαίνονται οι τιμές της εγκαταστασης για ενα 18 αρι με 3 μετρα σωληνας ?  Υπαρχει καποιος απο το φορουμ που αναλαμβανει ?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Αιρ κοντισιον που υπάρχει ήδη εγκατεστημένο σε σπίτι, εάν το βγάλω και το πάρω θα υπάρχει θέμα; 

Kανένα θέμα .  Αρκεί να το ξηλώσει ψυκτικός . Όχι εσύ  :P

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Djzan είπε

inventor premium

Το premium μου αρεσει σαν σχεδιαση αλλα premium me aria SEER 6,1 vs 7,5!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gbras είπε

Το Άρια.

Μεγάλη πάντως η διακύμανση στα χρήματα οπότε λίγο άκυρη η σύγκριση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Το Άρια.

Μεγάλη πάντως η διακύμανση στα χρήματα οπότε λίγο άκυρη η σύγκριση.

Τα λαμβανω ολα υποψην. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια αλλα δεν μπορω να καταληξω. Απο το μαγαζι που θελω να το αγορασω μου προτεινουν επισης το aria. Επιης για τα tcl οσοι το εχουν αγορασει εχουν μεινει ευχαριστημενοι οπως και οι εγκαταστατες λενε καλα λογια. Το premium μου αρεσει σαν σχεδιαση περισσοτερο απο ολα και δεν βλεπω σημανιτκες διαφορες περα απο το seer σε σχεση με το aria.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Σε τι βοηθα ο ιονιστης την ψυξη;

Στον καθαρισμο του αερα, δεν κανει τιποτα για την ψυξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω ένα κλιματιστικό για ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνας 25 τετραγωνικών, που όμως να δίνεται η δυνατότητα να ψύχονται (όσο είναι δυνατόν) και τα δωμάτια. Για τα 25τμ ο κανόνας είναι 12btu αλλά είμαι μπερδεμένος γιατί είναι κ τα δύο δωμάτια. Εάν βάλω μεγαλύτερο από 12άρι (για να πιάνει και τα δωμάτια) σκέφτομαι πως ίσως είναι πολύ δυνατό για το σαλόνι, για πείτε γνώμες. Σας δείχνω την κάτοψη και με πράσινο μια πιθανή θέση για τη μονάδα.

Screen Shot 2019-06-10 at 4.21.12 PM.png

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zoranb είπε

Θέλω ένα κλιματιστικό για σαλόνι 25 τετραγωνικά που όμως να δίνεται η δυνατότητα να ψύχονται (όσο είναι δυνατόν) και τα δωμάτια. Για τα 25τμ ο κανόνας είναι 12btu αλλά είμαι μπερδεμένος γιατί είναι κ τα δύο δωμάτια. Εάν βάλω μεγαλύτερο από 12άρι (για να πιάνει και τα δωμάτια) σκέφτομαι πως ίσως είναι πολύ δυνατό για το σαλόνι, για πείτε γνώμες. Σας δείχνω την κάτοψη και με πράσινο μια πιθανή θέση για τη μονάδα.

Screen Shot 2019-06-10 at 4.13.12 PM.png

Μπορεί να μπει πιο δεξιά όπως βλέπουμε, ώστε να είναι απέναντι από το άνοιγμα των δωματίων;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

To όργανο μετράει σωστά;

Δοκίμασε να το τεστάρεις εύκολα στο σπίτι (το έκανα στα δικά μου)

Ναι μετράει σωστα. Έχω 3 μετρητές υγρασίας.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zoranb είπε

Θέλω ένα κλιματιστικό για ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνας 25 τετραγωνικών, που όμως να δίνεται η δυνατότητα να ψύχονται (όσο είναι δυνατόν) και τα δωμάτια. Για τα 25τμ ο κανόνας είναι 12btu αλλά είμαι μπερδεμένος γιατί είναι κ τα δύο δωμάτια. Εάν βάλω μεγαλύτερο από 12άρι (για να πιάνει και τα δωμάτια) σκέφτομαι πως ίσως είναι πολύ δυνατό για το σαλόνι, για πείτε γνώμες. Σας δείχνω την κάτοψη και με πράσινο μια πιθανή θέση για τη μονάδα.

Screen Shot 2019-06-10 at 4.21.12 PM.png

Το δωματιο β με ανοιχτη την πορτα θα εχει ωραιο αερακι ικανοποιητικο για να κοιμηθει καποιος ΜΗ απαιτητικος σε κατασταση καταψυξης. Εγγυημενο.

για το σαλονι, αν καθεσαι στο χωρο μπροστα-απεναντι απο το κλιματιστικο θα εχεις θεμα με οποιαδηποτε θερμοκρασια επειδη θα σε χτυπαει συνεχεια το κρυο ρευμα αερα, οπως και να γυρισεις τα πτερυγια.

σε αντιστοιχη κατασταση μεγαλυτερου απο 12αρι υπαρχει θεμα, δεν ειναι inverter ομως με οτι συνεπαγεται αυτο. Ακομη κ η χαμηλη ταχυτητα αερα ( δεν ειναι κ πολυ χαμηλη) ειναι ενοχλητικη οταν δουλευει το κομπρεσερ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...