Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>καλησπερα παιδια,καταφερα και εσπασα και το μπροστα και το πισω καπακι στο iphone4 μου,σκεφτομαι να το αλλαξω με την ευκαιρια και απο μαυρο να το κανω ασπρο,εχει δοκιμασει κανεις καποια καπακια απο το ebay να μου προτείνει ?</p>

Θα σουλεγα να ΜΗΝ παρεις απο ebay, ειναι αμφιβόλου ποιότητας και την πατήσαμε και με το 4s του συζύγου χαλασε η οθονη μετά 2 μήνες απο μετατροπή απο ασπρο σε μαυρο (και να φανταστείς το χα ψάξει και πολύ πριν πάρω).

Αν θες έχω τον τεχνικό μας να μιλήσεις (εκείνος μου πήρε και την καινούρια οθόνη του 4s αφότου χάλασε η άλλη και δεν εχουμε κανένα θέμα τώρα).

Πάντως το ολο θεμα μετατροπής με καλά καπάκια κλπ θα σου πάει κανα 80αρι οπωσδήποτε.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τη προταση μαριλινα ,αν δε παει καλα με το ebay  θα σου στειλω pm,επειδη το εχω 2.5 χρονια δε θελω να δωσω τοσα λεφτα ,οποτε αν καποιος αλλος εχει καλυτερη εμπειρια ας μου απαντησει 

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τη προταση μαριλινα ,αν δε παει καλα με το ebay  θα σου στειλω pm,επειδη το εχω 2.5 χρονια δε θελω να δωσω τοσα λεφτα ,οποτε αν καποιος αλλος εχει καλυτερη εμπειρια ας μου απαντησει 

Το ξέρω, ούτε εγώ ήθελα να τα δώσω, και τελικά όμως κατέληξα να δίνω και παραπάνω επειδή αποφάσισα να πάρω από ebay και να προσπαθήσω να γλιτώσω λεφτά. 

Δημοσ.

δε βλεπω να υπαρχει κινητικότητα,μαλλον δεν εχετε αλλαξει αρκετοι τα καπακια,  μαριλινα μπορεις να μου στειλεις σε πμ το τηλεφωνο του τεχνικου σου?

Δημοσ.

θελει και μια φίλη να κάνει λευκο το 4άρι της... Υπάρχει κάποια καλή τιμή απο τεχνικό (ΠΜ);

Τι άλλο μπορει να κάνει για να το ανανεώσει; τρώει κολλήματα και μετά απο setup as new δεν εστρωσε αλλα ειναι κρίμα να το αλλαξει εφόσον ακόμα δουλεύει...

Δημοσ.

<p>θελει και μια φίλη να κάνει λευκο το 4άρι της... Υπάρχει κάποια καλή τιμή απο τεχνικό (ΠΜ);</p>

<p>Τι άλλο μπορει να κάνει για να το ανανεώσει; τρώει κολλήματα και μετά απο setup as new δεν εστρωσε αλλα ειναι κρίμα να το αλλαξει εφόσον ακόμα δουλεύει...</p>

Θα σου στείλω και σένα πμ.

Τί κολλήματα ακριβώς έχει για πες μου.

Δημοσ.

Θα σου στείλω και σένα πμ.

Τί κολλήματα ακριβώς έχει για πες μου.

όχι κατι συγκεκριμένο, τα σημαντικότερα οτι καμια φορά κλεινει απο μονο του και ξαναανοιγει και σαφώς χειρότερη ανταπόκριση...

επισης θα την ενδιέφερε και αλλαγη του home button καθώς και αυτό ειναι στα τελευταία του...

Δημοσ.

όχι κατι συγκεκριμένο, τα σημαντικότερα οτι καμια φορά κλεινει απο μονο του και ξαναανοιγει και σαφώς χειρότερη ανταπόκριση...

επισης θα την ενδιέφερε και αλλαγη του home button καθώς και αυτό ειναι στα τελευταία του...

Το home button κάνει κανα δεκάρικο, αλλάξαμε μιας φίλης πριν ένα μήνα. Ευκολο είναι αυτό. Σου έστειλα πμ. 

Δημοσ.

Αποφασησα να κρατησω το 4 γιατι με καλυπτει ακομα αλλα ειχα βαρεθει να το βλεπω!

Προσφατα αλλαξα lcd και back σε ασπρο απο ebay.

40 κατι ευρω πηγανε τα parts και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Η ποιοτητα ειναι ιδια με του original.

Το μονο προβλημα που παρατηρισα αργοτερα ειναι οτι οταν ο φωτισμος ειναι τερμα κ εισαι στο σκοταδι φαινετε μια παραληλη γραμμη φωτος πανω απτην οθονη.

Ισος με καποιο χαρτονακι απο πισω να λυνεται αυτο αλλα δε μπηκα στον κοπο να το ξαναανοιξω γιατι εχω παντα το φωτισμο στη μεση κ αυτοματο κ εκει δε φαινεται.

Δεν εχω αυτη τη στιγμη τον πωλητη γιατι ο λογαριασμος paypal που εγινε η αγορα δεν ειναι δικος μου.

Παντος να προσεξεται στο ebay τον σενσορα στην οθονη.

Κυκλοφορουν πολλα παλια parts πρωτου βγει το original ασπρο που εχουν σητα αντι τη μαυρη τρυπα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του iphone. Παίρνοντας σαν δώρο απο την εταιρεία μου το iphone 4 (το τσιγκουνεύτηκαν το 5 :-( )

περνάω κι εγώ για πρώτη φορά σε ios. Θέλω δυο τρεις συμβουλές: 

1) Να το αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση του ios και μετά να το κάνω jailbreak? Υπάρχει κάποιος οδηγός που θα με βοηθήσει να το κάνω?

2) Κάποια πρόταση για αγορά ζελατινών και θήκης (εσείς που έχετε χρόνια το iphone 4 νομίζω οτι θα έχετε δει σε βάθος χρόνου τι άξιζε τα λεφτά του και θα με βοηθήσετε)?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του iphone. Παίρνοντας σαν δώρο απο την εταιρεία μου το iphone 4 (το τσιγκουνεύτηκαν το 5 :-( )

περνάω κι εγώ για πρώτη φορά σε ios. Θέλω δυο τρεις συμβουλές: 

1) Να το αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση του ios και μετά να το κάνω jailbreak? Υπάρχει κάποιος οδηγός που θα με βοηθήσει να το κάνω?

2) Κάποια πρόταση για αγορά ζελατινών και θήκης (εσείς που έχετε χρόνια το iphone 4 νομίζω οτι θα έχετε δει σε βάθος χρόνου τι άξιζε τα λεφτά του και θα με βοηθήσετε)?

Δε μπορείς να κάνεις jailbreak στην 6.1.3. Μην αναβαθμίσεις. (και μην κάνεις jailbreak πριν το μάθεις καλά το τηλέφωνο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος μην κάνεις καμια στραβή και μετά το σκαλώσεις.)

2. Για θήκη όπωσδήποτε σιλικόνης για ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ζελατίνες κλπ όποια και να πάρεις antiglare μια χαρά είναι μη δώσεις ένα σκασμό λεφτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.

Κατοχος iphone 4 απο χτες. (350 ευρω προσφορα)

Καποιες ερωτησεις.

1. υπαρχει τροπος να με ρωταει το κινητο πριν χρησιμοποιησει το 3G και με χρεωσει? 

2. η εκδοση ios που εχει πανω ειναι η 6.1.2. Μου λεει πως ειναι διαθεσιμη η 6.1.3. Να την κανω?

3. θηκη σιλικονης το προστατευει (οκ οσο γινεται) απο πεσιμο ε? η ζελατινα προστατευει απο πτωση υγρου?

4. ποιες ειναι οι must have εφαρμογες? (must have εννοω πχ μια που βλεπω τωρα που και καλα ξεκλειδωνει wifi. Παιζει αυτο? ή καποιος τροπος να εχω ευκολο internet εξω ξερω γω)

5. με το 4αρι θα ειμαι καλυμενος για μελλοντικες αναβαθμισεις του λειτουργικου και αν οχι, με jailbreak???

Δημοσ.

Καλημερα.

Κατοχος iphone 4 απο χτες. (350 ευρω προσφορα)

Καποιες ερωτησεις.

1. υπαρχει τροπος να με ρωταει το κινητο πριν χρησιμοποιησει το 3G και με χρεωσει? 

2. η εκδοση ios που εχει πανω ειναι η 6.1.2. Μου λεει πως ειναι διαθεσιμη η 6.1.3. Να την κανω?

3. θηκη σιλικονης το προστατευει (οκ οσο γινεται) απο πεσιμο ε? η ζελατινα προστατευει απο πτωση υγρου?

4. ποιες ειναι οι must have εφαρμογες? (must have εννοω πχ μια που βλεπω τωρα που και καλα ξεκλειδωνει wifi. Παιζει αυτο? ή καποιος τροπος να εχω ευκολο internet εξω ξερω γω)

5. με το 4αρι θα ειμαι καλυμενος για μελλοντικες αναβαθμισεις του λειτουργικου και αν οχι, με jailbreak???

Καλορίζικο.

1. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και αν υπάρχει και δεν το έχω δει θα είναι στο jailbreak.

2. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ την αναβαθμιση αν θες jailbreak, πάει μέχρι 6.1.2 το jailbreak μόνο.

3. Θήκη σιλικόνης ειναι must κατα τη γνώμη μου αν θες ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η ζελατίνα προστατεύει από γρατζουνιές, δεν θα στ κάνει αδιάβροχο ως δια μαγείας. 

4. Must have εφαρμογές δεν υπάρχουν, είναι αντικειμενικό το τί εφαρμογές θέλει ο καθένας. Δεν ξεκλειδώνει ακριβώς wifi η εφαρμογή που λες, δίνει εργοστασιακούς κωδικούς σε κάποια ρούτερ. 

5. Θεωρητικά με το 4αρι θα είσαι καλυμμένος και στην iOS 7 σίγουρα. Από κει και πέρα δεν ξέρει κανείς. Το 3gs έφτασε μέχρι την 6.1.2, το 3g είχε φτάσει μέχρι την 4.2.1, θεωρητικά το τεσσάρι θα πάει μέχρι την iOS 8 κάτι.

ΥΓ εδωσες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για 4αρι. Σε αυτή την τιμή έπαιρνες 4s. Τα 4άρια πλέον πωλούνται 260-300 ευρώ μαξ.

(εκτός αν το πήρες καινούριο από μαγαζί)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...