Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγορασα ενα champ αλλα δεν μπορω να τον επιλεξω μου τον εχει σαν να μην τον εχω αγορασει. ( κοιταξα στα purchases και τον δειχνει αγορασμενο ). Εχει παθει κανεις κατι αντιστοιχο;

Δημοσ.

4,11 Patch Notes

Επιτελους nerf στα stats του Jax

Τα Kayle nerfs ειναι meh , θα πεσει ελαχιστα το win rate της

Τα changes του Maokai φαινονται ομορφα , λογικα θα δει περισσοτερο play . Για Zac κ Naut δεν αλλαξε ιδιαιτερα κατι imo . 

Τα nidalee changes δεν ξερω τι ρολο βαρανε. Η bruiser nidalee ειναι ηδη δυνατη . Το προβλημα της μετα το rework ηταν οτι ενω ειχε πολυ καλο laning phase , εξαφανιζοταν στα teamfights . Φανταζομαι τωρα θα ειναι ακομα πιο δυνατη στο lane με καλυτερα fights .

Η αλλαγη στο SotaG ειναι καλουτσικη αλλα εβγαλαν το tenacity , το οποιο σημαινει οτι σε καθε game αναγκαζεσαι να παρεις merc threads . Το ward στο item ειναι super efficient οπως κ το damage reduction που λογικα ειναι καλυτερο απο το sustain του spirit stone που δεν υπαρχει πλεον

Τα changes στα turrets κτλ περιμενω να τα δω αλλα θα βλεπουμε σιγουρα λιγοτερα dives πλεον

Oσον αφορα τα nerf σε jax και kayle, πιστευεις ειναι αρκετα ωστε να μειωσουν το ban rate τους οπως επισης και το win rate τους? Επισης πως σε λενε στο lol να σε κανω add γιατι σε χρειαζομαι συχνα. χδ

Δημοσ.

Το win rate θα πεσει ελαχιστα κ για τους 2 , το ban rate για Jax οχι , για Kayle ισως

Δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερο στην Kayle παρολο που το nerf στην ulti ειναι μεγαλο στη θεωρια ( 33% αν δεν κανω λαθος )

Αφου δεν πειραξαν το base atk speed παντα θα μενει relevant λογω scaling , item synergy κ ult

Ο Jax εχει μυστηριο kit , δεν γινεται ευκολα balanced

Εκτος ομως απο το περιεργο hybrid kit που κανει scale , εχει κ πολυ μεγαλα base stats . Αν επισης δεν κανω λαθος , πριν το nerf ειχε το μεγαλυτερο hp στο lvl 1 ( παραμενει top 3 νομιζω ) . Παλι top 3 για health στο lvl 18  Σε armor ηταν 11ος στο lvl 1 κ περιπου 30ος στο lvl 18 . Μιλαμε δηλαδη για μεγαλα νουμερα 

Puff Daddy ειναι το IGN μου

• Like 1
Δημοσ.

Το win rate θα πεσει ελαχιστα κ για τους 2 , το ban rate για Jax οχι , για Kayle ισως

Δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερο στην Kayle παρολο που το nerf στην ulti ειναι μεγαλο στη θεωρια ( 33% αν δεν κανω λαθος )

Αφου δεν πειραξαν το base atk speed παντα θα μενει relevant λογω scaling , item synergy κ ult

Ο Jax εχει μυστηριο kit , δεν γινεται ευκολα balanced

Εκτος ομως απο το περιεργο hybrid kit που κανει scale , εχει κ πολυ μεγαλα base stats . Αν επισης δεν κανω λαθος , πριν το nerf ειχε το μεγαλυτερο hp στο lvl 1 ( παραμενει top 3 νομιζω ) . Παλι top 3 για health στο lvl 18  Σε armor ηταν 11ος στο lvl 1 κ περιπου 30ος στο lvl 18 . Μιλαμε δηλαδη για μεγαλα νουμερα 

Puff Daddy ειναι το IGN μου

Μια χαρα είναι το kit του, απλά είναι πολύ μεγάλο... Του βγάζεις ή το gap-closer -> jump, ή το stun, ή το dodge ή το proc/3 του ult και καθάρισες... Ειδάλλως 100% ban ratio θα συνεχίσει να έχει μιας και είναι πολλά tier πάνω από τα υπόλοιπα champ.

Δημοσ.

Ε μετα δεν ειναι Jax . Ειναι κατι αλλο , για αυτο κ champs με δυσκολα kits οπως ο Jax ειναι δυσκολο να γινουν nerfed/buffed

Δημοσ.

Ε μετα δεν ειναι Jax . Ειναι κατι αλλο , για αυτο κ champs με δυσκολα kits οπως ο Jax ειναι δυσκολο να γινουν nerfed/buffed

Από το να μην τον παίζει ποτέ κανείς γιατί είναι μονίμως banned, ας μην είναι jax... Μικρό το κακό... Τσάμπα ένα slot στο ban list καταλαμβάνει.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω. Ενω σε πρωτη ματια φαινεται πολυ straight forward το kit του, τελικα βλεπεις οτι εχει και αυτο και εκεινο και το αλλο. Το E δεν κανει απλα stun. Δινει και 100% dodge, και dmg reduction σε AOE. Με λιγα λογια, οταν το παταει, αναγκαστικα γυρνας τη πλατη και τρεχεις. Το ulti του, χωρις το active, παλι καλο θα ηταν. Αλλα np, stackare dmg να stackaris και ressistances. Αυτο, σε συνδυασμο με το υψηλο health, health / level του, σημαινει οτι με dmg items ειναι υπερβολικα tanky.

Kατα την αποψη μου, να κανουν ολο το dmg του physical. Γενικοτερα δεν εχω καταλαβει αυτη τη νοοτροπια της Riot, αλλα skills κοβουν physical, αλλα magical, αλλα scalaroun με ap, αλλα με ad. Ποιος ο λογος να υπαρχει ad και ap στο game οταν ουσιαστικα, ετσι οπως εχει γινει το πραμα, την ιδια δουλεια εξυπηρετουν ?

Δημοσ.

Αν δεν υπηρχε AD/AP κ Physical/Magical damage κ υπηρχε μονο 1 τυπος dmg , θα παιζαμε League of Tanks . Θα επαιρνες 500 resistance και θα εκανες steamroll τον αλλο που επελεξε να παιξει κατι αλλο εκτος απο tank . Μια χαρα ειναι οι 2 τυποι dmg , απλα μερικοι champs εχουν hybrid kits . Εκτος των αλλων πλεονεκτηματων που εχουν Jax/Kayle εχουν κ ενα κοινο . Κανουν mixed damage .

Εκει χανεται το balance κ μπορεις να το εκμεταλευτεις

Οταν ειχα παει στο LoL event , ειδα τον Warior Lady που εκανε Gunblade στον Jax κ οχι botrk . Παροτι ακομα δεν συμφωνω , ειδα την λογικη του . Εκανε απλα abuse to mixed dmg του Jax

Γαμω τα surrender των SK , MY FANTASY PTS

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπηρχε AD/AP κ Physical/Magical damage κ υπηρχε μονο 1 τυπος dmg , θα παιζαμε League of Tanks . Θα επαιρνες 500 resistance και θα εκανες steamroll τον αλλο που επελεξε να παιξει κατι αλλο εκτος απο tank . Μια χαρα ειναι οι 2 τυποι dmg , απλα μερικοι champs εχουν hybrid kits . Εκτος των αλλων πλεονεκτηματων που εχουν Jax/Kayle εχουν κ ενα κοινο . Κανουν mixed damage .

Εκει χανεται το balance κ μπορεις να το εκμεταλευτεις

Οταν ειχα παει στο LoL event , ειδα τον Warior Lady που εκανε Gunblade στον Jax κ οχι botrk . Παροτι ακομα δεν συμφωνω , ειδα την λογικη του . Εκανε απλα abuse to mixed dmg του Jax

Γαμω τα surrender των SK , MY FANTASY PTS

Δεν μιλησα για το magic / physical ομως αλλα για το ad / ap. Αρχικα οταν βγηκε το LOL υποτιθεται οτι ολα τα skills θα scalaran με ap. Ποιο λοιπον το νοημα να υπαρχει AP οταν υπαρχουν skills που scalaroun με ad?

To lol event δεν μαρεσε καθολου btw. Αλλα ναι, και γω gunblade κανω στον Jax :P

αν το λες νερφ αυτο στον jax...

Ειδατε τι γραψανε για lucian.Op-still op.Τραγικοι

Για πολλους hero ειχανε γραψει παρομοια πραματα. Ναι, το ξερουμε οτι ειναι OP, αλλα νταξει μωρε...καντον ban η pickare τον πρωτος ξερω γω. Και για τη nidalee τα ιδια γραφανε καποιο διαστημα. 

Το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει αηδια το ban phase σε premade games. Αντι να περιστρεφεται γυρω απο ενα strategy και ποια champs κανουν counter το εν λογω strategy, περιστρεφεται γυρω απτο να bannaris τα op heroes να μη τα παρει ο αλλος. Και στη dota υπαρχουν κατα διαστηματα "δυνατα" heroes, αλλα γενικοτερα το pick / ban phase ειναι προσανατολισμενο γυρω απο ενα strategy που θελει να ακολουθησει ενα team. Στο LOL ειναι "kayle / jax / kass / braun instaban, gg wp"

Δημοσ.

Έχω μία off-topic ερώτηση.

Γιατί από Silver 5 με πήγε Silver 3?  <_<

Δεν λέω πως δεν μου άρεσε, αλλά νιώθω λες και έκλεψα κανέναν ρε παιδί μου  :mellow:

Δημοσ.

Έχω μία off-topic ερώτηση.

Γιατί από Silver 5 με πήγε Silver 3?  <_<

Δεν λέω πως δεν μου άρεσε, αλλά νιώθω λες και έκλεψα κανέναν ρε παιδί μου  :mellow:

Εδώ και κάτι μήνες, αν έχεις αρκετά υψηλότερο MMR από το division σου μπορεί να σε ανεβάσει δύο divisions χωρίς καν να παίξεις promotions, απλά να φτάσεις 100 LP. Good job :)

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και κάτι μήνες, αν έχεις αρκετά υψηλότερο MMR από το division σου μπορεί να σε ανεβάσει δύο divisions χωρίς καν να παίξεις promotions, απλά να φτάσεις 100 LP. Good job :)

Τι εννοείς?Όταν πας δηλαδη 100 LP να σε πετάξει divison χωρίς να πάιξεις τα προμο?

Γιατί νομίζω αφότου νικήσεις τα πρόμο μπορεί να σε πετάξει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...