xlapatsas4000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πω Ξενέρωσα τρελά,ευτυχώς το πήρα μόνο 17 ευρώ,Καταρχήν αυτό μόνο παιχνίδι δεν είναι τι lagarismata Τρελά είναι αυτά και έχω όλα τα απαιτούμενα Requirements για να το παίζωβ στα τέρμα γραφικά,Το τρελό λαγκ όπως είπα μαζί με το απαίσιο μα απαίσιο Single Player καθιστούν το Battlefield bad company 2 Ανώτερο κατά πολύ για εμένα.....(ααα και η αποκορύφωση της αποτυχίας του περιβόητου παιχνιδιού COD-BO είναι ο σχεδιασμός των όπλων -ε αυτά δεν είναι όπλα ρε παιδιά σαν νεροπίστολα φαίνονται καθόλου ρεαλιστικά.......)Αναμένω Patch μπας και βρω έστω και ένα καλό σε αυτό το παιχνίδι που ξεκίνμησε τόσο καλά και έφτασε εδώ που έφτασε αχχχχ... σαν το COD 4 δεν θα ξαναδούμε......
cabdik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 με τετοιες μινιμουμ απαιτησεις, θεωρεις οτι εισαι μεσα αρκετα καλα? OS: Windows Vista/XP/7 Processor: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better Memory: 2GB HD: 12GB Graphic Card: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro or better Audio: DirectX 9.0c-compatible DirectX: 9.0c
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τι να κανει ο καημενος ο Athlon.....Εδω εμεις με Quad και.......
gio@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Πω Ξενέρωσα τρελά,ευτυχώς το πήρα μόνο 17 ευρώ,Καταρχήν αυτό μόνο παιχνίδι δεν είναι τι lagarismata Τρελά είναι αυτά και έχω όλα τα απαιτούμενα Requirements για να το παίζωβ στα τέρμα γραφικά,Το τρελό λαγκ όπως είπα μαζί με το απαίσιο μα απαίσιο Single Player καθιστούν το Battlefield bad company 2 Ανώτερο κατά πολύ για εμένα.....(ααα και η αποκορύφωση της αποτυχίας του περιβόητου παιχνιδιού COD-BO είναι ο σχεδιασμός των όπλων -ε αυτά δεν είναι όπλα ρε παιδιά σαν νεροπίστολα φαίνονται καθόλου ρεαλιστικά.......)Αναμένω Patch μπας και βρω έστω και ένα καλό σε αυτό το παιχνίδι που ξεκίνμησε τόσο καλά και έφτασε εδώ που έφτασε αχχχχ... σαν το COD 4 δεν θα ξαναδούμε...... Τα κολλήματα φταίνε σε κάποια settings δες λίγο πιο πριν κ μάλλον θα είσαι οκ. Εγώ πάλι το έβαλα και δεν είχα κανένα κόλλημα (αν και είχα ένα crash αλλά είναι απτον θείο ). (κανένας δεν σου είπε να το παρατήσεις ,παίξε cod4 ) Αλλά όλα τα games αλλάζουν καμιά φορά για το καλύτερο και καμιά φορά για το χειρότερο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τη δίκια του γνώμη. και QQ Μια χαρά είναι το Game edit: δεν έχεις για τέρμα, χαμήλωνε λίγο γκαζιάρη
Toufas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μετα απο κατι console commands που μπηκανε εδω μεσα δεν εχω κανενα freezarisma, στο single δεν ειχα δει γιατι δεν με ενδιαφερουν τα sp παιχνιδια κατα 99%
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Για το Campaign τι μπορούμε να κάνουμε πέρα απ' το να μάθουμε γλώσσες προγραμματισμού; :Ρ
faklan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου σαν κάθε πικραμένος single player Μα τι παιχνιδάρα ήτανε αυτή Μετά από δύο μεσημέρια που το (απο)τελείωσα ... με αποτελείωσε κι αυτό Τέλειωσε επιτέλους αλλά δεν κατάλαβα πως ... Άσε που πήγα και στον οφθαλμίατρο γιατί με αυτά τα τράνς σινεματικς ... Από γραφικά καλύτερα γραφικά έχει ο καραγκιόζης του Σπαθάρη Το Gameplay με νοιάζει πάνω από όλα και στην αρχή νομίζω καλά ξεκίνησε αλλά μετά ... μάλλον έπεσε η ψυχολογία της κάρτας γραφικών ! Πάω τώρα γιατί πρέπει να ξεθάψω τα Playmobil μου να ευχαριστηθώ παιχνίδι !
giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, είχα διαβάσει λάθος, ή κάποιος/κάποιοι το είχατε αγοράσει με 20€; Να το πάρω σε υπολογιστή, αξίζει, ή να το νοικιάσω στο PS3, να το τελειώσω να πάιξω λίγο online και οκ; Με ενδιαφέρει το Online του, για αυτό ρωτάω. Αξίζει;
xlapatsas4000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Το ονλινε του ναι οντος αξιζει αλλα αναλογα με τις απαιτησεις του καθε Gamer,(εγω δεν λεω καλουτσικο ειναι αλλα το ειχαν παρουσιασει διαφορετικα )
Millennium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Τι να κανει ο καημενος ο Athlon.....Εδω εμεις με Quad και....... Και με γραφικά μάμα τα ε?
xlapatsas4000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μάμα τα δεν λες τιποτα παω για αλλαγη επεξεργαστη.....
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 μάμα τα δεν λες τιποτα παω για αλλαγη επεξεργαστη..... Γιατι ρε φιλε..? Εγω δεν εχω τοσο μεγαλο προβλημα. Δεν πας για αλλη καρτα καλυτερα..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα