Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το πραγματικό MMR, το οποίο είναι κρυφό και δεν μπορείς να το μάθεις. Απλά μια προσέγγιση κάνει όπως όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες.

Προφανως και κανει καποια προσεγγιση και δεν ειναι 100% το πραγματικο,βλεπεις απλως που κυμαινεσαι.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά λίγο supp.

Ξέρω πως δε συγκρίνονται με με Thresh, Leo, Braum αλλά θέλω να παίξω Blitz και Soraka.

Μπορείς να μου πεις τι runes και masteries θέλω?

Τα ίδια θέλει ο Blitz με Soraka?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι.

Είναι ιός ή όχι?

Η Riot το επιτρέπει?

Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο?

Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους.

Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω?

Δημοσ.

Κακα picks κ τα δυο , δεν εχεις ιδιαιτερο presence αλλα αφου θες να παιξεις αυτα τι να σε κανω ( αν θες κατι μπορεις να με ρωτας κ ingame btw . Puff Daddy ειναι το IGN )

Για Blitz

Armor κοκκινα

Health κιτρινα

MR μπλε

MS Quints

Ειτε 0-16-14 ειτε 0-9-21 . Αν προτιμας να εισαι περισσοτερο tanky παιρνεις το πρωτο page

Για Soraka ειναι πολλα τα pages που μπορεις να τρεξεις

Αν θες να πας AP το πιο common page ειναι

Magic Pen/Hybrid Pen κοκκινα

Armor κιτρινα

MR μπλε

AP Quints

Αν θες τωρα να πας tanky 

Armor κοκκινα ( εκτος αν θες να κρατησεις τα magic pen )

Health κιτρινα

MR μπλε

Health Quints

9-0-21 Masteries για AP , 0-9-21 για το αλλο Page

Επειδη εχω κανει ολα τα μαθηματικα μεσα εξω αριστερα δεξια, 

1) Armor pen runes > flat ad

2) Youmus + brutalizer ( ΝΑΙ, και τα 2), εντελως σπασμενα. Youmus + bruta + botrk + LW, υπερβολικα φτηνο build, κοβει απειρο dmg και εχει πολλες δυνατοτητες kiting, λογω των 2 active. 

Δεν ισχουν αυτα παιδια. Αλλωστε το dmg υπολογιζεται 

damage * 100 / 100 + armor. Οταν ο αλλος εχει 25 armor, το +15 ad πχ στη jinx, ειναι

72*100 / 100 + 25 = 57.6 dmg / hit

Με pene runes ειναι

57* 100 / 100 + 5 = 55

Η διαφορα στο 1 level ειναι ελαχιστη (βασικα νομιζω μαζι με τα masteries η διαφορα ειναι υπερ των pene runes), αλλα στο late game (μετα το lw δηλαδη), τα pene runes πραγματικα δινουν πονο. Ειδικα αν συνδυαστουν και με yomumus, ουσιαστικα σε ολα τα mid με zhonias κοβεις true damage

Για αρχη , εγω μιλησα για max dps με AA στο ποστ μου

Χωρις να εχω κανει math , pretty sure οτι δεν συγκρινεται το dmg σου lvl 1 οταν εχεις AD/AS . Για να υπολογισεις το dmg εξηγησα παραπανω τι πρεπει να υπολογισεις

Γενικα το armor pen ειναι κακο early , δεν εισαι bruiser για να εχεις 4 offensive skills ωστε να επωφελεισαι τοσο

Για lategame σιγουρα ειναι καλυτερα μιας κ ειναι flat pen . To flat pen επωφελειται απειρα απο το % pen του LW 

Also , το να παρεις brutaliser mid game ειναι αχρηστο γιατι ειναι flat pen . Οταν στο midgame ο αλλος εχει 120 armor το να παρεις εσυ brutaliser δεν κανει κατι . Μιλαμε παντα για AD . Σε bruisers αλλαζει το πραμα

Και μην ξεγελιεστε απο το recent rush Botrk μαζι με Ghostblade . Η ολη υποθεση που το παιρνουν ειναι το 6 sec που παιρνουν πλεον οι ranged κ ειναι broken σε duels  (Παει στα 60 sec CD στον PBE ) . Δεν αλλαξε κατι στο armor pen 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι.

Είναι ιός ή όχι?

Η Riot το επιτρέπει?

Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο?

Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους.

Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω?

Ιος δεν ειναι οχι

Δεν το επιτρεπει αλλα δεν σου κανει κ κατι ( προς το παρον )

Τα timers στο jungling τα βαζει η ιδια στον client οποτε πλεον κ για αυτο ειναι αχρηστο . Οχι οτι πριν δεν ηταν , απλα δαχτυλα αν ειχες την εκανες την δουλεια σου.

Για τα skins , δεν τρεχει κατι . Τα βλεπεις μονο εσυ κ δεν εχεις καν τα animations που εχουν τα original skins οποτε δεν τους νοιαζει κ ιδιαιτερα για αυτο κ υπαρχουν απειρα custom skins

Δημοσ.

Σου στειλα ήδη request.

Σου πα και μόνος μου ότι είναι κακά picks, αλλά supp για χαβαλέ θέλω να παίξω πιο πολύ ρε.

Όχι να κάψω το team μου αλλά να μ*********** λίγο με το Blitz το θεούλη.

Δημοσ.

Ιος δεν ειναι οχι

Δεν το επιτρεπει αλλα δεν σου κανει κ κατι ( προς το παρον )

Τα timers στο jungling τα βαζει η ιδια στον client οποτε πλεον κ για αυτο ειναι αχρηστο . Οχι οτι πριν δεν ηταν , απλα δαχτυλα αν ειχες την εκανες την δουλεια σου.

Για τα skins , δεν τρεχει κατι . Τα βλεπεις μονο εσυ κ δεν εχεις καν τα animations που εχουν τα original skins οποτε δεν τους νοιαζει κ ιδιαιτερα για αυτο κ υπαρχουν απειρα custom skins

Κατάλαβα.

Εγώ πάντος άν ήμουν η riot δέν θα το επέτρεπα,Εχει χάσει πολλά λεφτά απο αυτήν την π****** Σε ιντερνετ καφέ δουλευω και τα βλέπω κάθε μέρα τα πιτσιρίκια μέχρι να το ανακαλύψουν βάζανε συνέχεια paysafe και αγωράζανε skins. Τώρα πλέων έχει μειωθεί κατακόρυφα γιατί σκίν θα αγωράσουν ή τα παιδάκια ή οι pro παίχτες ένας μέσος παίχτης με μέτρια οικονομικά δέν πρόκειτε να βάλει τα λεφτά του στο lol,

Ε αυτά τα πιτσιρίκια, ένα τεράστιο ποσοστό τα έχει χάσει πλέον ή riot.

Δημοσ.

Σου στειλα ήδη request.

Σου πα και μόνος μου ότι είναι κακά picks, αλλά supp για χαβαλέ θέλω να παίξω πιο πολύ ρε.

Όχι να κάψω το team μου αλλά να μ********* λίγο με το Blitz το θεούλη.

Ναι βρε καταλαβα πως το λες αλλα θα νιωθεις ψιλοαχρηστος στο lane κ με τα 2 picks για αυτο στο λεω

Εκανα accept απλα βγηκα

Δημοσ.

Κατάλαβα.

Εγώ πάντος άν ήμουν η riot δέν θα το επέτρεπα,Εχει χάσει πολλά λεφτά απο αυτήν την π****** Σε ιντερνετ καφέ δουλευω και τα βλέπω κάθε μέρα τα πιτσιρίκια μέχρι να το ανακαλύψουν βάζανε συνέχεια paysafe και αγωράζανε skins. Τώρα πλέων έχει μειωθεί κατακόρυφα γιατί σκίν θα αγωράσουν ή τα παιδάκια ή οι pro παίχτες ένας μέσος παίχτης με μέτρια οικονομικά δέν πρόκειτε να βάλει τα λεφτά του στο lol,

Ε αυτά τα πιτσιρίκια, ένα τεράστιο ποσοστό τα έχει χάσει πλέον ή riot.

Πέρα από τα πιτσιρίκια πιστεύω όμως πως οι περισσότεροι ψωνίζουν skin για να τους βλέπουν με αυτά.

Όχι γιατί τα γουστάρουν οι ίδιοι.

Άλλωστε το lol καλώς η κακώς έχει φτιαχτεί για να είναι παιχνίδι των εντυπώσεων και η RIOT έχει βάλει μια χαρά το χεράκι της για να δείξει πως μπορείς να ξεχωρίζεις ορισμένους players (Πχ league-division crests+ το περίγραμμα που δείχνει που ήσουν last season)/honor crests/ward skins/champ skins)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το στοκ input.ini απτο config folder της εγκατάστασης του γιατί μάλλον το σκάτωσα :-D

άκυρο είμαι κεφτές

Δημοσ.

Για αρχη , εγω μιλησα για max dps με AA στο ποστ μου

Χωρις να εχω κανει math , pretty sure οτι δεν συγκρινεται το dmg σου lvl 1 οταν εχεις AD/AS . Για να υπολογισεις το dmg εξηγησα παραπανω τι πρεπει να υπολογισεις

Γενικα το armor pen ειναι κακο early , δεν εισαι bruiser για να εχεις 4 offensive skills ωστε να επωφελεισαι τοσο

Για lategame σιγουρα ειναι καλυτερα μιας κ ειναι flat pen . To flat pen επωφελειται απειρα απο το % pen του LW 

Also , το να παρεις brutaliser mid game ειναι αχρηστο γιατι ειναι flat pen . Οταν στο midgame ο αλλος εχει 120 armor το να παρεις εσυ brutaliser δεν κανει κατι . Μιλαμε παντα για AD . Σε bruisers αλλαζει το πραμα

Και μην ξεγελιεστε απο το recent rush Botrk μαζι με Ghostblade . Η ολη υποθεση που το παιρνουν ειναι το 6 sec που παιρνουν πλεον οι ranged κ ειναι broken σε duels  (Παει στα 60 sec CD στον PBE ) . Δεν αλλαξε κατι στο armor pen 

To dmg στο level 1 εχει ελαχιστη διαφορα. Απο το lvl 1 μεχρι το ~4 κλεινει η διαφορα, και μετα το 4 και εφοσον εχεις αγορασει damage η διαφορα ειναι υπερ των penetration.  Aπο κει και περα το build που προτεινα ειναι yomus -- > botrk --> lw --> bruta. 

Πέρα από τα πιτσιρίκια πιστεύω όμως πως οι περισσότεροι ψωνίζουν skin για να τους βλέπουν με αυτά.

Όχι γιατί τα γουστάρουν οι ίδιοι.

Άλλωστε το lol καλώς η κακώς έχει φτιαχτεί για να είναι παιχνίδι των εντυπώσεων και η RIOT έχει βάλει μια χαρά το χεράκι της για να δείξει πως μπορείς να ξεχωρίζεις ορισμένους players (Πχ league-division crests+ το περίγραμμα που δείχνει που ήσουν last season)/honor crests/ward skins/champ skins)

Aστα αυτο το περιγραμμα σπαει @@. Μετα απο καθε new season, βλεπουν στο περιγραμμα diamond (αυτο συνεβαινε κυριως στην αρχη της season 3, που ηταν λιγοι diamond), και περιμεναν να κουβαλησεις 1v5. Αλλοιμονο σου αν χανατε το game, ετρωγες το απειρο flame, χωρις να φταις καλα καλα.

Δημοσ.

Δεν εισαι bruiser για να πας πρωτα Yomu's , οποιοδηποτε trade πας να κανεις θα το χασεις

Xανεις αρκετο early dmg για να παρεις pen σε role που δεν το χρειαζεται , τουλαχιστον early game

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...