Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για τις wild cards, θα αγωνιστούν και οι ομάδες που βγήκαν στις θέσεις 4 έως 8 από τα LCS?
ή μόνο από όλα τα υπόλοιπα regions?

Δημοσ.

Οχι γιατι ειναι too much, αν ομως θελεις να πειραματιστεις, κανε ενα save το game ή εστω το config file.

Μπα θα το παλεψω λιγο με το Α και βλεπουμε

Δημοσ.

Τι σκατα το ενα ban στο chat μετα το αλλο, παιζει να μην μπορω να γραψω κανα 1μιση μηνα τωρα, και σκεφτειτε δεν flamaρω το πολυ τιποτα calls να κανω σε χαμενους και να μου γραφουν stfu, λελ!

Παιδια οποις θελει duo σε west μου στελνει εδω: Heîsenberg

Δημοσ.

Μάλλον μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό reports (ακόμη κι αν είναι άκυρα) δίνεται αυτόματα chat ban πλέον μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση του Tribunal ώστε να ελέγχονται τα reports. Έχουν μείνει σχεδόν όλοι «άφωνοι» εδώ και κάτι εβδομάδες:P

Δημοσ.

ψάχνω ομάδα για 3v3 ή και 5ν5 καμιά φορά... ενδιαφέρεται κανείς?

Nickname: Vendetta   -μην στέλνετε χωρίς να το ξέρω γιατι δεν τα δέχομαι ;)

Δημοσ.

Εχει χαλασει το build path του αρκετα

Μπορεις ακομα να κανεις BT αλλα δεν ειναι οπως πριν

Αν δεν παρεις BT , κανεις ειτε IE rush ειτε πας σε Βotrk κ Ghostblade που ειναι το build που εχει ενδιαφερον στο 4,10

Το stream για το ελληνικο event 

• Like 1
Δημοσ.

Στο event δεν σχολιάζω την οργάνωση, την αμηχανία των σχολιαστών, τον κακό ήχο και την κακή εικόνα.

Δεν έχω δει καθόλου τι παίζει στην ελληνική σκηνή του lol όσο αναφορά το competitive, αλλά ρε παιδιά, τόσο πίσω είμαστε; Πολύ force τα fights απο το πρώτο λεπτό. Τόσο aggression δεν βλέπεις πουθενά αλλού..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...