Στεφανος123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σε καμία περίπτωση δεν είναι το πραγματικό MMR, το οποίο είναι κρυφό και δεν μπορείς να το μάθεις. Απλά μια προσέγγιση κάνει όπως όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες. Προφανως και κανει καποια προσεγγιση και δεν ειναι 100% το πραγματικο,βλεπεις απλως που κυμαινεσαι.
SakafliaC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά λίγο supp. Ξέρω πως δε συγκρίνονται με με Thresh, Leo, Braum αλλά θέλω να παίξω Blitz και Soraka. Μπορείς να μου πεις τι runes και masteries θέλω? Τα ίδια θέλει ο Blitz με Soraka?
mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι. Είναι ιός ή όχι? Η Riot το επιτρέπει? Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο? Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους. Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω?
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κακα picks κ τα δυο , δεν εχεις ιδιαιτερο presence αλλα αφου θες να παιξεις αυτα τι να σε κανω ( αν θες κατι μπορεις να με ρωτας κ ingame btw . Puff Daddy ειναι το IGN ) Για Blitz Armor κοκκινα Health κιτρινα MR μπλε MS Quints Ειτε 0-16-14 ειτε 0-9-21 . Αν προτιμας να εισαι περισσοτερο tanky παιρνεις το πρωτο page Για Soraka ειναι πολλα τα pages που μπορεις να τρεξεις Αν θες να πας AP το πιο common page ειναι Magic Pen/Hybrid Pen κοκκινα Armor κιτρινα MR μπλε AP Quints Αν θες τωρα να πας tanky Armor κοκκινα ( εκτος αν θες να κρατησεις τα magic pen ) Health κιτρινα MR μπλε Health Quints 9-0-21 Masteries για AP , 0-9-21 για το αλλο Page Επειδη εχω κανει ολα τα μαθηματικα μεσα εξω αριστερα δεξια, 1) Armor pen runes > flat ad 2) Youmus + brutalizer ( ΝΑΙ, και τα 2), εντελως σπασμενα. Youmus + bruta + botrk + LW, υπερβολικα φτηνο build, κοβει απειρο dmg και εχει πολλες δυνατοτητες kiting, λογω των 2 active. Δεν ισχουν αυτα παιδια. Αλλωστε το dmg υπολογιζεται damage * 100 / 100 + armor. Οταν ο αλλος εχει 25 armor, το +15 ad πχ στη jinx, ειναι 72*100 / 100 + 25 = 57.6 dmg / hit Με pene runes ειναι 57* 100 / 100 + 5 = 55 Η διαφορα στο 1 level ειναι ελαχιστη (βασικα νομιζω μαζι με τα masteries η διαφορα ειναι υπερ των pene runes), αλλα στο late game (μετα το lw δηλαδη), τα pene runes πραγματικα δινουν πονο. Ειδικα αν συνδυαστουν και με yomumus, ουσιαστικα σε ολα τα mid με zhonias κοβεις true damage Για αρχη , εγω μιλησα για max dps με AA στο ποστ μου Χωρις να εχω κανει math , pretty sure οτι δεν συγκρινεται το dmg σου lvl 1 οταν εχεις AD/AS . Για να υπολογισεις το dmg εξηγησα παραπανω τι πρεπει να υπολογισεις Γενικα το armor pen ειναι κακο early , δεν εισαι bruiser για να εχεις 4 offensive skills ωστε να επωφελεισαι τοσο Για lategame σιγουρα ειναι καλυτερα μιας κ ειναι flat pen . To flat pen επωφελειται απειρα απο το % pen του LW Also , το να παρεις brutaliser mid game ειναι αχρηστο γιατι ειναι flat pen . Οταν στο midgame ο αλλος εχει 120 armor το να παρεις εσυ brutaliser δεν κανει κατι . Μιλαμε παντα για AD . Σε bruisers αλλαζει το πραμα Και μην ξεγελιεστε απο το recent rush Botrk μαζι με Ghostblade . Η ολη υποθεση που το παιρνουν ειναι το 6 sec που παιρνουν πλεον οι ranged κ ειναι broken σε duels (Παει στα 60 sec CD στον PBE ) . Δεν αλλαξε κατι στο armor pen
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι. Είναι ιός ή όχι? Η Riot το επιτρέπει? Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο? Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους. Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω? Ιος δεν ειναι οχι Δεν το επιτρεπει αλλα δεν σου κανει κ κατι ( προς το παρον ) Τα timers στο jungling τα βαζει η ιδια στον client οποτε πλεον κ για αυτο ειναι αχρηστο . Οχι οτι πριν δεν ηταν , απλα δαχτυλα αν ειχες την εκανες την δουλεια σου. Για τα skins , δεν τρεχει κατι . Τα βλεπεις μονο εσυ κ δεν εχεις καν τα animations που εχουν τα original skins οποτε δεν τους νοιαζει κ ιδιαιτερα για αυτο κ υπαρχουν απειρα custom skins
SakafliaC Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σου στειλα ήδη request. Σου πα και μόνος μου ότι είναι κακά picks, αλλά supp για χαβαλέ θέλω να παίξω πιο πολύ ρε. Όχι να κάψω το team μου αλλά να μ*********** λίγο με το Blitz το θεούλη.
mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ιος δεν ειναι οχι Δεν το επιτρεπει αλλα δεν σου κανει κ κατι ( προς το παρον ) Τα timers στο jungling τα βαζει η ιδια στον client οποτε πλεον κ για αυτο ειναι αχρηστο . Οχι οτι πριν δεν ηταν , απλα δαχτυλα αν ειχες την εκανες την δουλεια σου. Για τα skins , δεν τρεχει κατι . Τα βλεπεις μονο εσυ κ δεν εχεις καν τα animations που εχουν τα original skins οποτε δεν τους νοιαζει κ ιδιαιτερα για αυτο κ υπαρχουν απειρα custom skins Κατάλαβα. Εγώ πάντος άν ήμουν η riot δέν θα το επέτρεπα,Εχει χάσει πολλά λεφτά απο αυτήν την π****** Σε ιντερνετ καφέ δουλευω και τα βλέπω κάθε μέρα τα πιτσιρίκια μέχρι να το ανακαλύψουν βάζανε συνέχεια paysafe και αγωράζανε skins. Τώρα πλέων έχει μειωθεί κατακόρυφα γιατί σκίν θα αγωράσουν ή τα παιδάκια ή οι pro παίχτες ένας μέσος παίχτης με μέτρια οικονομικά δέν πρόκειτε να βάλει τα λεφτά του στο lol, Ε αυτά τα πιτσιρίκια, ένα τεράστιο ποσοστό τα έχει χάσει πλέον ή riot.
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ένας μέσος παίχτης με μέτρια οικονομικά δέν πρόκειτε να βάλει τα λεφτά του στο lol, 3
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σου στειλα ήδη request. Σου πα και μόνος μου ότι είναι κακά picks, αλλά supp για χαβαλέ θέλω να παίξω πιο πολύ ρε. Όχι να κάψω το team μου αλλά να μ********* λίγο με το Blitz το θεούλη. Ναι βρε καταλαβα πως το λες αλλα θα νιωθεις ψιλοαχρηστος στο lane κ με τα 2 picks για αυτο στο λεω Εκανα accept απλα βγηκα
MavroManitari Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα. Εγώ πάντος άν ήμουν η riot δέν θα το επέτρεπα,Εχει χάσει πολλά λεφτά απο αυτήν την π****** Σε ιντερνετ καφέ δουλευω και τα βλέπω κάθε μέρα τα πιτσιρίκια μέχρι να το ανακαλύψουν βάζανε συνέχεια paysafe και αγωράζανε skins. Τώρα πλέων έχει μειωθεί κατακόρυφα γιατί σκίν θα αγωράσουν ή τα παιδάκια ή οι pro παίχτες ένας μέσος παίχτης με μέτρια οικονομικά δέν πρόκειτε να βάλει τα λεφτά του στο lol, Ε αυτά τα πιτσιρίκια, ένα τεράστιο ποσοστό τα έχει χάσει πλέον ή riot. Πέρα από τα πιτσιρίκια πιστεύω όμως πως οι περισσότεροι ψωνίζουν skin για να τους βλέπουν με αυτά. Όχι γιατί τα γουστάρουν οι ίδιοι. Άλλωστε το lol καλώς η κακώς έχει φτιαχτεί για να είναι παιχνίδι των εντυπώσεων και η RIOT έχει βάλει μια χαρά το χεράκι της για να δείξει πως μπορείς να ξεχωρίζεις ορισμένους players (Πχ league-division crests+ το περίγραμμα που δείχνει που ήσουν last season)/honor crests/ward skins/champ skins)
mitsosbmx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το στοκ input.ini απτο config folder της εγκατάστασης του γιατί μάλλον το σκάτωσα άκυρο είμαι κεφτές
Atzamestatos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για αρχη , εγω μιλησα για max dps με AA στο ποστ μου Χωρις να εχω κανει math , pretty sure οτι δεν συγκρινεται το dmg σου lvl 1 οταν εχεις AD/AS . Για να υπολογισεις το dmg εξηγησα παραπανω τι πρεπει να υπολογισεις Γενικα το armor pen ειναι κακο early , δεν εισαι bruiser για να εχεις 4 offensive skills ωστε να επωφελεισαι τοσο Για lategame σιγουρα ειναι καλυτερα μιας κ ειναι flat pen . To flat pen επωφελειται απειρα απο το % pen του LW Also , το να παρεις brutaliser mid game ειναι αχρηστο γιατι ειναι flat pen . Οταν στο midgame ο αλλος εχει 120 armor το να παρεις εσυ brutaliser δεν κανει κατι . Μιλαμε παντα για AD . Σε bruisers αλλαζει το πραμα Και μην ξεγελιεστε απο το recent rush Botrk μαζι με Ghostblade . Η ολη υποθεση που το παιρνουν ειναι το 6 sec που παιρνουν πλεον οι ranged κ ειναι broken σε duels (Παει στα 60 sec CD στον PBE ) . Δεν αλλαξε κατι στο armor pen To dmg στο level 1 εχει ελαχιστη διαφορα. Απο το lvl 1 μεχρι το ~4 κλεινει η διαφορα, και μετα το 4 και εφοσον εχεις αγορασει damage η διαφορα ειναι υπερ των penetration. Aπο κει και περα το build που προτεινα ειναι yomus -- > botrk --> lw --> bruta. Πέρα από τα πιτσιρίκια πιστεύω όμως πως οι περισσότεροι ψωνίζουν skin για να τους βλέπουν με αυτά. Όχι γιατί τα γουστάρουν οι ίδιοι. Άλλωστε το lol καλώς η κακώς έχει φτιαχτεί για να είναι παιχνίδι των εντυπώσεων και η RIOT έχει βάλει μια χαρά το χεράκι της για να δείξει πως μπορείς να ξεχωρίζεις ορισμένους players (Πχ league-division crests+ το περίγραμμα που δείχνει που ήσουν last season)/honor crests/ward skins/champ skins) Aστα αυτο το περιγραμμα σπαει @@. Μετα απο καθε new season, βλεπουν στο περιγραμμα diamond (αυτο συνεβαινε κυριως στην αρχη της season 3, που ηταν λιγοι diamond), και περιμεναν να κουβαλησεις 1v5. Αλλοιμονο σου αν χανατε το game, ετρωγες το απειρο flame, χωρις να φταις καλα καλα.
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δεν εισαι bruiser για να πας πρωτα Yomu's , οποιοδηποτε trade πας να κανεις θα το χασεις Xανεις αρκετο early dmg για να παρεις pen σε role που δεν το χρειαζεται , τουλαχιστον early game
Προτεινόμενες αναρτήσεις