Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@#!$$#!%$^&%#

Κανω record το game, εχω γραψει καπου το μισο ~15' ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Κατεστραμμενο αρχειο τωρα, αντε παλι απ την αρχη.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

GG wp το game, zaha carried as hell και εχουμε κανει τραγικα λαθη (team του zaha με maokai). Aν γινεται οσοι ειναι platinum, diamond στα costum να πουν μερικα λαθη γενικα στο game που εγιναν και επεσαν στην αντιληψη τους θα ηταν πολυ ωραιο. Περιμενω το επομενο game.

Btw, εχασα 4 φορες ( αν οχι παραπανω) τα promotions για silver 2 μεσα σε 2 μερες. Μακαρι να μου' ρθει το gold καμια φορα. Tα λεμε!

Δημοσ.

gg lost it :P

κριμα ηθελα να δω πως ειναι να παιζεις vs platinum/diamond.

Ειδικα μετα απο καθε game να δινετε και κανα tip attalos style:p

Δημοσ.

Οχι οτι βγηκαν και πολλα συμπερασματα καθως το παιχνιδι ηταν stomp αλλα απο τα λιγα που προσεξα

1) Υπερβολικα ganks του Mao ( bele) χωρις να παρεις kill , με αποτελεσμα να μεινεις πισω lvls . Eπισης δεν ειχες παρει καν boots μεχρι το 30 

2)To warding στο bot ηταν ψιλο λαθος , Purple side παντα tribrush ward 

Κατι αλλο δεν προλαβα να δω

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάνα μισάωρο τελειώνει η μετατροπή σε Mp4 (~800Mb) και ξεκινάω upload στο Youtube... Άυριο πουρνό-πουρνό θα είναι το βιντεοληπτικό υλικό στο έλεός σας για κριτική... :P

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οτι βγηκαν και πολλα συμπερασματα καθως το παιχνιδι ηταν stomp αλλα απο τα λιγα που προσεξα

1) Υπερβολικα ganks του Mao ( bele) χωρις να παρεις kill , με αποτελεσμα να μεινεις πισω lvls . Eπισης δεν ειχες παρει καν boots μεχρι το 30 

2)To warding στο bot ηταν ψιλο λαθος , Purple side παντα tribrush ward 

Κατι αλλο δεν προλαβα να δω

Ισχυει αυτο που λες στο 2. Φαγαμε πολλα γκανκς απο εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω θέλω customάκι αλλά είμαι ακόμη 14lvl eune με λίγους champs και δεν ξέρω αν θα την παλέψω

Ανεβαίνω όμως οπότε add n0la

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

To εχασα δυστυχως λογο απουσιας απο το σπιτι.Αν κανονισετε παλι αυριο ενδεχεται να ειμαι εδω

Δημοσ.

Πάντως η ομάδα μου - ειδικά εγώ - θα προσφέρει άφθονο γέλιο. Γαμώ τα βαρέλια μου.

Το πιο καλό ήταν προς το τέλος, στο top lane που ο zahariel πολέμαγε τον τελευταίο πύργο της βάσης μας, τον κυνηγούσαμε 300 εκατομμύρια άνθρωποι, σκάει μύτη ο τίτουλας, ρίχνει ulti και τον διώχνει. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...