Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ γιαννη!οταν λες ομως να συγχρονιζω συχνα τι εννοεις ακριβως?δηλαδη να τα περνα συχνα? Για λογους backup στο αναφερει.Ετσι ωστε ανα πασα στιγμη να εχεις τις επαφες σου και στον υπολογιστη με τις τελευταιες αλλαγες που εχεις κανει σε αυτες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Για λογους backup στο αναφερει.Ετσι ωστε ανα πασα στιγμη να εχεις τις επαφες σου και στον υπολογιστη με τις τελευταιες αλλαγες που εχεις κανει σε αυτες. Ετσι ακριβως...Ειδικα οταν παρνας τακτικα νεες επαφες στο κινητο σου.Μαλιστα μεσα απο το outllok μπορεις να τις σωσεις και σε αρχειο που θα φυλας καπου με ασφαλεια για μεγαλυτερη ασφαλεια.
GeorgeVls Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Παιδια δεν ξερει κανεις τιποτα γι αυτο που ρωτησα?
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γιατι το Iphone κουτιου θελει ενεργοποιηση μεσω itunes για να ξεκλειδωσει? Θελουν με αυτον τον φασιστικο τροπο να σε εξαναγκασουν να εγκατασησεις itunes?
koumos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μα απο τη στιγμη που εχεις Iphone πρεπει να εχεις και itunes....Αυτα τα 2 δεν πανε χωρια...σχεδον ΟΤΙ και να κανεις στο κινητο θα χρειαστεις το itunes..
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Γιατι το Iphone κουτιου θελει ενεργοποιηση μεσω itunes για να ξεκλειδωσει? Θελουν με αυτον τον φασιστικο τροπο να σε εξαναγκασουν να εγκατασησεις itunes? Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου,αλλα δεν σε αναγκασε κανενας να παρεις το iphone.Aναγκαιο κακο ειναι το itunes οταν μιλαμε για iphone/ipodtouch.
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου,αλλα δεν σε αναγκασε κανενας να παρεις το iphone.Aναγκαιο κακο ειναι το itunes οταν μιλαμε για iphone/ipodtouch. Εγω προσωπικα στο ipodtouch χρησιμοποιω τριτες εφαρμογες για sync. Δεν εχω αναγκη απο itunes τα 2-3 service Που τρεχει +το quicktime. Απλως πηρε ο πατερας μου το 3GS και για να του το ενεργοποιησω χρειαστηκε να φορτωσω Itunes. Καλα τωρα θα μου πειτε "σιγα εβαλες μια εφαρμογη και τρεχουν και 3 service, τι θα παθεις?". Ε αμα καθε φορα σκεφτομαστε ετσι, λογικο ειναι που οι υπολογιστες γεμιζουν 150 προγραμματα και 240 service να τρεχουν πριν το καταλαβουμε και χανουμε την μπαλα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγω προσωπικα στο ipodtouch χρησιμοποιω τριτες εφαρμογες για sync. Δεν εχω αναγκη απο itunes τα 2-3 service Που τρεχει +το quicktime. Απλως πηρε ο πατερας μου το 3GS και για να του το ενεργοποιησω χρειαστηκε να φορτωσω Itunes. Καλα τωρα θα μου πειτε "σιγα εβαλες μια εφαρμογη και τρεχουν και 3 service, τι θα παθεις?". Ε αμα καθε φορα σκεφτομαστε ετσι, λογικο ειναι που οι υπολογιστες γεμιζουν 150 προγραμματα και 240 service να τρεχουν πριν το καταλαβουμε και χανουμε την μπαλα! To quicktime ποτε δεν το εκανα εγκατασταση.Και τα MBs των services του itunes ειναι σε χαμηλα επιπεδα+το οτι εχω αρκετη ram+την απενεργοποιηση αυτων που δεν χρειαζομαι(πχ bonjour)απο την εκκινηση του υπολογιστη. Μπορεις να το φερεις στα μετρα σου,αν το χρειαστεις και να παρεις τα θετικα του
hasiotis_john Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εγω προσωπικα στο ipodtouch χρησιμοποιω τριτες εφαρμογες για sync. Δεν εχω αναγκη απο itunes τα 2-3 service Που τρεχει +το quicktime. Απλως πηρε ο πατερας μου το 3GS και για να του το ενεργοποιησω χρειαστηκε να φορτωσω Itunes. Καλα τωρα θα μου πειτε "σιγα εβαλες μια εφαρμογη και τρεχουν και 3 service, τι θα παθεις?". Ε αμα καθε φορα σκεφτομαστε ετσι, λογικο ειναι που οι υπολογιστες γεμιζουν 150 προγραμματα και 240 service να τρεχουν πριν το καταλαβουμε και χανουμε την μπαλα! Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε με τον τρόπο που το θέτεις! Μάλιστα το itunes εκτός αυτά που λες, σε αρκετές περιπτώσεις κολλάει και το λειτουργικό και θέλει restart!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 σε αρκετές περιπτώσεις κολλάει και το λειτουργικό και θέλει restart! Καποιο αλλο προβλημα υπαρχει στο pc σου.2+ χρονια ποτε μα ποτε δεν κολλησε τα windows.Να κολλησε μονο το itunes ναι,αλλα τα windows ποτε.
* Alex_Babe * Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 γειααα σας Σκεφτομαι να κανω install το appsync για να περασω τις σπασμενες apps απο τν installous στα itunes. Απλως ηθελα να μαθω αν το εχει κανει install και καποιος αλλος απο εδω για να μου πει εαν δημιουργει κανενα προβλημα. Α, και εχει 3.1.2 firmware εαν παιζει καποιο ρολο.
koumos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα απολυτως. Και εγω με 3.1.2. Απλα προσεξε να εγκαταστησεις το AppSync 3.1 και οχι το 3.0
* Alex_Babe * Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Κανενα προβλημα απολυτως. Και εγω με 3.1.2. Απλα προσεξε να εγκαταστησεις το AppSync 3.1 και οχι το 3.0 Αχαα, οκ ευχαριστω πολυ
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Bonjour (Αληθεια τι ειναι? η wiki λεει zero-config τυπου εφαρμογη) Και τετοιες μουφιτσες τις εχω βγαλει απο το παλιο μου πισι που κολλαγε, απλως στην προκειμενη σχολιασα το γεγονος πως σε εξαναγκαζει η apple να βαλεις itunes. Και αν αυτος που το επαιρνε δεν ειχε υπολογιστη και γνωσεις υπολογιστη δηλαδ, τοτε τι? ΘΑ επρεπε να τρεχει σε φιλους του ή σε apple store για να του το ενεργοποιησουν? Το αν το itunes ειναι μονοδρομος ας αφηνει την επιλογη να ο συνειδητοποιησει ο καθενας. Σορρυ αν ακουγεται κομπλεξικη η αποψη μου, συνηθως ειμαι πιο ανοικτομυαλος, απλως δεν μαρεσε οταν ανοιξα την καινουρια συσκευη και σκαει η εικονα με το καλωδιο και το logo του itunes. Απλως εκθετω την αποψη μου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Bonjour (Αληθεια τι ειναι? η wiki λεει zero-config τυπου εφαρμογη) Και τετοιες μουφιτσες τις εχω βγαλει απο το παλιο μου πισι που κολλαγε, απλως στην προκειμενη σχολιασα το γεγονος πως σε εξαναγκαζει η apple να βαλεις itunes. Bonjour locates devices such as printers, as well as other computers, and the services that those devices offer on a local network using multicast Domain Name System service records. http://en.wikipedia.org/wiki/Bonjour_%28software%29 Και αν αυτος που το επαιρνε δεν ειχε υπολογιστη και γνωσεις υπολογιστη δηλαδ, τοτε τι? ΘΑ επρεπε να τρεχει σε φιλους του ή σε apple store για να του το ενεργοποιησουν? Γι αυτο και θεωρω σημαντικη την ερευνα αγορας(ή εστω ενα αφιλοτιμο google search)πριν ανοιξω το πορτοφολι μου.Αν παρεις iphone και δεν γνωριζεις πως το itunes ειναι απαραιτητο,συγνωμη αλλα δικο σου λαθος ειναι(γενικα μιλαω δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα). Το αν το itunes ειναι μονοδρομος ας αφηνει την επιλογη να ο συνειδητοποιησει ο καθενας. Σορρυ αν ακουγεται κομπλεξικη η αποψη μου, συνηθως ειμαι πιο ανοικτομυαλος, απλως δεν μαρεσε οταν ανοιξα την καινουρια συσκευη και σκαει η εικονα με το καλωδιο και το logo του itunes. Απλως εκθετω την αποψη μου. Κανενα προβλημα,συζητηση κανουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα