mchrisober Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 καλα το θεμα πρεπει να μετανομαστει σε ipad jokes....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Να και μια σχετική σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο του Big Bang Theory Την ανέβασα με ελληνικούς υπότιτλους. Τι σχέση έχει αυτό με το iPad; Ή με οποιοδήποτε προϊόν της Apple; Τους Apple Genius δουλεύουν (που κι εγώ είμαι βέβαιος ότι δε θα είναι και τόσο genius, απλά θα ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω από τον μέσο όρο). Εντωμεταξύ όλο iPhone είναι η σειρά.
DimAslan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει; Αυτό ήταν; Τα ´παμε; Όταν βγει πια θα ξαναποστάρουμε, να ξέρω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει; Αυτό ήταν; Τα ´παμε; Όταν βγει πια θα ξαναποστάρουμε, να ξέρω... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ε, 86 σελίδες, είπαμε το μακρύ μας, είπαμε και το κοντό μας ...τι άλλο πια! Το εξαντλήσαμε!
Members gsarig Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 www.dropbox.com το αλλάξανε κάποια στιγμή και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ξεκινήσανε με το getdropbox φαντάζομαι πως απλώς το dropbox.com το είχε άλλος και δεν ήταν διαθέσιμο... κι όταν έγιναν δημοφιλείς αποφάσισαν να το αγοράσουν. κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το firefox.com αν θυμάμαι καλά
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 νομίζω όχι... το κοιτούσα από τότε που βρήκα το dropbox. κάποια στιγμή μόνο το ανακοινώσανε ότι αλλάζει... anyway...
status Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ipod touch για μύωπες...! Ωραίο..μεγάλο, πολυχρηστικό αλλά του ματς.!
Praetorianos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει; Αυτό ήταν; Τα ´παμε; Όταν βγει πια θα ξαναποστάρουμε, να ξέρω... Ψάχνεσαι λίγο ή μου φαίνεται?
DimAslan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εεεεε, λίγο... αμα μας καθυστερήσουνε δηλαδή, θα το ζητήσω απ´ έξω.... Νομίζω με την ισοτιμία θα είναι καλύτερα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
shakm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εγώ πιστεύω ειλικρινά πάντως πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Νομίζω είναι προϊόν πολυτελείας και όχι πρακτικότητας. Έχω αναλύσει και σε ένα άρθρο στο blog μου γιατί το πιστεύω αυτό λεπτομερώς, γενικά όμως είναι πιο πολύ το wow factor που θα πουλήσει, γιατί όσοι έχουν laptop και κινητό (ειδικά αν πρόκειται και για macbook/iphone!) είναι καλυμένοι νομίζω. Παρεμπιπτόντως και ένα διασκεδαστικό βιντεάκι επ αυτού.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 http://jilion.com/sublime/video Για να δείτε πως η html5 δεν είναι και τόσο μακρυά όσο νομίζετε! Α! παίζει και στο iphone! Και συνεχίζουμε σε άλλα επίπεδα: http://mugtug.com/sketchpad/ PS: ΔΕΝ είναι flash!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα