Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει bind το attack move click στο left click του mouse

Δεν το πολυκατέχω βέβαια γι'αυτό failάρω όποτε παίζω adc

Δημοσ.

Για να το κανεις bind στο left mouse πρεπει να παιζεις LCS επιπεδου ADC , χωρις υπερβολη εκτος αν το εχεις βαλει για να το συνηθισεις κ να δεις πως ειναι αλλιως προσωπικα δεν το προτεινω . Καλυτερα καποιο keyboard shortcut

Δημοσ.

Εχουν κανει πιο βαρυ το παιχνιδι; Εχω να παιξω κανα 4μηνο. Τo loading time για να παω στο 100% ηταν λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα. Τωρα εχει διπλασιαστει.

Δημοσ.

To Attack move player click ειναι.

Καταλαβαινω τι λες γιατι το ιδιο παθαινω και εγω.

Πρεπει να ξερεις καλα το projectile animation του εκαστοτε champion για να μην το παθαινεις αυτο.

Και πολυ μα πολυ practice για να ξερεις το frequency του ποσο γρηγορα θα πατας το key

αναλογα με το ποσο attack speed εχεις απο τα items.

Ίσως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά/δεν είναι σαν το ποδήλατο, αλλά afaic με εναλλαγή shift/click κάνεις kite (ιδιαίτερα όπως στο συγκεκριμένο vod που δεν έχει minions/camps ). Όχι;

Click move. Shift + click attack move.

Δημοσ.

Wait i confuzed

Το shift σε τι το εχεις ?

Οταν κανεις attack move player click ειναι το "smartcasted" attack move οπου απλα το κανεις bind στο A πχ 

Αρα Α + δεξι κλικ για να επιλεξεις προς τα που κανεις kite

Δημοσ.

Shift + right click = Smartcasted attack move προς τα εκεί που κλικάρεις. Tόσο απλά :P

Τώρα η διαφορά μας μάλλον έγκειται στο "player" που στοχεύει μόνο champions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και την αλλη φορα που το ειχα αναφερει μου το ειχες πει.

Εμενα στο A με βολευει, το shift το εχω για αλλη δουλεια.

Btw δεν ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,
ο champ θα παει εκει που ειναι το mouse.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

Btw ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,

Ακριβως.

Δημοσ.

Για να το κανεις bind στο left mouse πρεπει να παιζεις LCS επιπεδου ADC , χωρις υπερβολη εκτος αν το εχεις βαλει για να το συνηθισεις κ να δεις πως ειναι αλλιως προσωπικα δεν το προτεινω . Καλυτερα καποιο keyboard shortcut

Μου φαίνεται πιο εύκολο να εναλλάσω τα κλικ από το να πατάω πλήκτρο + ό,τι δε χρειάζεται να παίρνω τα δάχτυλα από τα qwer

Πιο πολύ στο farming το χρησιμοποιώ και στα bushes, στο kite/stutter step και σαν adc γενικότερα είμαι χάλια, δεν το έχω εξασκήσει και καθόλου

Δημοσ.

Και την αλλη φορα που το ειχα αναφερει μου το ειχες πει.

Εμενα στο A με βολευει, το shift το εχω για αλλη δουλεια.

Btw δεν ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,

Ναι idd κάτι μου θυμίζει το όλο παρέδωσε.

Κατα τα άλλα δε χρειάζεται attack move και kite όταν πάς μόνο manly yolo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...