Mhs2k Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ρε αλανια εσεις που ασχολειστε, με αφορμη ενα post σχετικα με strategy games και σαν "λατρης" του C&C generals (λογω του οτι ειναι πιο rush game απο τα λοιπα στρατηγικης) ειδα που προταθηκε και το Company of Ηeroes και ειπα να το κατεβασω... Ε λοιπον οχι απλα ψαρωσα αλλα θα βαλω για λιγο στην ακρη του MW2 (online παντα) για να ασχοληθω μαζι του. Και για να μη σας κουραζω, ποσο παλιο ειναι το game? να το παρω αυθεντικο εχει κοινό το game για online? εχουνε βγαλει καποιο νεότερο απο αυτο; Για καντε ενα brief. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silok Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ρε αλανια εσεις που ασχολειστε, με αφορμη ενα post σχετικα με strategy games και σαν "λατρης" του C&C generals (λογω του οτι ειναι πιο rush game απο τα λοιπα στρατηγικης) ειδα που προταθηκε και το Company of Ηeroes και ειπα να το κατεβασω... Ε λοιπον οχι απλα ψαρωσα αλλα θα βαλω για λιγο στην ακρη του MW2 (online παντα) για να ασχοληθω μαζι του. Και για να μη σας κουραζω, ποσο παλιο ειναι το game? να το παρω αυθεντικο εχει κοινό το game για online? εχουνε βγαλει καποιο νεότερο απο αυτο; Για καντε ενα brief. Το αγόρασα από τον πρώτο μήνα που βγήκε και δεν υπάρχει άλλο που να μου έχει κάνει το κλικ για να το παρατήσω,παίζω σε καθημερινή βάση και κάθε μέρα υπάρχουν 7-8.000 παίκτες ον λάιν και μπόλικα παιχνίδια,απλά παίξε το single πρώτα για να μάθεις τις λειτουργείες γιατί στο multi έχει πολύ ξύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhs2k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το αγόρασα από τον πρώτο μήνα που βγήκε και δεν υπάρχει άλλο που να μου έχει κάνει το κλικ για να το παρατήσω,παίζω σε καθημερινή βάση και κάθε μέρα υπάρχουν 7-8.000 παίκτες ον λάιν και μπόλικα παιχνίδια,απλά παίξε το single πρώτα για να μάθεις τις λειτουργείες γιατί στο multi έχει πολύ ξύλο σε ευχαριστω πολυ, ναι φανταζομαι μιας και στο easy αρπαζω παλι ξυλο... αλλα θα το βρω που θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ, ναι φανταζομαι μιας και στο easy αρπαζω παλι ξυλο... αλλα θα το βρω που θα παει. Άμα βρεις την έκδοση που έχει και το πρώτο expansion opposing fronts , προτίμησέ την ( την είχανε στα 30 ευρώ κάποτε)καθώς προσθέτει και άλλα 2 factions (british και panzer elite). Υπάρχει και άλλο expansion , το tales of valor το οποίο προσθέτει κάποια άλλα modes και οχήματα (δεν έχω ασχοληθεί για να ξέρω αν αξίζουν κλπ.) Πιστεύω πάντως ότι το ψωμί είναι στο κλασσικό annihilation και victory point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisRho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια. Θελω ν'αγορασω ενα απ τα δυο αυτα παιχνιδια,ξερει καποιος να μου προτεινει το καλυτερο? Καπου διαβασα για το settlers οτι πρεπει να εισαι συνδεμενος στο internet και οτι οι servers ειναι ασταθεις. Ισχυει αυτο η το εχουν φτιαξει? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mplouzakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ προσωπικά που μου αρέσουν ιδιαιτερα τα παιχνίδια στρατηγικής και, συνεπώς, τα έχω παίξει πάρα πολύ και τα δύο που αναφέρεις, θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κανένα από τα δύο. Ανήκουν στην κατηγορία που τα βαριέσαι μέσα σε μια βδομάδα σε αντίθεση με άλλα, όπως το civilization, τα οποία μπορείς να τα παίζεις αιωνίως. Settlers 7: Ένα παιχνίδι που είναι σαν κινούμενο σχέδιο και είναι και γεμάτο bugs. Ιδιαίτερα περιορισμένα γραφικά, όπως και ιδιαίτερα περιορισμένες οι διάφορες επιλογές. Μηδενική δράση, ένταση, ζωντάνια. Όλο το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από το κατα πόσο με τα υπάρχοντα tools που έχεις θα προλάβεις να φτιάξεις τα κατάλληλα κτίρια που θα βγάζουν χρυσό, σπαθιά και άλλα. Μετά όλα τα άλλα είναι πανεύκολα. Ενώ στην ουσία η δυσκολία θα έπρεπε να ήταν στο να νικήσεις τον εχθρό με τα στρατεύματά σου, εδώ η όποια δυσκολία βρίσκεται στο να φτιάξεις σπαθιά (στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού), μετά απλά αργά ή γρήγορα ξέρεις ότι σίγουρα θα νικήσεις. Είτε είναι campaign είτε όχι, θα είναι το ίδιο και το αυτό. Για μένα το παιχνίδι είναι μια ατελείωτη μπακαλοδουλειά. Anno 1404: Καλύτερο από το προηγούμενο αλλά μη φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτό δεν είναι τόσο παιχνίδι στρατηγικής πολέμου αλλά οικονομίας. Ανά πάσα στιγμή τα έσοδα αλλάζουν και εσύ με τα καράβια σου η μόνη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να εγκαθίστασαι σε νέα νησιά προκειμένου να απολαμβάνεις νέες πηγές για τους κατοίκους σου. Οι πόλεμοι γίνονται συχνά, διαλύονται εύκολα και είναι αρχικά τουλάχιστον και οι δύο αντίπαλοι χαμένοι. Το κλειδί όλου του παιχνιδιού είναι να προλάβεις να καπαρώσεις τα περισσότερα νησιά με τις περισσότερες πρώτες ύλες. Σαφώς καλύτερα γραφικά και χρήση περισσότερης επιδεξιότητας. 'Ομως το βαριέσαι εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά και για διάφορους λόγους εγώ θα διάλεγα το Anno 1404. Καταπληκτική σειρά και έχει κρατήσει το ύφος της όλα αυτά τα χρόνια. Η καινούρια μορφή του Settlers 7 προσωπικά εμένα με ξενερώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mplouzakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τι άλλα παιχνίδια στρατηγικής σας αρέσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 γι αυτο υπαρχουν site σαν και αυτο Link διαβαζεις review ,βλεπεις εικονες και επιλεγεις απο τα παραπανω που αναφερθηκαν +1 και απο μενα για Civilization V. ο γερο-λυκος sid ειναι εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisRho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippopotamos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως Age Of Empires II ακόμα παίζουμε μανιωδώς! Ρίξτε μια ματιά στο age4greeks.gr και θα καταλάβετε. Τώρα κάναμε και τον δικό μας server, που σε λίγο καιρό θα έχει και rating, οπότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά! Πάιζει και 1vs1 Cup BR (Blind Random) +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ξεθαβω ενα παλιο θεμα. μπορει να μου πει καποιος καποιο strategy game για να το βαλω σε ενα λαπτοπ με ενσοματωμενη καρτα γραφικων? δηλαδη δε θελω καποιο βαρυ. το λαπτοπ ειναι με intel celeron m550 και 3gb ram με windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Starcraft 1 όλα τα λεφτά και τρέχει «παντού». Αν βάλεις και τα exansion θα παίζει πάρα πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trojax Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 1.RA2 2.Command and cpnquer generals(+zero hour) 3.lol Army men Rts. ....Jk Company of heroes Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις κανα ονλινε δωρεαν παιχνιδι στρατηγικης?ξερετε απο αυτα που εχεις εναν στρατο και ξεσκιζεις τους αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα