Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βλέπω το πρώτο σετ των σημερινών παιχνιδιών και μελαγχολώ. Λες και βλέπω normal σε internet cafe.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Random Tip of the Day #17 Μικρο tip για support Οταν ειμαστε σε lane και το αντιπαλο AD εχει cleanse και εμεις εχουμε support με CC Ult ( πχ Sona ) , ειναι προτιμοτερο να καψουμε το ult γρηγορα παρα να περιμενουμε την καταλληλη στιγμη . Το Cleanse εχει 210s CD , ενω τα ults γενικα εχουν γυρω στα 120s CD . To οποιο σημαινει οτι στο επομενο fight θα εχουμε εμεις το πανω χερι στο fight Oσον αφορα το custom , βλεπω 6-7 ατομα μεσα προς το παρον Ας πουμε για τις 7μιση , θα εχω το custom ανοιχτο για οποιον θελει να μπει και να περιμενει απο τωρα ( εγω ειμαι semi afk και βλεπω LCS ) Μετα τις 7μιση θα αρχισω να μοιραζω invites , αν δεν μαζευτει κοσμος ειτε περιμενουμε ειτε παει για αργοτερα Το custom θα λεγεται Insomnia , με Insomnia κωδικο Για να το δειτε στα customs , θυμηθειτε να τσεκαρετε την επιλογη κατω κατω για τα private games Εdit : Παρολο που ακομα δεν ειναι 7μιση , εχουν μεινει 2 spots στο custom Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από Atallos1
hashashin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Πολυ ωραιο ματς Team Alternate vs Gambit. Blue Ashe ftw!Βελτιωμενοι εμφανιστηκαν οι Ρωσσοι.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 First custom done Zahariel wins pretty much Η Nami μου δεν ηταν αρκετη 1
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist...Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... First custom done Zahariel wins pretty much Η Nami μου δεν ηταν αρκετη Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot
SOADNICK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 GG guys, ποτε ξαναμπορειτε, αμα ειναι να ξαναμπουμε? @Alchemist θα κανω και γω μια προσπαθεια να δω τι μπορει να γινει.
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραίο το custom και προσθέσαμε και νέο κόσμο στο friendlist... Έχω το vid στο lol recorder, θα το ανεβάσω youtube και θα στείλω link όταν είναι έτοιμο... Μην το περιμενετε σήμερα πάντως γιατί για να γίνει ~1gb upload χρειάζεται χροοοονος... Ε δεν μπορείς να πείς ότι σας παίξαμε άσχημα στο bot E το ειχαμε το bot , ακομα και μετα τα 55 ganks του Mao:P
Tobajara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Trololol trololol. Μου αρκεί που στάθηκα πολύ άνετα στο mid και έκανα dodge 4 gank - με φάγανε στο πέμπτο. Τα ulti μου ήταν επιεικώς απαράδεκτα. Πλάκα είχε, να το ξανακάνουμε. Επίσης όταν κανονίζουμε για παιχνίδι είμαστε εκεί, δε χαζεύουμε και δεν αναγκάζουμε την ομάδα να ξαναξεκινήσει άλλο επειδή δεν κάναμε connect. Αυτά.
Alchemist` Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 E το ειχαμε το bot , ακομα και μετα τα 55 ganks του Mao:P Θα μιλήσει το video... nuff said...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Χαίρομαι που ήμουν η αιτία να χάσετε πανηγυρικά. Γεια σας.
Maldino Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ωραιο game, το χαρηκα και γω. Περιμενω το επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις