Sotosgl Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ζωντανεψε παλι το θεμα.Επαιζα URF με τον Dankaw (Admin στο πρωην ReignofGaming) και τα λεγαμε για κανενα 5ωρο που καιγομασταν μιας και το Account μου εχει μπει για πουλημα και μπαινω για κανενα Fun Mode,FWOTD ή για να παω πανω απο 65% winrate στο ARAM και με ειχε χασει.Φερνει εναν φιλο του (πολωνος και αυτος),ο τυπος εκανε το ιδιο πραγμα για ενα 5λεπτο (βουταγε με την μουρη σε lane με Ezreal,Jhin) ψοφαγε TP rewind&repeat περιμενωντας να αλλαξει κατι. Βαρεθηκε και εκανε ragequit.Καπου εκει αρχιζει το κραξιμο απο τον Dankaw (ενα τυπακι που παει καθε Season χαλαρα Diamond σε East και West για το Border και τα Rewards και λιωνει στα Arams ή να φτιαξουμε καμια ομαδα να μοιρασουμε Wards σε μελη του site).Κλασσικος πολωνος (και ο ιδιος πολωνος btw) που πιστευει στο Elo Hell και που του φταινε ολα και οχι το ξερο κεφαλι του. Πολλοι σοβαροι Streamers,παικτες που παιζουν απο Season 1 δεν μπορουν πλεον να ακουν QQ και θεωριες συνομωσιας για Elo Hell και faulty reasoning για τον λογο που ειναι κολλημενοι subGold για παντα.Για αυτον τον λογο ειχαν κανει και account verification και ξεχωριστο section για Gold+ μελη χωρις το καθημερινο SPAM "Unlucky,1vs9,AFK,φταινε οι illuminati που ειμαι Silver" Στο χερι σου ειναι να abusaρεις FOTM champs αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καθε διδαχτυλος θα παρει εναν broken champ ή βρωμικο pick οπως λενε πολλοι και θα παει Diamond για πλακα.
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για αρχαριους δεν ειναι το summoner's school; 4 χρονια παιζω το παιχνιδι. Jungler παιζω και αμα με βαλει και τοπ. Αυτες τις ημερες αποκλειστικα Warwick. Guide απο εδω με πολυ καλα ποσοστα μεχρι στιγμης. Αλλα απ'οτι βλεπω στο patch 6.9 θα τον παιζει αποκλειστικα με cinderhulk, το οποιο κανω και τωρα στο 6.8 πλεον για να συνηθισω. Και αυτο που ελεγα με το rank, αλλαξε, τουλαχιστον φετος.. Οι περισσοτεροι παικτες συμφωνα με τα στατιστικα ειναι silver. http://www.leagueofgraphs.com/rankings/rank-distribution/eune
jimakos234 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για αρχαριους δεν ειναι το summoner's school; 4 χρονια παιζω το παιχνιδι. Jungler παιζω και αμα με βαλει και τοπ. Αυτες τις ημερες αποκλειστικα Warwick. Guide απο εδω με πολυ καλα ποσοστα μεχρι στιγμης. Αλλα απ'οτι βλεπω στο patch 6.9 θα τον παιζει αποκλειστικα με cinderhulk, το οποιο κανω και τωρα στο 6.8 πλεον για να συνηθισω. αλλο 6.8 αλλο 6.9, στο 6.9 αλλαζουν το devourer, abuse εφώσον υπάρχει ακόμα.
Sakiz105 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το θεμα με ολα τα αλλα site εκτος του summonerschool ειναι οτι λενε τα παντα απο θεματα μηχανικων αλλα απο το παιχνιδι νιοκο. Τι να σε κανω αν εισαι 40 cs μπροστα απτον αντιπαλο ,παιζεις gragas απο σεζον 2 αλλα δεν ξερεις τι να κανεις αν κανουν gank τοπ και εισαι στο bot?.Αυτος ειναι ο κυριως λογος που οι περισσοτεροι τιλταρουν και νομιζουν οτι τους φταινε οι αλλοι.Μαθετε να παιζετε το παιχνιδι και μετα να παιζετε τον champion. ps:Μεχρι το καλοκαιρι θα κοιταω καθε μερα το thread.Δεν ξερω τα παντα απτο game αλλα το mid diamond το εχω ανετα και ας ειμαι και αδαχτυλος (χανω cs λογο missclick....) οποτε ισως μπορω να βοηθησω αν ρωτησετε κατι. 1
Daemonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχουμε Group στο game? αν όχι γιατι δεν κάνουμε ενα?
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κάποιος για pre-made που να νιώθει στο West; παίζω jungle/top αποκλειστικά ww.
Atallos1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 παίζω jungle/top αποκλειστικά ww. Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις 3
frozex Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κάποιος για pre-made που να νιώθει στο West; παίζω jungle/top αποκλειστικά ww. Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις ισχύει και το λέω χωρίς να θέλω να το παίξω πως είμαι ο καλύτερος στο game (gold είμαι), χωρίς τίποτα αλλά αν παίζαμε μαζί duo εγώ θα banαρα τον WW.
dNt^ Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: LeagueClient Alpha Sign-ups Βγήκαν νέα για τον Client, άνοιξαν και οι εγγραφές για το testing.
jimakos234 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: LeagueClient Alpha Sign-ups Βγήκαν νέα για τον Client, άνοιξαν και οι εγγραφές για το testing. τι λέει για signups, αμα το Pushαρουν στο pbe πρώτα,σε φάση θα ακουγεσαι παραπανω απο τους άλλους? Μου αρέσει που λενε κιωλας δεν θα βλεπουν το feedback απο pbe(καλα όχι οτι το έκαναν ποτε, μόνο αν επεφτε πολυ κρα, 3 χρονια τώρα εχω acc, σταματησα να μπαινω μετα απο ενα σημειο),
Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα..
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν έχει σημασία το kda μην το κοιτάς καν. Με οποιοδήποτε champion μπορείς να ανέβεις με την διαφορά οτι υπάρχει ο εύκολος και ο δύσκολος δρόμος. Ο WW δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου το είπαν όλοι πάνω κάτω. Στην τελική το πιο σημαντικό είνα να σ'αρέσει εσένα το champ και το playstyle tou
Atallos1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα.. Οσο σε θυμαμαι στο thread , το ιδιο πραγμα λες Ενταξει παντως , στη season 35 μπορει να φτασεις και plat though με WW
SakafliaC Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ρε Luxx μόλις βγάλει qss το adc πραγματικά δεν έχει καμία χρησιμότητα, γυρνοβολάς σαν την άδικη κατάρα.
κβαντικος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα.. Eγω ειχα 77% win rate με leblanc στο season 2 και 16 kills / game. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι τοτε ηταν (η τουλαχιστον θεωρουταν) σκουπιδοchamp και οτι ημουνα 1400 mmr.. Αμα γουσταρεις να παιζεις ww, καλα κανεις και παιζεις. Αλλα απλα το champ δεν τραβαει, για διαφορους λογους. Καταρχας δεν εχεις early game, μεχρι τα 6 level εισαι ward με ποδια. Το προβλημα ειναι οτι vs καλο jungler, το game θα στο εχει παρει μεχρι τα 6. Δεν μιλαω καν για junglers που θα νιωσουν να κανουν invade και θα φας τρελη νιλα. Μετα τα 6 εισαι ενα gank καθε 100 sec. Σαν μην εφταναν ολα αυτα, πλεον που ολα τα adc φτιαχνουν qss εισαι αχρηστος ΚΑΙ στο late game. Το οτι εχεις καλα stats επισης δεν λεει πολλα. Eχεις καλα stats γιατι ξερεις να παιζεις καλα τον hero (η τελοσπαντων, παιζεις με scrubs), δεν σημαινει αυτο οτι το champ ειναι καλο. Αν ειχες τα ιδια games με elise πιθανοτατα να ειχες και καλυτερα stats.
Προτεινόμενες αναρτήσεις