Sakiz105 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Sion θα πρεπει να κατσω να ξαναμαθω.Εχω να παιξω σοβαρο sion απο τον ap πριν 2 σεζον 2 dragon steals me ez και απο εκει που χαναμε αρχισε να τρολλαρει ο jungler απεναντι επειδη του εκαναν flame.Power of stealing xD 7 σερι νικες μετα απο 7 σερι ηττες.Σε κακο θα μου βγει Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2015 από Sakiz105
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Irelia support Πόσο καιρό πιστεύετe θα μείνει απείραχτο το cinderhulk?
MavroManitari Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ΟΧΙ δεν είναι broken o sion me cinderhulk....καθόλου...απλά τον έπιασα από τότε που πρωτοβγήκε το rework και βρήκα free elo (To ένα game που χάθηκε ήταν ένα όμορφο 3v5 επειδή το ADC έδωσε FB και είπε GG bye και την έκανε, μετά από 6 λεπτά την έκανε και το support)
mikemart Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδια κατι εχει παθει ο client και δεν μπορω να παιξω! ανοιγω το exe και μετα δεν μου βγαζει το start ουτε τις ειδησεις ουτε επιλογη για repair ουτε να αλλαξω σερβερ μονο να το κλεισω ή να το ελαχιστοποιησω , τι να κανω ;! ΥΣ το ιδιο κανει και στο pbe
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μπορεί το Luden's echo να αντικαταστήσει το Lich bane σε Fizz AP? Γιατί να τα πάρω και τα δυο δεν μου φαίνεται και πολύ cost effective... Εκτός και αν πάρω Luden's echo 6ο ιτεμ. Μορέλο στάνταρ πρώτο item οπότε μετά τι προτείνεται να πάω για shen (οπως έκανα μέχρι τώρα, εκτός και αν είχα >1600 οπου πήγαινα για deathcap) ή λέτε Luden's echo 2ο core item?
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μπορεί το Luden's echo να αντικαταστήσει το Lich bane σε Fizz AP? Γιατί να τα πάρω και τα δυο δεν μου φαίνεται και πολύ cost effective... Εκτός και αν πάρω Luden's echo 6ο ιτεμ. Μορέλο στάνταρ πρώτο item οπότε μετά τι προτείνεται να πάω για shen (οπως έκανα μέχρι τώρα, εκτός και αν είχα >1600 οπου πήγαινα για deathcap) ή λέτε Luden's echo 2ο core item? Σε πιο tanky fizz έβγαζα luden's και λειτουργουσε καλύτερα απο lich.Μια γνώμη
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Βλέπεις το UOL vs FNC? Να πω την αληθεια ειχα δει οτι το επαιζε ο Lemon πριν το πουν στο reddit κ μου εκανε εντυπωση που ειχε παιξει 10 στη σειρα Οταν βγηκε κ στο reddit λεω δεν μαμιεται θα το δοκιμασω στο smurf . Και πηγε καλα apparently Μπορεί το Luden's echo να αντικαταστήσει το Lich bane σε Fizz AP? Γιατί να τα πάρω και τα δυο δεν μου φαίνεται και πολύ cost effective... Εκτός και αν πάρω Luden's echo 6ο ιτεμ. Μορέλο στάνταρ πρώτο item οπότε μετά τι προτείνεται να πάω για shen (οπως έκανα μέχρι τώρα, εκτός και αν είχα >1600 οπου πήγαινα για deathcap) ή λέτε Luden's echo 2ο core item? Για αρχη , δεν υπαρχει AP Fizz πλεον . Τον ξεχνας Παιζεις AD , τον πας ειτε top ειτε jungle , βγαζεις botrk κ μετα FH/MR/Warmogs κ κοβεις ενα καρο dmg Το Ludens Echo δεν αντικαθιστα το Lich Bane , δεν κανουν την ιδια δουλεια Αν αντικαθιστα καποιο item , αυτο ειναι το DFG . Απο εκει κ περα imo ειναι αναλογα τα λεφτα που εχεις στο back που θα κανεις . Αν πας back χωρις να εχεις 1600 για Rod , καλυτερα να πας για Morello πρωτα . Αν παλι εχεις 1600 ειναι καλυτερο να πας για Echo γιατι θα κανεις πιο ανετα snowball
kanadesu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Η elise είναι viable btw που την παίζω τώρα στο diamond.Μάλιστα παίρνει και μικρά buffs στο 5.6 και ίσως την δούμε περισσότερο.
mikemart Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδια κατι εχει παθει ο client και δεν μπορω να παιξω! ανοιγω το exe και μετα δεν μου βγαζει το start ουτε τις ειδησεις ουτε επιλογη για repair ουτε να αλλαξω σερβερ μονο να το κλεισω ή να το ελαχιστοποιησω , τι να κανω ;! ΥΣ το ιδιο κανει και στο pbe καμια βοηθεια ;
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ξεκινατο ως administrator για δοκιμη.Αν δεν κανει τιποτα,πουλο και επανεγκατασταση
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 καμια βοηθεια ; Για αρχη Βρες που εχεις κανει εγκατασταση το παιχνιδι κ κανε delete το C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher Μετα ανοιξε τον client , λογικα θα αρχισει να κατεβαζει οτι του λειπει . Αστο να κανει οσο χρειαστει Δοκιμασε αυτο κ αν δεν δουλεψει το κοιταμε ξανα Η elise είναι viable btw που την παίζω τώρα στο diamond.Μάλιστα παίρνει και μικρά buffs στο 5.6 και ίσως την δούμε περισσότερο. Viable τα παντα ειναι , απλα στο late game εισαι stunbot κ δεν κανεις τιποτα αλλο Οποτε δεν υπαρχει νοημα
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για αρχη Βρες που εχεις κανει εγκατασταση το παιχνιδι κ κανε delete το C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher Μετα ανοιξε τον client , λογικα θα αρχισει να κατεβαζει οτι του λειπει . Αστο να κανει οσο χρειαστει Δοκιμασε αυτο κ αν δεν δουλεψει το κοιταμε ξανα Viable τα παντα ειναι , απλα στο late game εισαι stunbot κ δεν κανεις τιποτα αλλο Οποτε δεν υπαρχει νοημα Μιλαμε παντα για d1 και πανω?.Επειδη μεχρι d3 που εχω παιξει εγω ολα και ολοι ειναι καλοι εφοσον ξερουν το ρολο τους και τον παιχτη τους.Μεχρι και zilean πριν το "rework" τον εβλεπα αρκετα συχνα bot να τα παει πολυ καλα
Panagiotis32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Για αρχη , δεν υπαρχει AP Fizz πλεον . Τον ξεχνας Παιζεις AD , τον πας ειτε top ειτε jungle , βγαζεις botrk κ μετα FH/MR/Warmogs κ κοβεις ενα καρο dmg Το Ludens Echo δεν αντικαθιστα το Lich Bane , δεν κανουν την ιδια δουλεια Αν αντικαθιστα καποιο item , αυτο ειναι το DFG . Απο εκει κ περα imo ειναι αναλογα τα λεφτα που εχεις στο back που θα κανεις . Αν πας back χωρις να εχεις 1600 για Rod , καλυτερα να πας για Morello πρωτα . Αν παλι εχεις 1600 ειναι καλυτερο να πας για Echo γιατι θα κανεις πιο ανετα snowball Παίζω και AD Fizz (hybrid actually μιας και το dmg output einai 50-50. botrk, trinity, FH core items). To θέμα όμως δεν είναι αυτό. Μίλησα για AP Fizz και δεν ισχύει αυτό που λες. AP Fizz εξακολουθεί να υπάρχει απλά δεν είναι τόσο δυνατός όσο ήταν. Απο op έγινε balanced και η αλήθεια είναι οτι το χρειαζόταν. Τον παίζουν AP ακόμα σε lcs/lpl. Αυτο που δεν γνωρίζω είναι μετά απο μορέλο τι συμφέρει να βγάλω δεύτερο item? lich bane, deathcap ή Luden's echo? (το zhonyas το αφήνω απ'εξω γιατι το βγάζω δεύτερο μονο οταν παιζω vs zed/talon)
Προτεινόμενες αναρτήσεις