Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι γυρνάει το youtube σε HTML5 δεν ευθύνεται ο steve jobs αλλά η τεχνολογία και τα software που ''αναβαθμίζονται''

Περιέργως λοιπόν, όταν το YouTube σταματάει (έστω και πειραματικά) να υποστηρίζει Flash (μία θεόκλειστη τεχνολογία), τότε η τεχνολογία και το software αναβαθμίζονται.

Όταν το αντίστοιχο το κάνει η Apple, τότε λοιδωρούμε τον Steve Jobs και "κράζουμε" τους Macintosh users.

ΟΚ. :-)

Όχι ο,τι έχουμε δει απο φώτο.Απλα ένα μεγάλο iphone/ipod touch είναι.

1000 φορες iphone/ipod touch για μένα.

Ε την γνωμη μου λεω :-)

Επειδή τη γνώμη σου τη λες τόσο εμφατικά και γράφεις με τόσο στόμφο, νόμισα ότι έχεις δουλέψει με το iPad. Νόμισα ότι έχεις εμπεριστατωμένη άποψη

Είναι σαν να λέμε "Έχω οδηγήσει Fiat και μου άρεσε.

Δεν έχω οδηγήσει BMW, αλλά έτσι όπως την βλέπω (σε φωτό) δεν θα μου αρέσει στην οδήγηση".

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι σαν να λέμε "Έχω οδηγήσει Fiat και μου άρεσε.

Δεν έχω οδηγήσει BMW, αλλά έτσι όπως την βλέπω (σε φωτό) δεν θα μου αρέσει στην οδήγηση".

δλδ τι θες να πεις οτι bmw ειναι fiat on steroids??:lol::lol::lol:

Δημοσ.

@paredwse: δεν είναι το ίδιο. Όταν αλλάζει το youtube πλατφόρμα, το user experience δεν αλλάζει, όλοι συνεχίζουν να βλέπουν τα ίδια video με την ίδια ευκολία.

Από την άλλη όταν μία συσκευή δεν υποστηρίζει μία από τις πολλές τεχνολογίες για online streaming/gaming/οτιδήποτε, τότε το user experience αλλάζει δραματικά, μέχρι όλα τα sites να το υποστηρίξουν. Στα μάτια μου είναι πιο εύκολο η Apple να υποστηρίξει τα πάντα, από όλα τα sites να αλλάξουν. Και στο κάτω κάτω, αν διάλεγε να έχει μόνον το QuickTime, θα έπρεπε όλοι να αλλάξουν σε QuickTime?

Ακόμα και το δικό μου tablet (Nokia N800) με το παλιο maemo παίζει flash - όχι τέλεια, αλλά ο επεξεργαστής είναι μόλις 400MHz, παρόλα αυτά το youtube είναι μια χαρά.

Α και είναι multitasking (από το 2007)... Με τρεις εφαρμογές είναι αποδεκτό, με τέσσερις φαίνεται η ηλικία του. Αλλά τουλάχιστον δε χρειάζεται να κλείσω τον browser για να παίξω πασιέντζα.

Δημοσ.
Αλλά τουλάχιστον δε χρειάζεται να κλείσω τον browser για να παίξω πασιέντζα.

Λες εσύ ότι δε χριαζεται να κλείσεις τον browser για να παιξεις πασιεντζα. Και άμα τον κλείσεις τι θα γίνει δηλαδή? Ενα κουμπι ειναι το κλεισιμο , ενα κουμπι ειναι και το minimize.

Οταν ανοιγεις τον broswer στο ipad σε βγαζει εκει ακριβως που εισουν μολις τον εκλεισες, σαν να εκανες minimize δηλαδη.

Πες μου τωρα οτι θελεις το multitasking για να μπορεις να σερφαρεις με το ενα χερι και με το αλλο να παιζεις πασιετζα..

Δημοσ.

Εγω στο iphone εχω skype (messenger μονο, οχι φωνη) ταυτοχρονα με safari.

Χριαζεσαι ενα οποιοδηποτε messenger προγραμμα που να υποστιριζει push notifications, εγω εχω το ΙΜ+.

Καθως σερφαρεις με τον σαφαρι ο,τι σου στελνουν στο skype σου πεταγεται στην οθονη, χωρις να εμποδιζει το σερφαρισμα.

Το μονο προβλημα ειναι οτι για να απαντησεις πρεπει να κλεισεις το σαφαρι και να ανοιξεις το messenger

Δημοσ.
Λες εσύ ότι δε χριαζεται να κλείσεις τον browser για να παιξεις πασιεντζα. Και άμα τον κλείσεις τι θα γίνει δηλαδή? Ενα κουμπι ειναι το κλεισιμο , ενα κουμπι ειναι και το minimize.

Οταν ανοιγεις τον broswer στο ipad σε βγαζει εκει ακριβως που εισουν μολις τον εκλεισες, σαν να εκανες minimize δηλαδη.

Πες μου τωρα οτι θελεις το multitasking για να μπορεις να σερφαρεις με το ενα χερι και με το αλλο να παιζεις πασιετζα..

Ακριβώς!Όπως τα λέει ο φίλος.

Κι αν κατεβάζεις κατι δεν πειράζει,ενα κουμπι ειναι το κλεισιμο , ενα κουμπι ειναι και το minimize.

Και αν ακούς κανα κομματι πχ στο YouTube και θες να παιξεις πασιεντζα να θυμάσαι πάντα ότι όταν ανοιγεις τον broswer στο ipad σε βγαζει εκει ακριβως που εισουν μολις τον εκλεισες, σαν να εκανες minimize δηλαδη.

Πες ότι ήθελες και usb να πέσω απο τα σύννεφα,να το κάνεις τι;

Δημοσ.
Ακριβώς!Όπως τα λέει ο φίλος.

Κι αν κατεβάζεις κατι δεν πειράζει,ενα κουμπι ειναι το κλεισιμο , ενα κουμπι ειναι και το minimize.

Και αν ακούς κανα κομματι πχ στο YouTube και θες να παιξεις πασιεντζα να θυμάσαι πάντα ότι όταν ανοιγεις τον broswer στο ipad σε βγαζει εκει ακριβως που εισουν μολις τον εκλεισες, σαν να εκανες minimize δηλαδη.

:lol::lol::lol:

Που χάθηκες εσύ? Δεν μας διασκεδάζεις πλέον στο thread της ΑΕΚ :P:-)

Δημοσ.

Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά το πως θα χειρίζομαι το μηχάνημά μου δε θα μου το πει ούτε εσύ, ούτε ο Jobs, ούτε κανένας. Εγώ ξέρω τις ανάγκες μου και διαλέγω τα μηχανήματά μου ανάλογα με αυτές. Εν προκειμένω κρίνω το iPad υπό αυτή τη σκοπιά, αν και ακόμα πιστεύω για κάποιον που χρησιμοποιεί το Internet σαν εξελιγμένη τηλεόραση, είναι μια χαρά.

BTW, το WebOS φαίνεται να υποστηρίζει multitasking και μάλλον θα έχει και Flash σύντομα. Το maemo ήδη τα έχει. Και για να μην ξεχνιόμαστε, μπορεί το HTML5 να είναι πολύ καλό, αλλά το DRM που χρειάζεται μερικές φορές για streaming (βλ. Netflix για παράδειγμα) δεν το παρέχει.

Δημοσ.

Βρε παιδια ακουω εδω και μερες οτι το ipad δεν εχει usb..

Ενω στην επισημη παρουσιαση ειπώθηκε κατα λεξη το εξης "I’d like to talk for a minute about iTunes. The iPad syncs over USB with iTunes exactly like an iPhone or iPod touch. So when you sync, you sync everything. Photos, music, movies, TV shows, contacts, calendars, bookmarks, apps…"

Εχει usb λοιπον κανονικοτατα με το απλο καλωδιο φωρτησης οπως και το iphone. Και σιγουρα θα βγουν διαφοροι ανταπτορες που θα συνδεεις πανω του τα παντα, οι κινεζοι να ειναι καλα..

Δημοσ.
Βρε παιδια ακουω εδω και μερες οτι το ipad δεν εχει usb..

Ενω στην επισημη παρουσιαση ειπώθηκε κατα λεξη το εξης "I’d like to talk for a minute about iTunes. The iPad syncs over USB with iTunes exactly like an iPhone or iPod touch. So when you sync, you sync everything. Photos, music, movies, TV shows, contacts, calendars, bookmarks, apps…"

Εχει usb λοιπον κανονικοτατα με το απλο καλωδιο φωρτησης οπως και το iphone. Και σιγουρα θα βγουν διαφοροι ανταπτορες που θα συνδεεις πανω του τα παντα, οι κινεζοι να ειναι καλα..

εννωουνε να εχει θυρα usb to ipad δλδ να μπορουνε να του συνδεσουνε στικακι κλπ...

Δημοσ.

Ακόμα ασχολείστε με το iPad;

Να έλεγα πως εισάγει μια οποιαδήποτε καινοτομία στο χώρο των tablet PC's,

τότε ΟΚ.

Αλλά δεν εισάγει.

Ένα ελλιπές gadget αφής είναι,το οποίο θα πατήσει στο design του και στο όνομα του μήλου για να πουλήσει.

Διάβασα πριν πως το iPad αυτό που κάνει θα το κάνει καλά.

Και τα netbook αυτά που κάνουν τα κάνουν μια χαρά.

Απλά το iPad τα κάνει πιο εντυπωσιακά με όμορφα transitions κλπ.

Σιγά τα ωά δηλαδή.

Αλλά ας τα συγκρίνετε(iPad vs netbooks) επί ίσοις όροις.

Αφαιρέστε απο τα netbooks το mutitasking και πείτε μας αν δουλεύουν καλά με μία εφαρμογή ανοιχτή κάθε φορά.

Δείτε λίγο και την επεκτασιμότητα κάθε συσκευής.

Γιατί να πρέπει να χρυσοπληρώσω στην Apple τον αντάπτορα USB που θα μου επιτρέπει να συνδέω στο iPad την USB Flash memory μου;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί λάνσαρε τέτοιο προϊόν στην αγορά η Apple

και ειδικά αυτήν την περίοδο.

Δημοσ.
Ένα ελλιπές gadget αφής είναι,το οποίο θα πατήσει στο design του και στο όνομα του μήλου για να πουλήσει.

Αυτό το σχόλιο κάτι μου θυμίζει ... Τι άραγε ??? :-D

iphone.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...