Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε το kit του εχει τα παντα , ειναι σαν μια πιο passive version του Thresh

Πρεπει να δουμε νουμερα πρωτα αλλα το kit φαινεται οτι ειναι οτι χρειαζεσαι σε ενα support

Ειμαι περιεργος though ποσο roam πρεπει να κανει για τις μαλακιτσες που μαζευει

Στο lane παντως θα χανει πανηγυρικα απο all in supports 

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ στο ο,τι θα τρολλάρουν αρκετοί με τον συγκεκριμένο champ (λόγου χάρη, E σε τοίχο έτσι ώστε να αφήσεις τους αντιπάλους να έρθουν στους συμπαίκτες σου, R στους συμμάχους ενώ υποχωρείτε από fight), αλλά πιστεύω πως στα κατάλληλα χέρια μπορείς να κάνεις πράγματα.

Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Support Champions, imo ο Βάρδος είναι ο μοναδικός που, μέσω του Roam, ωφελεί άμεσα το οποιοδήποτε lane σε οποιαδήποτε κατάσταση (W κοντά σε συμμαχικό Turret => Sustain δίχως την παρουσία του etc.)

TL;DR: Instabuy  :ph34r: 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθα West μετά απ'το cancurιασμα στον EUNE. Ψάχνω Support τουλάχιστον Platinum. Προτιμώ thresh, leona, braum αλλά αν κάποιος mainάρει sup δεν θα είχα πρόβλημα και με άλλα supports. Στείλτε μου μήνυμα όποιος ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Μόλις ήρθα West μετά απ'το cancurιασμα στον EUNE. Ψάχνω Support τουλάχιστον Platinum. Προτιμώ thresh, leona, braum αλλά αν κάποιος mainάρει sup δεν θα είχα πρόβλημα και με άλλα supports. Στείλτε μου μήνυμα όποιος ενδιαφέρεται.

Θα πας μπροστα εσυ.Ευτυχως/δυστηχως σταματησα west και δεν θα συναντηθουμε :P

Δημοσ.

εδω και πολλα patch...

Εξακολουθούσε να είναι δυνατό pick παρά τα nerfs

Εγώ τον παίζω πολύ

Το να του πετσοκόψουν έτσι το mobility δεν έχει λογική...καλύτερα να έβγαζαν τελείως το damage από το R αφήνοντας το range

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανει instalock mid ενας αν και ειχε καλεσει αλλος απο πριν κοιταω τα ranked match του φετος σε ολα ηταν αφκ :D.3-4 level μικροτερος απο ολους.Thanks random instalocker.Saved my day :D

1-1 και σημερα.7-3 συνολο με εριξε κατηγορια λελ.Δεν πειραζει παμε μπροστα

Πετυχα και τον dnt απεναντι σε ενα ματς :D

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

Εξακολουθούσε να είναι δυνατό pick παρά τα nerfs

Εγώ τον παίζω πολύ

Το να του πετσοκόψουν έτσι το mobility δεν έχει λογική...καλύτερα να έβγαζαν τελείως το damage από το R αφήνοντας το range

petition για αλλαγη του ονοματος της Ulti σε rift limp και το description σε "with only 100 mana you can take an extra step." ntax 25range μεγαλυτερο απο τα e/w των corki/ez/graves/lucian? #worth

Δημοσ.

Βγαλανε το Revive....ελα οκει....goodbye my Karthus

LoL Deleted......

Thanks a lot Wukong.....

Όχι ρε γαμώτο βγάλανε το revive. Τώρα πως θα παίζουν karthus με revive στο bronze-silver και οι wannabe phantomlord? :(

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο βγάλανε το revive. Τώρα πως θα παίζουν karthus με revive στο bronze-silver και οι wannabe phantomlord? :(

Η νέα γενιά δεν έχει δει Phantoml0rd Karthus. Τώρα παίζει μόνο CS:GO

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...