platongr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Συμφωνώ με τους άλλους. Ότι δεν ταιριάζει στην δικιά μου αισθητική, νοοτροπία, επίπεδο, ηθική δεν το κάνω.
wdfgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ο web designer Nik.K και ιδιως οταν δεν δουλευεις σε καποια εταιρια να σου λεει τι να κανεις αλλα freelancer, δεν ειναι υπαλληλος - εργαλειο ή οπως αλλιως θες πες το του καθε ανεραστου πελατη που νομιζει πως εχει αποψη επειδη εχει σελιδα στο facebook.... (και μιλαμε παντα για βασικους ορισμους και ενοιες και οχι αν θελει τρικολορε το site ) Το αν δεχτει να γινει υποχειριο του καθενος ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και σιγουρα μπορει να αναγκαζεται για λογους διαβιωσης σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα αυτο δεν σημαινει πως οτι #$@#! μας πει ο καθενας ειμαστε και υποχρεωμενοι να το κανουμε. Στην τελικη ακριβως επειδη αναγκαζομαστε και δημιουργουμε τετοιες σελιδες εχει γεμισει το net με αχρηστο υλικο και το 99% αυτων των περιπτωσεων στο τελος κλεινουν... Συμφωνώ με τους άλλους. Ότι δεν ταιριάζει στην δικιά μου αισθητική, νοοτροπία, επίπεδο, ηθική δεν το κάνω. +1
scooterlord Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Συμφωνώ με τους άλλους. Ότι δεν ταιριάζει στην δικιά μου αισθητική, νοοτροπία, επίπεδο, ηθική δεν το κάνω. +1000 κι από μένα Nik. K παραπάνω σημειώνεις πως 'Σαφώς και δε θα κάνεις copy/paste ένα άλλο σάιτ' κι ας έιναι αυτή η απαίτηση του πελάτη. Σ'αυτήν την περίπτωση δηλαδή ο πελάτης έχει άδικο; Και αν θέλει ένα 'έκτρωμα' έχει δίκιο; Επαναλαμβάνω για μία φορά ακόμα πως -από την πλευρά του πελάτη- ο σκοπός μιας ιστοσελίδας είναι το ΚΕΡΔΟΣ. Με το άσχημο δεν πουλάει. Είναι η βιτρίνα του απέναντι στους ανθρωπους που δεν γνωρίζουν τον ίδιο προσωπικά. Θα μπορούσε μια τεράστια εταιρεία με απίστευτες εγκαταστάσεις να μην πουλάει λόγω ιστοσελίδας. Όπως και το αντίστροφο. Θα μπορούσε κάποιος που έχει μια παράγκα και να έχει μία άψογη σελίδα στο διαδίκτυο και να πουλάει, γιατί εσύ εμπιστεύεσαι την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του και όχι τον ίδιο γιατί απλά δεν έρχεσαι σε προσωπική επαφή μαζί του.
Nik.K Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ε τοτε σε αυτη την περιπτωση δεν μιλαμε για Επαγγελματιες αλλα ερασιτεχνες. Ο Επαγγελματιας δουλευει με βαση καποιους γραπτους και αγραφους νομους και σε καμια περιπτωση δεν θα πει σε πελατη πως εγω δεν κανω αυτο που μου ζητας επειδη δεν μαρεσει το χρωμα η το σχημα η το οτιδηποτε. Η Αντιγραφη θεωρητικα ειναι παρανομη η και να μην ειναι ανετα καποιος αν το παει δικαστικα θα πετυχει αλλαγη της σχεδιασης, δεν ειναι το ιδιο με το να σου πει ο πελατης θελω ενα εκτρωμα. Και σταματα με το γλυφιτζουρι της ομορφης ιστοσελιδας γιατι οπως ειπα και πριν εχω δει ιστοσελιδες που να εχουν απλα Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ στα προιοντα τους, χωρις φωτογραφιες, χωρις τπτ και ΠΟΥΛΑΝΕ σαν τρελες. Οπως ειπα και πριν κοιταξτε σε τι καιρους ζουμε και σκεφτειτε πως αν διωξετε 2,3 πελατες με την υπεροψια σας διωχνετε και πελατες που οι ιδιοι ισως να εφερναν σε σας.
wdfgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Οπως ειπα και πριν κοιταξτε σε τι καιρους ζουμε και σκεφτειτε πως αν διωξετε 2,3 πελατες με την υπεροψια σας διωχνετε και πελατες που οι ιδιοι ισως να εφερναν σε σας. αλλο να διωχνεις καποιον απο υπεροψια (που δεν νομιζω πως κανενας λεει αυτο) και αλλο να διαφυλαξεις την ηθικη σου και την ψυχικη ηρεμια σου (για μενα τουλαχιστον αυτα ειναι πολυ πιο σημαντικα απο το να χασω 100 εως 1000€ maximum γιατι ατομα με τετοια λογικη δεν προκειτε να σου δωσουν και παραπανω ...) Οσο για τους πελατες που θα σου φερει θα ειναι ομοιοι του και θα σε αντιμετωπισουν ακριβως με τον ιδιο τροπο που σε αντιμετωπιζει και αυτος. Σαν υπαλληλο δλδ. Στην τελικη απο το να δουλευω ετσι ,προτιμω να ειμαι σε μια εταιρια με τον μισθο μου και με το τελος του 8ωρου μου να τους γραφω ολους στα παλια μου τα παπουτσια απο το να τους τρωω ολη μερα στην μαπα λες και ειμαι ιδιοκτησια τους....
Nik.K Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ηθικη και ψυχικη ηρεμια σχετικα με τον σχεδιασμο μιας ιστοσελιδας ? Νομιζω πως τα παραλες..... Απλα αποτι βλεπω καποιοι θελουν απλα να εμπλουτισουν το πορτφολιο τους και τπτ περισσοτερο....Οποτε αν μια σελιδα δεν ειναι Σουπερ Γουαου δεν την κανουν.... Αν αυτο δεν ειναι Υπεροψια τι ειναι ?
scooterlord Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Nik.K είσαι στ'αλήθεια τόσο άσχετος; Και να προσπαθήσει κάποιος να μην ασχοληθεί μαζί σου δύσκολα τα καταφέρνει. Καταρχήν δεν απαντάς στις ερωτήσεις των άλλων. Κατά δεύτερον, μη μιλάς για νόμους στη χώρα της αταξίας. Τρίτον, για δείξε μας κανένα άσχημο σάιτ που πουλάει σαν τρελό. Και τέταρτον... ...δικαίωμά μας και να τους διώξουμε τους πελάτες, και τα λεφτά μας να κάψουμε, και το σπίτι μας στα χαρτιά να παίξουμε. Σε σένα θα λογοδοτήσουμε. Έσκασες πια! Αν είσαι σχετικός με το αντικείμενο να σου στέλνουμε όλοι τη σαβούρα μας να έχεις ν'ασχολείσαι.. θα γίνεις ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ!
Praetorianos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Παρόλαυτα, αν πάω και ζητήσω αεροτομή απλώστρα και είναι σωστός επαγγελματίας, είναι υποχρεωμένος να μου πει ότι με αυτή την αεροτομή δεν θα αποδίδει σωστά το αυτοκίνητο, δεν θα έχει ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες, θα με κοροϊδεύει ο κόσμος κτλ. Αν πάω σε ένα καλό μαγαζί, θα μου πει ότι δεν έχει τέτοια αεροτομή. Αν πάω σε κάποιον ίδιο με εμένα θα μου την δώσει και θα μου κάνει δώρο τα neon για να τα βάλω γύρω από την αεροτομή. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κορυφαία παρομοίωση!! Εμμ συγγνώμη, συνεχίστε..
wdfgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ηθικη και ψυχικη ηρεμια σχετικα με τον σχεδιασμο μιας ιστοσελιδας ? Νομιζω πως τα παραλες.....Απλα αποτι βλεπω καποιοι θελουν απλα να εμπλουτισουν το πορτφολιο τους και τπτ περισσοτερο....Οποτε αν μια σελιδα δεν ειναι Σουπερ Γουαου δεν την κανουν.... Αν αυτο δεν ειναι Υπεροψια τι ειναι ? Οπως και να το κανεις η σελιδα που φτιαχνεις ειναι κατι σαν την υπογραφη σου (Εσυ θες να μου πεις πως επειδη σε πλρηρωνουν την βαζεις παντου ?) μιας και οταν ρωτησουν τον πελατη ποιος την εφτιαξε αυτος θα πει εσενα κτλ. Αν αυτο εσυ το θεωρεις διαφημιση εγω μονο αυτο δεν νομιζω πως ειναι ....
StavrosD Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αν ο πελάτης πάρει αυτό που ζητάει, όσο και αν διαφέρει από το γούστο σου, θα σου κάνει διαφήμιση. Αν πελάτης πάρει αυτό που θες εσύ, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει, θα σου κάνει δυσφήμιση. Ο νόμος της αγοράς από αρχαιοτάτων χρόνων είναι ένας: Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Μόνο αν δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε την δουλειά λόγω φόρτου εργασίας ή αν υποψιαζόμαστε ότι δεν θα πληρωθούμε το καταλαβαίνω να τον διώξεις (ευγενικά πάντα). Στο κάτω κάτω ο κάθε πελάτης ανάλογα με το τι συνηθίζεται στον τομέα του ψάχνει κάτι διαφορετικό. Έχω πελάτες οι οποίοι ΔΕΝ θέλουν WEB 2 εμφάνιση στην ιστοσελίδα τους (gradient, glass, shades, ημιδιαφανείς εικόνες για background, μοντέρνα χρώματα, κτλ). Τους φαίνεται πολύ "fancy" για το κύρος της επιχείρησης. Προτιμούν κάτι πιο παραδοσιακό.
wdfgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αν ο πελάτης πάρει αυτό που ζητάει, όσο και αν διαφέρει από το γούστο σου, θα σου κάνει διαφήμιση. Αν πελάτης πάρει αυτό που θες εσύ, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει, θα σου κάνει δυσφήμιση. Ο νόμος της αγοράς από αρχαιοτάτων χρόνων είναι ένας: Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Μόνο αν δεν προλαβαίνουμε να βγάλουμε την δουλειά λόγω φόρτου εργασίας ή αν υποψιαζόμαστε ότι δεν θα πληρωθούμε το καταλαβαίνω να τον διώξεις (ευγενικά πάντα). Στο κάτω κάτω ο κάθε πελάτης ανάλογα με το τι συνηθίζεται στον τομέα του ψάχνει κάτι διαφορετικό. Έχω πελάτες οι οποίοι ΔΕΝ θέλουν WEB 2 εμφάνιση στην ιστοσελίδα τους (gradient, glass, shades, ημιδιαφανείς εικόνες για background, μοντέρνα χρώματα, κτλ). Τους φαίνεται πολύ "fancy" για το κύρος της επιχείρησης. Προτιμούν κάτι πιο παραδοσιακό. StavrosD δεν μιλαω για διαφορετικο ειδος γουστου αλλα για σελιδες εκτρωματα. Και ενοειτε πως παντα προσπαθεις να κρατησεις τον πελατη και να τον συμβουλευσεις-μαθεις, αλλα οταν αυτος ειναι αγυριστο κεφαλι και ξερεις οτι θα βγαλεις ενα εκτρωμα.. ε τοτε ναι καλυτερα να παρει τον δρομο του και φυσικα οχι με ασχημο τροπο.
Paladinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Από ότι φαίνεται το post κατέληξε σε μια μάχη με τον ταπεινότατο Nik.K που ήρθε αυτεπάγγελτα να σώσει όλους τους σχεδιαστές ιστοσελίδων από το μέγιστο αμάρτημα. Την υπεροψία. Γιαυτό παιδιά θα σας πρότινα να τον ακούσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του πριν πάτε στην κόλαση Και επειδή η εμμονή του σε αυτό το post ξεπέρασε κάθε όριο λέω να ασχοληθώ λίγο με τα λεγόμενά του Κανεις δεν ειπε πως ελεγε ψεματα, ομως και ο καλυτερος να ειναι καποιος σε αυτο που κανει (Παντα υπαρχει καποιος καλυτερος) αυτο δεν σημαινει πως κοιταει κατω στον πελατη. Πηρα και μια ματια στην δουλεια του και ομως δεν ειδα σελιδα για εστω 1 γνωστη εταιρεια, αυτο μαλλον σημαινει πως τις φτιαχνουν στους "καλυτερους" που ειπα ποιο πανω Φοβερά επιχειρήματα. Αν και έχω την εντύπωση ότι δεν είπε ο scooterlord ποτέ ότι είναι ο καλύτερος σχεδιαστής στον κόσμο. Ούτε ότι "κοιτάει κάτω στον πελάτη" (?). Απλά ότι έχει την ευχέρεια αν είναι καλός να ΔΙΑΛΕΓΕΙ τους πελάτες του. Εσύ τι πρόβλημα ακριβώς έχεις μας εξηγείς λίγο? Επίσης δεν έχει κάνει το site της Coca Cola... πω... Scooterlord καλύτερα να μη μιλάς καν... αν δε κάνεις το site της microsoft είσαι ένα τίποτα... Γιατί φυσικά αυτές οι εταιρείες συνήθως δίνουν τα site τους σε ιδιώτες, κυρίως από την Ελλάδα. Ψάξου. Αν ήσουν ο Davinci ε ίσως τότε να δικαιούσουν να μιλήσεις... Περα απο αυτο δεν λες να καταλαβεις πως αυτο που κανεις δεν ειναι κατι το φοβερο, δουλευεις απο μια καρεκλα χρησιμοποιοντας προγραμματα για να καταληξεις να φτιαξεις κατι παλι χωρις να σηκωθεις απο αυτη την καρεκλα. Δλδ τι πρεπει να πουν ζωγραφοι παγκοσμιου βεληνεκους ? Αρχιτεκτονες ? Γιατροι ? Επιστημονες ? Τυγχανει να γνωριζω αρκετους σε αυτες τις κατηγοριες Και ο ζωγράφος δουλεύει σε ένα δωμάτιο με ένα καβαλέτο και τελειώνει τον πίνακα χωρίς να φύγει από αυτό το δωμάτιο Ο επιστήμονας δουλεύει σε ένα εργαστήριο χωρίς να φύγει από κει μέσα Ο χειρούργος δουλεύει σε ένα χειρουργείο και τελειώνει την επέμβαση χωρίς να φύγει εκεί μέσα Κέρδισες Απο την στιγμη ομως που διαλεγεις επαγγελμα με παροχη υπηρεσιων υποχρεουσαι να τις παρεχεις. Δλδ αν πας το αμαξι σου σε ενα φαναρτζη και του πεις θελω μια αεροτομη σαν απλωστρα και σου πει οχι δεν στην κανω γιατι δεν γουσταρω θα πεις οκ και θα φυγεις ? Η μηπως θα το θεωρησεις ορθη συμπεριφορα επαγγελματια ? αν στο τελος ο πελατης επιμενει ΔΕΝ τον διωχνεις, εκτος αν συμφωνεις με την γνωμη του αλλου που λεει τους διωχνω. Ε τοτε σε αυτη την περιπτωση δεν μιλαμε για Επαγγελματιες αλλα ερασιτεχνες. Ο Επαγγελματιας δουλευει με βαση καποιους γραπτους και αγραφους νομους και σε καμια περιπτωση δεν θα πει σε πελατη πως εγω δεν κανω αυτο που μου ζητας επειδη δεν μαρεσει το χρωμα η το σχημα η το οτιδηποτε. Άλλη μια νίκη των επιχειρημάτων του Nik! Όχι φίλε Nik αν έρθει κάποιος στο φαναρτζίδικό σου(υποθέτω ότι εκεί δουλεύεις αλλιώς δε θα έκανες τόσο ΑΚΥΡΟ παράδειγμα) και σου ζητήσει μια αεροτομή που κάνει το αυτοκίνητό του ασταθές με μεγάλη πιθανότητα να σκοτωθεί, και παρολα αυτά επιμένει, μη του το δώσεις σε παρακαλώ Οπως ειπα και πριν κοιταξτε σε τι καιρους ζουμε και σκεφτειτε πως αν διωξετε 2,3 πελατες με την υπεροψια σας διωχνετε και πελατες που οι ιδιοι ισως να εφερναν σε σας. Μάλλον δε θα θέλαν και τους πελάτες που θα φέρνανε. Υποθέτω ότι και η περίφημη πόρτα που πέφτει στα club θεωρείς ότι είναι προιόν υπεροψίας του υπεύθυνου ε? Και κλείσανε τα club... Όπως και ο scooter λογικά είναι άνεργος τώρα. Τουλάχιστον ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον Scooter και προσπαθείς να τον σώσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως. Απλα αποτι βλεπω καποιοι θελουν απλα να εμπλουτισουν το πορτφολιο τους και τπτ περισσοτερο....Οποτε αν μια σελιδα δεν ειναι Σουπερ Γουαου δεν την κανουν....Αν αυτο δεν ειναι Υπεροψια τι ειναι ? Πραγματικά γίνεσαι αστείος. Όταν κάποιος θέλει να δημιουργήσει όνομα σε οποιοδήποτε επάγγελμα προσπαθεί να κάνει καλές δουλειές. Και επειδή δεν έχει άπειρο χρόνο προσπαθεί όσες δουλειές κάνει να είναι καλές, όσο αυτό δε του δημιουργεί βιοποριστικό πρόβλημα. Αυτό το θεωρείς υπεροψία? Omg Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο επιθετικό/αψυχολόγητο post του NiK.K προς τον scooter η προς εμένα. Farewell
Nik.K Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το να κοιτας "κατω" σε καποιον ειναι κατι που οι περισσοτεροι καταλαβαινουν, αν εσυ οχι δεν πειραζει. Τωρα το να συγκρινεις εναν επιστημονα, ενα ζωγραφο η εναν γιατρο με εναν Web Designer πως να το χαρακτηρισω ? Αστειο ? Τραγικο ? Ασε οσοι διαβαζουν και Δεν ειναι "μεγιστανες" στην κατασκευη σελιδων οπως παρουσιαζονται μερικοι εδω μεσα να το κρινουν αυτο. Οχι φιλτατε δεν δουλευω σε φαναρτζιδικο αν και με βαση ενα φιλαρακι που εχει φαναρτζιδικο μαλλον βγαζει περισσοτερα απο τον οποιονδηποτε εδω μεσα. Η πορτα στα Club συνηθως κραταει τα μπακουρια που ψαχνουν να καμακωσουν εξω, η τους κλασσικους φασαριοζους και οχι καποιον που δεν φοραει κουστουμι. Προφανως ενα ακομη ατυχες παραδειγμα.... Ονομα σιγουρα δεν κανεις με το να διωχνεις πελατες...Μπορει να εχεις 5-10 καλες σελιδες στο πορτφολιο σου αλλα στομα με στομα μπορει να χασεις πελατες που θα σου εδιναν την ευκαιρια να φτιαξεις αλλες 10...
scooterlord Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Nik.K το επάγγελμά σου δε μας το είπες... Ο web designer δηλαδή δεν πιάνεται για επάγγελμα; Αλήθεια, ποιό επάγγελμα είναι το καλύτερο; Αυτό που δίνει παραπάνω λεφτά; Αυτό που σε καταξιώνει σαν άτομο; Αυτό που δεν μπορούν να είναι όλοι; Αυτό που θέλει διάβασμα; Αυτό που θέλει ταλέντο; Ο γιατρός δηλαδή; Ή ο δικηγόρος; Δεν υπάρχουν αμόρφωτοι γιατροί; Άσχετοι δικηγόροι; Δήθεν ποιητές και ζωγράφοι; Δήθεν οτιδήποτε εν πάσει περιπτώσει; Ο επαγγελματίας φίλες μου έχει αξιοπρέπεια πάνω απ'ολα. Δεν ξεφτυλίζει το έργο του και δεν ξεφτυλίζεται ο ίδιος. Ο επιστήμονας δηλαδή τί έχει; Κέρατα; Η πάει με το διάβασμα; Η με την τύχη; Όλα τα παραπάνω είναι άκυρα... ...ή μήπως νομίζεις ότι εμείς εδώ δεν διαβάσαμε, ή επιλέξαμε κατά λάθος το επάγγελμα μας; Το web design είναι δημιουργικό επάγγελμα, τέλος. Η μήπως ΟΛΟΙ μπορούν να το κάνουν; Τα εργαλεία τα μαθαίνεις εύκολα, το Photoshop είναι και το notepad. Άρα όποιος τα ξέρει μπορεί να παράγει 'έργο'; Η αν μάθουν σε κάποιον οποιονδήποτε τις νότες σε ένα πιάνο ξέρει αυτόματα να συνθέτει σονέτα; Το συγκεκριμένο νήμα αποκτά πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος πως ενδιαφέρει τον καθένα από τους νέους designers. Είναι καλό σχολείο να έχεις εναν 'δικηγόρο του διαβόλου' κοντά σου, για να σχηματίζει ο καθένας βάσει της προσωπικότητάς του, τις δικές του μεθόδους προσέλκυσης πελατών και/ή αποφυγής προαναφερθέντων λαθών.
Paladinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Όπως σχολιάστηκε και προηγουμένως Nik δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που αντιλέγουν στα επιχειρήματά σου απλά συνεχίζεις να λες άλλα χειρότερα και τραγικότερα. Αλλά δε πειράζει συνέχισε, ψυχαγωγείς τους αναγνώστες αυτού του post. Το να κοιτας "κατω" σε καποιον ειναι κατι που οι περισσοτεροι καταλαβαινουν, αν εσυ οχι δεν πειραζει. Ναι το βρήκες... όπως φαίνεται από το προηγούμενο post μου δεν κατάλαβα ούτε κατά διάνοια τι εννοούσες... επειδή ήταν πολύ έξυπνο για μένα προφανώς... πως τα βρήσκεις όλα σε θαυμάζω!!! Τωρα το να συγκρινεις εναν επιστημονα, ενα ζωγραφο η εναν γιατρο με εναν Web Designer πως να το χαρακτηρισω ? Αστειο ? Τραγικο ? Αστείος είσαι εσύ από ότι φαίνεται. Ο καθένας κάνει το επάγγελμα που του ταιριάζει και όλα έχουν τη χρησιμότητά τους. Αν θεωρείς αξιόλογους μόνο τους γιατρούς τους ζωγράφους και τους επιστήμονες, πρόβλημά σου και κόλλημα σου. Η πορτα στα Club συνηθως κραταει τα μπακουρια που ψαχνουν να καμακωσουν εξω, η τους κλασσικους φασαριοζους και οχι καποιον που δεν φοραει κουστουμι. Προφανως ενα ακομη ατυχες παραδειγμα.... 1. Το παράδειγμά μου είχε να κάνει με το αν θεωρείς υπεροψία του υπεύθυνου το ότι αυτοί που αναφέρεσαι θα φάνε πόρτα από το club όπως θεωρείς υπεροψία και το ότι κάποιος θα αρνηθεί να κάνει ένα site που δε πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει. Ακόμα και συ περίμενα να το καταλάβεις 2. Και κάποιος που δεν είναι κατάλληλα ντυμένος μπορεί να φάει πόρτα. (άσχετο με τη συζήτηση φυσικά αλλά ακόμα και σε αυτό το θέμα άκυρο παράδειγμα ανέφερες) 3. Όσο για το σχόλιό σου "ακόμα ένα άκυρο παράδειγμα", απλά γελάω Ονομα σιγουρα δεν κανεις με το να διωχνεις πελατες...Μπορει να εχεις 5-10 καλες σελιδες στο πορτφολιο σου αλλα στομα με στομα μπορει να χασεις πελατες που θα σου εδιναν την ευκαιρια να φτιαξεις αλλες 10... Αυτό συζητήθηκε ήδη στο συγκεκριμένο post και ο καθένας είπε την άποψή του. Θα μπορούσα να το συζητήσω και παραπάνω αλλά από ότι έχεις αποδείξει δε προσπαθείς να κάνεις μια συζήτηση επί του θέματος, αλλά να υποτιμάς κόσμο από δω και από κει οπότε δε θα ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.