Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο silver σε gold , επαιξα 2 promotion series. (και τα 5 games)

λοιπον , στο πρωτο επαιξα 4 ομορφα games , χασαμε στα 3 και κερδισαμε 2.

στο δευτερο series , πηραμε 3 και χασαμε 2 , εκανα 2 πολυ ασχημα game , top και adc...(πραγματικα τα χασαμε για παρτι μου)

στο 1 εδωσα δυο ευκολα Kill σε μια vayne στο Lane μου , και στο αλλο δεν καταφερα να παιξω απεναντι σε ενα swain (με singed)...

προφανως εφαγα λιιιγο flame , αλλα με τον τροπο μου καταληξαμε να μου λενε np , try your best κτλ.

τελικα με 3 νικηφορα games με πολυ καλο teamwork , μαλιστα στο ενα ειμασταν πισω στα kills...τα καταφεραμε

αυτα τα αναφερω γιατι πιστευω οτι στα promotion series αγχωθηκα περισσοτερο με αποτελεσμα να χασω τη μπαλα σε καποια games (ημουν που ημουν και εκτος του main lane μου)

δεν πιστευω οτι γινεται κατι περιεργο στο Matchmaking στα series...

προφανως wtf με τις συνωμοσίες παραπανω!

edit , θα μου ηταν ευκολο να κατηγορησω τον jungler που μετα απο 2 Kills που ειχε η vayne δεν ασχοληθηκε με το Bot , αλλα το λαθος ηταν εξαρχης δικο μου.

εγω failαρα.

edit 2: ποσο rage/hate ριχνουν στο LoL στο θρεντ με τη DotA2 , trolololol :P

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτα τα αναφερω γιατι πιστευω οτι στα promotion series αγχωθηκα περισσοτερο με αποτελεσμα να χασω τη μπαλα σε καποια games (ημουν που ημουν και εκτος του main lane μου)

δεν πιστευω οτι γινεται κατι περιεργο στο Matchmaking στα series...

προφανως wtf με τις συνωμοσίες παραπανω!

+1 Ιδιως αμα απο τα 3 match χαθει το πρωτο.. 

Ξεκινησα Fizz.. Καλυτερος assassin δεν υπαρχει..

Η πρωτη του βαραει Oh Hit Effects οποτε θεωρειται χιτακι , ετσι με ενα Lich Bane κανεις απιστευτο hit and run με την Q και την Ε..

Και το καλυτερο ειναι οτι μπορει να κανει carry ανετα ενα game..

• Like 1
Δημοσ.

Καποιος φιλος παραπανω ειπε να ποσταρει το account του αν εχει χαμηλο ελο.Ιδου λοιπον εδω ειμαι.http://www.lolking.net/summoner/euw/24119478

Σεζον 1:Επαιξα ranked μονο με ενα φιλαρακι που ηταν ντιρλα απο τσιπουρα και επαιζε blitz.Εκανε hook στο turret μας.Το ελο μου επεσε στα 1000
Σεζον 2:Επαιξα λιγα ranked εκ των οποιων στα περισσοτερα δεν επαιζα και πολυ καλα.Το ελο επεσε στα 950 περιπου
Σεζον 3:Ειμουν στον Nordic.Στα ranked που επαιξα επαιξα μονο τους main champions μου.Παρ ολα αυτα το afk ειναι της μοδας οπως και το trolling.Επεσα στα 800 ακριβως.
Μετατεθηκα στον west.Στα περισσοτερα ranked αψογη συννενοηση και λιγοτεροι unskilled players.Και το ελο ανεβηκε.Και ΣΙΓΟΥΡΑ αξιζω παραπανω.Δεν λεω οτι αποκλειστικα φταιει οτι αλλαξα server αλλα παιζει μεγαλο ρολο.

Δεν νρεπομαι για το ελο που εχω στην παρουσα φαση και αλλωστε δεν με ενδιαφερει γιατι ξερω οτι θα ανεβει.Οσοι θελετε κοροιδεψτε ανετα.Δεν εχω θεμα.Αυτα.Οσοι πιστοι start mocking

Δημοσ.

εκεί είναι το πρόβλημα. Φίλε μου δεν κοροιδεύει κανείς τον άλλο για το elo του. Ο καθένας παίζει για τους λόγους του. Λοιπόν ξεκίνησα μια σειρά άρθρων στο ragequit.gr άμα θέτε ρίχνετε ένα διάβασμα. http://ragequit.gr/specials/item/lol-broscience

• Like 1
Δημοσ.

εκεί είναι το πρόβλημα. Φίλε μου δεν κοροιδεύει κανείς τον άλλο για το elo του. Ο καθένας παίζει για τους λόγους του. Λοιπόν ξεκίνησα μια σειρά άρθρων στο ragequit.gr άμα θέτε ρίχνετε ένα διάβασμα. http://ragequit.gr/specials/item/lol-broscience

μην το λες.Καποιος ο οποιος εχει φτασει στα 1400 και νομιζει οτι ειναι ''καλος'' και ''ικανος'' παιχτης κοροιδευει τον αλλον ενω δεν αξιζει ουτε τα μισα ελο.Και υπαρχουν αρκετοι πιστεψε με.Επαιξα με ενα acc ενος φιλου που εχει 1600 ελο και την εβγαλα μια χαρα solo top με vladi.Και ομως καποιοι χλεβαζουν το χαμηλο ελο οπως κανα δυο douchebags που μου μιλησαν στο τσατ λες και ειναι καποιοι

Δημοσ.

μην το λες.Καποιος ο οποιος εχει φτασει στα 1400 και νομιζει οτι ειναι ''καλος'' και ''ικανος'' παιχτης κοροιδευει τον αλλον ενω δεν αξιζει ουτε τα μισα ελο.Και υπαρχουν αρκετοι πιστεψε με.Επαιξα με ενα acc ενος φιλου που εχει 1600 ελο και την εβγαλα μια χαρα solo top με vladi.Και ομως καποιοι χλεβαζουν το χαμηλο ελο οπως κανα δυο douchebags που μου μιλησαν στο τσατ λες και ειναι καποιοι

Μα εγω πιστευω πως αν εισαι ενας μετριος παιχτης (1300-1500), σε καποια παιχνιδια πχ στα 900 elo θες περισσοτερη προσπαθεια για να νικησεις απο οτι νικας games στα 1300

Δημοσ.

δε συμφωνω...φανταζομαι ξερεις ποσο ((πιο)) ''σωστα'' πρεπει να παζεις στα 1600 , ενω ποσο ατσουμπαλα παιζεις στα 900 ,και σου βγαινουν γιατι απλα ο απεναντι σου δε νιωθει...

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η αποψη σας για support morgana; Μεχρι στιγμης εχω 2/2 νικες. Το καλο θα ηταν το shield να εκανε absorb και physical dmg ή 50/50.

Γενικα σκεφτομαι να ξεκινησω να παιζω support. Ειναι ο ρολος τον οποιο δε προτιμουν οι περισσοτεροι, σε πολλα games δεν υπαρχει καν support, και συνηθως χανουμε. Οποτε ισως με βοηθησει ωστε να ανεβω και tiers.

Δημοσ.

Και πως επηρεάζει αυτό εσένα? 

Θα ελεγα πως επηρεαζει καποιο οργανο του σωματος μου αλλα αστο γιατι ειμαστε σε μπλογκ :P Για να το πω ευπρεπεστατα οι κυριοι συναντησαν την αδιαφορια μου απλα.Και οσο αναφορα το elo hell πιστεψτε με δεν υπαρχει.Noobs ναι υπαρχουνε τους οποιους πρεπει να τους κανεις carry ειτε μονος σου ειτε με καποιο duo friend.Δεν θα πω ψεμματα.Μερικες φορες ειναι σχεδον αδυνατο

Μα εγω πιστευω πως αν εισαι ενας μετριος παιχτης (1300-1500), σε καποια παιχνιδια πχ στα 900 elo θες περισσοτερη προσπαθεια για να νικησεις απο οτι νικας games στα 1300

πιστεψε με ειναι σαν να παιζεις με παιδια με καποιο συγκεκριμενο συνδρομο(χωρις να θελω να προβαλλω τα παιδια με αληθινο συνδρομο).Δεν ξερουν τιποτα.Πραγματικα τιποτα.Ειναι ο πατος του πατου.No wards,no map awareness,no nothing.Rest my case

Δημοσ.

Τι σημαινει τρολλ:

-ξεκιναμε τα picks, παιρνει ο δικος μας πρωτο pick darius, μια χαρα.

-συνεχιζονται τα picks παιρνουμε soraka/miss fortune

-συνεχιζουμε τα picks παιρνω εγω shyvana jungle

-last pick jax...

τελως παντων δε μιλαω λεω θα το παιξω το game κατι θα γινει θα παει ο jax mid vs lux.. χαμενο παιχνιδι ειναι αλλα ποτε δε ξερεις..

Ε τελικα εγινε το εξης:

-ο jax πηγε top

-ο darius μαζι με την soraka πηγε bot επειδη ηταν premade.....!

-η mf πηγε mid εναντιων lux...

και τελικα δε προλαβαμε να πατησουμε ουτε surrender ειχε ληξει πριν το 20 λεπτο

Σας εχουν τυχει τετοια εσας? Μηπως πρεπει να γινει κατι για αυτο? Γινεται να μη ξερει καποιος ενα τυπικο πλαν, να ξερει να παιζει για παραδειγμα μονο jax top και να μπαινει να παιξει ranked?

Τι λετε?

Kαι πιο πολυ τσαντιστικα επειδη ενω εχω κανει 3 προσπαθειες να ανεβω division και να παω στο bronze I,

οι οποιες προσπαθειες απετυχαν ολες και δεν εφταιγα εγω σε καμια περιπτωση,

σημερα επαιξα 5 παιχνιδια σαν και αυτο που περιεγραψα ποιο πριν και με εριξε στο bronze III !!

Εσεις τι ωρες παιζετε για να αποφυγετε τα τρολλς? Γινεται αυτο ή να το αφησω το ranked και να μη ξανασχοληθω και να παιζω κανα normal που και που?

Δημοσ.

Απλα οσοι ειστε εκει , σε αυτο το elo range , απλα θα αποδεχτειτε την κατασταση και μπορειτε να κανετε 2 πραγματα

Ειτε να κουβαλατε 90% των games αν θελετε να ανεβετε και να ληγετε το παιχνιδι πριν το 20λεπτο

Ειτε απλα να παιζετε για πλακα κι εσεις οτι και οπως γουσταρετε

Δυστυχως ετσι παει

• Like 1
Δημοσ.

Να βελτιωθεις ή αλλιως αστο,παιζε κανα νορμαλ.Τρολλς υπαρχουν παντου και παντα.

Δηλαδη σε ενα παιχνιδι σαν και αυτο που περιεγραψα πιο πριν

τι βελτιωση να κανω εγω σε μενα που θα βοηθησει να κερδισουμε?

Δημοσ.

Δηλαδη σε ενα παιχνιδι σαν και αυτο που περιεγραψα πιο πριν

τι βελτιωση να κανω εγω σε μενα που θα βοηθησει να κερδισουμε?

Πολλαααααα normal και κυριως draft... πες στον εαυτο σου θα μαθω 2 παιχτες σε καθε θεση, αλλα τέλεια.. σε καθε game προσπαθησε να farmαρεις ολο και περισσοτερο και να βγαζεις item αναλογα με το πως παει το παιχνιδι και ποιοι αντιπαλοι ειναι feedαρισμενοι.. μην μιλας πουθενα και σε κανεναν, μονο κανα Ping, ss, gj κλπ.. Να παιρνεις 1-2 wards σε καθε back, και αν το επιτρεπουν οι συνθηκες στο lane σου να κανεις gank στο διπλανο lane..

Αυτη την στιγμη στο bronze ειναι μια κατασταση νικης γυρω στο 40%-50% αν εισαι επιπεδου Silver-Gold.. και 100 παιχνιδια να παιξεις σχεδον παντα θα χανεις τα μισα, και αντε να ανεβεις 1 κατηγορια και θα σου εχουν σπασει τα νευρα..

Αν θα καταφερεις να ξεφυγεις απο αυτο το ποσοστο, θα ειναι καθαρα θεμα τυχης, ή απλα θα εισαι πολυ καλος και θα κανεις carry το game.. Και επειδη την τυχη δεν την ελεγχεις, γινε καλος!

Τα παραπανω θα επρεπε να τα καναμε ολοι, να γινουμε εμεις καλυτεροι.. αλλα η ορεξη μας να παιξουμε ranked και να ανεβουμε, υπερισχυει της προπονησης..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...