thomasG4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αλλαξε η ωρα? 2;23 τωρΑ?καλη φαση ... οχι ακομα, στις 4 αλλαζει...
therock Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Α ναι μπραβο, και λες πως και ξυπνησα στις 10 σημερα?
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο site, που μπορώ να ενημερωθώ με το τι γίνεται σχετικά τις αναβολές του στρατού λόγω εκπαίδευσης (προπτυχιακής κ μεταπτυχιακής) και το τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος φύγει μόνιμα σε άλλη χώρα?
therock Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει κάποιο site, που μπορώ να ενημερωθώ με το τι γίνεται σχετικά τις αναβολές του στρατού λόγω εκπαίδευσης (προπτυχιακής κ μεταπτυχιακής) και το τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος φύγει μόνιμα σε άλλη χώρα? Bασικα υπαρχουν πολλα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. ΠΧ thiteia.org army.gr omhroi.gr Συγκεκριμενα θα μπορουσες να απευθυνθεις και στο στρατολογικο σου γραφειο για σιγουρα και αν δεν θες να ψαχνεσαι... Δες και εδω http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55
Sellers Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Bασικα υπαρχουν πολλα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. ΠΧ thiteia.org army.gr omhroi.gr Συγκεκριμενα θα μπορουσες να απευθυνθεις και στο στρατολογικο σου γραφειο για σιγουρα και αν δεν θες να ψαχνεσαι... Δες και εδω http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55 Σε ευχαριστώ πολύ.
freedubus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πώς λένε το ξανθό που κάνει αυτή την ώρα εκπομπή στο ΑΛΤΕΡ;
barca10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πώς λένε το ξανθό που κάνει αυτή την ώρα εκπομπή στο ΑΛΤΕΡ; Ελένη Φωτοπούλου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι το νήμα Μικρές Απορίες-Σύντομες Απαντήσεις προορίζεται για θέματα τα οποία α) επιδέχονται σύντομη απάντηση και β)δεν καλύπτονται από άλλες ενότητες του insomnia. Επίσης, όπως ρητά έχει διατυπωθεί στο εναρκτήριο μήνυμα του νήματος, δεν προορίζεται για γενικές συζητήσεις εκτός θέματος. Γι' αυτό υπάρχει το γενικό Μπλα-Μπλα, πάντοτε στο πλαίσιο των υφιστάμενων κανονισμών.
vasioula1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα! Έκανα μια κράτηση από airtickets και μου ζήτησε αν θέλω απόδειξη ή τιμολόγιο Πρώτη φορά γίνεται αυτό γιατί συνήθως κλείνω απ ευθείας από αεροπορικές εταιρίες Είπα απόδειξη και μου ήρθε ένα mail με ...απόδειξη! Η ερώτησή μου είναι: Αυτή η απόδειξη μετράει στη φορολογική δήλωση;
Pantelwolf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ναι κανονικά μετράει εφόσον είναι ελληνική εταιρεία, αν θες να την καταθέσεις απλώς εκτύπωσέ την.
funbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά τι ψήφισε η Ελλάδα για την αναγνώριση της Παλαιστίνης στην unesco?? Στα μισά sites διαβάζω λευκό και στα άλλα μισά υπέρ.
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα κλιματιστικό. Το βάζω στη λειτουργία θέρμανσης, στους 23 βαθμούς, και δεν δουλεύει. Δουλεύει για πολύ λίγη ώρα και μετά σταματάει. Ξαναρχίζει όποτε το θυμηθεί, δουλεύει λίγο, πάλι σταματάει. Κάνω κάτι λάθος; Ή τον παίρνει; Η λειτουργία θέρμανσης δεν λειτουργεί όπως αντίστοιχα η λειτουργία ψύξης; Τι να κάνω για να γίνει φούρνος το σπίτι, όπως γίνεται ψυγείο το καλοκαίρι;
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία. Κλείνει και μόλις πέσει η θερμοκρασία λίγο στο χώρο ξανανοίγει να την επαναφέρει. Τι θερμοκρασία έχεις στο δωμάτιο;
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Πουτσόκρυο. Σίγουρα όχι 23 βαθμούς. Το έβαλα στους 26 και πάλι δεν βγάζει αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις