Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους παρέλαβε ο φίλος μου σήμερα στην Αγγλία! Έστειλα αίτηση στην DHL για να πάνε αύριο ή μεθαύριο και να μου στείλουν το πακέτο σε μία εργάσιμη με 82 ευρώ. Μέχρι Παρασκευή το αργότερο θα το έχω! Δεν μπορώ να περιμένω! Μέχρι Παρασκευή μου έρχεται κουτί και η reception case από ivy skin και είμαι κομπλέ!!!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις παρέλαβε και ο ξάδερφος μου το δικό μου στην αγγλία.

Μέχρι 2 Αυγούστου που θα έρθει βλέπω να τρώγομαι με τα ρούχα μου....

Δημοσ.

Εγώ περιμένω με το καλό αύριο ή το πολύ μεθαύριο με DHL και χρέωση 82 ευρώ για όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει. Υπηρεσία εισαγωγών λέγεται...

Δημοσ.
Δηλαδη; Λες σε μια εταιρια να παει να παρει το iphone 4 και να στο στειλει;

Ναι αν έχεις κάποιον γνωστό εκεί που θες να παρεις το πακέτο, τους λες θα πάτε εκεί την τάδε ημέρα και θα μου το φέρετε την επόμενη με κάποιο κόστος. Απλά για να μην ταλαιπωρείται ο φίλος/γνωστος στην κάθε περίπτωση κάνεις εσύ όλη την διαδικασία...

Δίνω ένα παράδειγμα εδώ:

http://www.dhl.gr/el/express/import_services.html

Δημοσ.
Ναι αν έχεις κάποιον γνωστό εκεί που θες να παρεις το πακέτο, τους λες θα πάτε εκεί την τάδε ημέρα και θα μου το φέρετε την επόμενη με κάποιο κόστος. Απλά για να μην ταλαιπωρείται ο φίλος/γνωστος στην κάθε περίπτωση κάνεις εσύ όλη την διαδικασία...

Δίνω ένα παράδειγμα εδώ:

http://www.dhl.gr/el/express/import_services.html

Δεν κατάλαβα τίποτα :fear:

Δημοσ.

Α εγω νομιζα οτι ΧΩΡΙΣ να εχεις γνωστο τους λες να στο αγορασουν απο εκει πχ απο το apple store οταν το βρουν διαθεσιμο και να στο στειλουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθαν επιτελους και 2 iPhone 4 απο Αγγλια που ειχα παραγγειλει εδω και καιρο. Ενα για μενα και ενα για εναν φιλο μου.

Ανοιξα μονο το ενα. Δεν του εκανα αναβαθμιση σε 4.0.1 .(για καλο και για κακο , μπας και αρχικα βγει jailbreak μονο για 4.0)

Οταν δεν το πιανεις ή το πιανεις με το δεξι χερι, εχει καλυτερο σημα απο το 3gs. Αυτο το βλεπω και απο τις μπαρες , αλλα και απο την καλυτερη ποιοτητα συνομιλιας.

Τα δυσκολα ερχονται βεβαια οταν το πιασεις με το αριστερο χερι.

α)Οταν ειμαι σε περιοχη που εχω σημα 2-3 μπαρες (3g ή gprs), τοτε αν το κρατησω με το αριστερο χερι εχω κατα 50% dropped call μετα απο 20-30 sec.

Αυτο δεν το ειχα με κανενα αλλο κινητο ουτε με το 3gs.

β)Οταν ειμαι σε περιοχη που εχω σημα 4-5 μπαρες (3g ή gprs), τοτε αν το κρατησω με το αριστερο χερι πεφτει το σημα στη 1 μπαρα μετα απο 20-30sec.(δεν ενοχλει βεβαια την κληση η οποια συνεχιζεται κανονικα)

Αυτο δεν το ειχα με κανενα αλλο κινητο ουτε με το 3gs.

Αφου αναλυσαμε το θεμα των κλησεων, παμε τωρα στην περιπτωση του surfing(μεσω 3g, οχι wifi).

Surfing κρατωντας το κινητο με το αριστερο χερι και κανοντας touch με το δεξι δεν μπορω να κανω στις περισσοτερες περιοχες χωρις να μου σπασουν τα νευρα.Το σημα πεφτει στη 1 μπαρα gprs ακομα και αν ειμαι σε περιοχη που αρχικα επιανα(χωρις να ακουμπαω το κινητο ή με το δεξι χερι) 4 μπαρες 3g.

Αν ειχα 2-3 μπαρες 3g, τοτε μπορει να παει και στο searching για δικτυο.

Αυτο δεν το ειχα με κανενα αλλο κινητο ουτε με το iPhone 3gs.

Ολα αυτα κρατωντας το iPhone 4 με το αριστερο χερι. Με το δεξι δεν εχω κανενα προβλημα. Αλλα δεν εχω συνηθισει να το κραταω με το δεξι και να κανω touch με το αριστερο: με βολευει να κανω touch με το δεξι ενω το κραταω με το αριστερο , κατι που δυστυχως μου ριχνει κατακορυφα τις ταχυτητες surfing.

Εν ολιγοις, στο σπιτι μου που δεν εχω δυνατο σημα, δεν μπορω να πραγματοποιησω απροβληματιστη κληση με το αριστερο χερι.

Οποτε , το iPhone 4 το δικο μου το πουλησα σφραγισμενο και επεστρεψα στο παλιο καλο 3gs που δεν εχω τετοια προβληματα.

Υ.Γ.: Τις δοκιμες τις εκανα οπως ειπα με 4.0 firmware και σε δικτυο cosmote. Ακριβως τις ιδιες συνθηκες(δικτυο cosmote/fw 4.0) ειχε και το iPhone 3gs που δεν ειχε dropped calls ή μεγαλη μειωση ταχυτητας surfing οταν το κραταγα με το αριστερο χερι.

Αργοτερα, απο καθαρη περιεργεια θα δοκιμασω να δω τι γινεται αν μονωσω(με καμμια ταινια ή θηκη) το συγκεκριμενο σημειο κατω αριστερα στο iPhone 4.

Ενας κατοχος iPhone 2g->iPhone 3g->iPhone 3gs.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...