Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Αν και έπαιξα νωρίς νωρίς, στην άλλη ομάδα ο Gangplank τους έκανε ένα 0-2 top, έγραψε gg I afk και έφυγε, ενώ λίγο μετά ο Draven τους που έγραφε κάτι deaths εκεί που κερδίζανε αρχικά αποφάσισε να πάει κι αυτός afk. Χρωστούμενα LP από άλλα καμένα (και χαμένα) ματς, αλλά το ηθικό δίδαγμα παραμένει.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΚ.

Kαθε μερα ΣΚ θα ειναι απο εδω και περα.Summer time my friend!!τελος τα σχολεια επιστροφη και τα πιτσιρικια!!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οσο κερδιζεις τοσο θα ανεβαινει,.Αν ανεβηασεις την διαφορα σου [νικες με ηττες],τοσα μεγαλυτερο mmr θα εχεις,οποτε και περισσοτερα LP

Σε αυτο μετρανε και τα normal games ή μονο τα ranked?

Αν εχω χαμηλο mmr προτιμω να το ανεβασω παιζοντας normal και δοκιμαζοντας διαφορα new champs μεχρι να ξαναμπω ranked με καλυτερο mmr.

Δημοσ.

Σε αυτο μετρανε και τα normal games ή μονο τα ranked?

Αν εχω χαμηλο mmr προτιμω να το ανεβασω παιζοντας normal και δοκιμαζοντας διαφορα new champs μεχρι να ξαναμπω ranked με καλυτερο mmr.

Οχι μονο τα ranked μετραν, δε θα ειχε νοημα αλλιως.

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναπει αυτο με τα customs δυσκολα γινεται , πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει η διαθεση

Αν παντως καποιος θελει βοηθεια η οτιδηποτε , add me

I Got De Swag (EUNE)

Δημοσ.

Οχι μονο τα ranked μετραν, δε θα ειχε νοημα αλλιως.

Koμπλε. Στα ranked παροτι ειμαι Silver V, με βαζει συνεχως με bronze 1-5 . Με μειωμενο Hidden elo μαλλον ειναι κατι παραπανω απο απιθανο να καταφερω να βγω επανω με LP καθοτι για καθε ηττα που κανω πρεπει να κανω 3-4 νικες για να ερθω στα ισα μου. Και δεδομενων οσων βλεπω στα παιχνιδια που παιζω, τετοια πιθανοτητα μαθηματικα δεν υφισταται οσο μπλεκω με bronze + Silver V.

Για καθε φυσιολογικο παιχνιδι που θα κανω (που θα ειναι πιθανη νικη) θα παιξω τουλαχιστον αλλα 3 με afker/trollpick/feeder που ειναι πιθανες ηττες. Αρα αν για καθε ηττα πρεπει να συμπληρωνω 3-4 νικες, απλα θα μεινω για παντα Silver V και μαλλον θα αρχισω κι εγω να τους τρολαρω μεχρι να φαω ban :D

Δημοσ.

To χουμε ξαναπει, αμα εισαι καλος ανεβαινεις. Αμα εισαι καλος δεν θα ειχες καν χαμηλο mmr εξαρχης οποτες...

• Like 1
Δημοσ.

To χουμε ξαναπει, αμα εισαι καλος ανεβαινεις. Αμα εισαι καλος δεν θα ειχες καν χαμηλο mmr εξαρχης οποτες...

Ναι τα χω δει αυτα που χεις πει και επαναλαμβανεις καθε λιγο, και θα συμφωνουσα αν αντεχες να μην εισαι τοσο απολυτος. Αλλα επειδη εισαι απολυτος , δεν θα με βρεις συμφωνο. Εχοντας παιξει 100 παιχνιδια ranked και εχοντας 45 νικες/55 ηττες (οι ηττες τωρα τελευταια μαζευτηκαν btw), το χαμηλο mmr ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κατα 70% μλκισμενα games των team που ετυχα και 30% δικη μου ευθυνη. Οπως θα μπορουσε να ειχε συμβει και το αναποδο και τωρα να ημουν ας πουμε silver ΙΙΙ ξερω γω. Αλλα με 100 παιχνιδια δεν ξερω καν τι εννοεις με το "καλος". Φανταζομαι πχ να κανω carry τρολαρισμενα games ή games που απλως χανουν ολα τα lanes?

• Like 1
Δημοσ.

To 70% απο τα μαλακισμενα παιχνιδια που λες προερχονται απο το κακο MMR

Αν λοιπον στα 100 παιχνιδια εχεις 60 ηττες και 40 νικες ειναι λογικο να εχεις κακο MMR  , αρα και κακα παιχνιδια αρα και δυσκολο να νικησεις

Δεν εχει σημασια ποιανου ευθυνη ειναι , σημασια εχει να βλεπεις τι κανεις λαθος 

Προσωπικη μου αποψη ειναι σε αυτα τα elo , δεν πρεπει να παιζεις lanes , αλλα champions

Μαθαινεις 3-4 πραγματα καλα και τα παιζεις . οποιος παιζει 50 διαφορετικα πραγματα δεν θα μαθει ποτε να παιζει 

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχουν παιχνιδια που δεν γινεται να τα νικησεις αλλα αμα εισαι καλος ανεβαινεις.ολοι εχουμε περασει απο τα σκατα .απλα σταματιστε να ασχολιστε με το τι κανουν οι αλλοι στην ομαδα και βλεπεται τα δικα σας λαθη

κατι αλλο για xin top τι λετε?

Δημοσ.

Το μεσημερι πηγα να χασω game ενω ειχα cait 32-2 τελικο σκορ, επειδη μας ειχαν πουσαρει και ειχαν παρει 2 inhibitor. Tελικα τους πηραμε στο 38 ενα ace και με ενα τελικο push το πηραμε. Ακομα δεν καταλαβα τι πηγε στραβα και δεν τελειωσε νωριτερα..τεσπα στο τελος με κατηγορουσαν κιολας γιατι τους σκοτωνα και μια kata ελεγε οτι δεν της αφηνω kills..Eδω το game

post-209468-0-42791200-1371326204_thumb.png

Δημοσ.

Το EU LCS πολύ χειρότερο σε ποιότητα οργάνωσης από το NA LCS.

Ούτε καν το stream δεν μπορείς να δεις από το lag...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...