Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Σκεψου εχω android συσκευη σα media device και δεν ηξερα καν οτι πλεον γινεται αυτο απο εργοαστασιο, ωραιος. Υπαρχει ομως τροπος να φαινεται ετσι ακομα και οταν εισαι σε αδρανεια, ωστε να μη χρειαστει να απορριψει τη κληση και να μπορεις να χρησιμοποιησεις τη συσκευη

αμα η οθονη ειναι κλειστη τοτε η κληση καταλαμβανει ολη την οθονη

ποια εφαρμογη προτεινετε για αεροπορικα εισητηρια κτλ;;;;;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω κάποια εφαρμογή η οποία να αναπαράγει ένα αρχείο ήχου όχι από το ηχείο του τηλεφώνου αλλά να το ακούει ο συνομιλητής μου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

• Moderators
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 1:04 ΜΜ, tarantules είπε

Ψάχνω κάποια εφαρμογή η οποία να αναπαράγει ένα αρχείο ήχου όχι από το ηχείο του τηλεφώνου αλλά να το ακούει ο συνομιλητής μου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ωραια φαση θα ηταν να υπηρχε κατι τετοιο, να λες πχ πως εχεις ξεκινησεις στο ραντεβου σου και να ακουγονται ηχοι κορνας κλπ, ενω εισαι σπιτι, αλλα δυστυχως εχει να παρει το ματι μου τετοια εφαρμογη απο εποχες symbian. Θα με ενδιεφερε κ εμενα αν υπηρχε κατι τετοιο.

Δημοσ.

Επειδη το hobi "παχυνε" και ασχημυνε απο τοτε που περασε στην εκδοση 2.x, ψαχνω ελαφρια εφαρμογη για να το αντικαταστησω. Ειχα δοκιμασει παλιοτερα καποια ομοια του αλλα τα απερριψα για διαφορους λογους με πιο σημαντικο το χωρο που πιανανε (20+ΜΒ).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hobi.android

In other news, σημερα ενημερωθηκε το (google) calculator σε 7.5 και απεκτησε και αυτο το κακασχημο material design των messages, contacts και phone που ελεγα πριν καναδυο βδομαδες. Αν εχετε κανενα καλο κομπιουτερακι να προτεινετε, χωρις διαφημησεις παντα, ειμαι ολος αυτια.

Δημοσ.
36 minutes ago, jim_p said:

Επειδη το hobi "παχυνε" και ασχημυνε απο τοτε που περασε στην εκδοση 2.x, ψαχνω ελαφρια εφαρμογη για να το αντικαταστησω. Ειχα δοκιμασει παλιοτερα καποια ομοια του αλλα τα απερριψα για διαφορους λογους με πιο σημαντικο το χωρο που πιανανε (20+ΜΒ).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hobi.android

In other news, σημερα ενημερωθηκε το (google) calculator σε 7.5 και απεκτησε και αυτο το κακασχημο material design των messages, contacts και phone που ελεγα πριν καναδυο βδομαδες. Αν εχετε κανενα καλο κομπιουτερακι να προτεινετε, χωρις διαφημησεις παντα, ειμαι ολος αυτια.

traktin, δεν υπαρχει στο play

https://labs.xda-developers.com/store/app/com.delta.tv.traktin

calculator

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sfr.calctape

• Like 1
Δημοσ.

Πιο ειναι η καλυτερη και πιο λειτουργικη εφαρμογη ημεορολγιου. Στο iphone χρησιμοποιω το fantastical 2 το οποιο με εχε βολεψει πολυ αλλα κοιταζω να Κανω Migration σε android

• Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, therock είπε

Πιο ειναι η καλυτερη και πιο λειτουργικη εφαρμογη ημεορολγιου. Στο iphone χρησιμοποιω το fantastical 2 το οποιο με εχε βολεψει πολυ αλλα κοιταζω να Κανω Migration σε android

Χρησιμοποιω το Calendar+, κυριως λογω εξαιρετικα παραμετροποιησιμου widget, ριξε μια ματια αν θελεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ θα το δουλεψω να δω πως ειναι η μεταβαση. Κριμα που δε βγαινει και σε android αυτο που λεω, δεν εχω ξαναχρησιμοποιησω ημερολογιο με τοσο καθαρη αισθητη και πρακτικη λειτουργια

Δημοσ.

Κατι αλλο που ψαχνω ειναι με γρηγορο τροπο να βρισκομαι επαφες απο το τηλεφωνικο καταλογο. Στο iphone επικαλεισαι το search (spotlight) και γραφεις ονομα η καποιο στοιχειο και βγαινει αμεσως. Ποιος ειναι ο πιο γρηγορς τροπος να γινε ιαυτο στο android απο homescreen

Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 3:30 ΜΜ, jim_p είπε

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.android.calc

Δημοσ.
2 ώρες πριν, therock είπε

Κατι αλλο που ψαχνω ειναι με γρηγορο τροπο να βρισκομαι επαφες απο το τηλεφωνικο καταλογο. Στο iphone επικαλεισαι το search (spotlight) και γραφεις ονομα η καποιο στοιχειο και βγαινει αμεσως. Ποιος ειναι ο πιο γρηγορς τροπος να γινε ιαυτο στο android απο homescreen

Από την εφαρμογή Google (λογικά θα υπάρχει και η μπάρα αναζήτησης). Γράφεις εκεί ότι θες (επαφή, εφαρμογή, κάτι να ψάξει στο ίντερνετ).

Δημοσ.

Δεν αξιζε πιο πολυ ιντερβετ ψαχνει και επειτα βρισκει επαφες ονομαστικα.

Επειτα δοκιμασα και το fast finder που ειναι πιο κοντα στο spotlight αλλα και αυτο απο καταλογο μονο ονοματα τραβαει και οχι εσωτερικες πληροφοριες.

Εστω οτι εχω αποθηκευσει το γιαννη με αριθμο 697123456 θελω ακομα και τον αριθμο να ψαχνω να εμφανιζει το γιαννη στα αποτελεσματα. Το iphone το κανει αυτο

Δημοσ.

sesame δοκιμασε. Εχω Nova launcher που συνεργαζεται και κανει εκπληκτικη δουλεια, αλλα δουλευει και μονη της νομιζω η εφαρμογη. Βγαζει μια μπαρα σαν της google και ψαχνει σε επαφες (μπορεις να κανεις κληση και να στειλεις μηνυμα αμεσα), εφαρμογες, ιντερνετ, και δειχνει και καποια απο τα πιο συχνα και προσφατα πραγματα που εχεις αναζητησει. Ειναι δωρεαν για 14 μερες, μετα απλα δεν το πληρωνεις και μια στο τοσο βγαινει μια υπενθυμιση οτι εισαι στην φρι εκδοση εδω και πχ 156 μερες (νομιζω βγαινει μονο οταν θα μπεις μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης και οχι οταν χρησιμοποιεις το widget). 

Δημοσ.

πολυ καλο γενικοτερα αλλα αυτο με την αρηθμητικη αναζητηση δε το κανει. Δηλαδη να γραφω τον αριθμο η στοιχεια απο μια επαφη και να μου βγαζει την επαφη. Ειναι πολυ βασικο γιατι γραφω διαφορα στοιχεια, οπως σημειωσεις η ονομα επιχειρησης και βρισκω πολους ετσι. ΠΧ μπορει να γραψω Abdalis Και στοιχεια επιχειρησης Insomnia, και θελω ψαχνωντας insomnia να μου βγαλει τον abdali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...