Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site, που μπορώ να ενημερωθώ με το τι γίνεται σχετικά τις αναβολές του στρατού λόγω εκπαίδευσης (προπτυχιακής κ μεταπτυχιακής) και το τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος φύγει μόνιμα σε άλλη χώρα?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο site, που μπορώ να ενημερωθώ με το τι γίνεται σχετικά τις αναβολές του στρατού λόγω εκπαίδευσης (προπτυχιακής κ μεταπτυχιακής) και το τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος φύγει μόνιμα σε άλλη χώρα?

Bασικα υπαρχουν πολλα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. ΠΧ

thiteia.org

army.gr

omhroi.gr

Συγκεκριμενα θα μπορουσες να απευθυνθεις και στο στρατολογικο σου γραφειο για σιγουρα και αν δεν θες να ψαχνεσαι...

Δες και εδω

http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55

Δημοσ.

Bασικα υπαρχουν πολλα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο. ΠΧ

thiteia.org

army.gr

omhroi.gr

Συγκεκριμενα θα μπορουσες να απευθυνθεις και στο στρατολογικο σου γραφειο για σιγουρα και αν δεν θες να ψαχνεσαι...

Δες και εδω

http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55

Σε ευχαριστώ πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι το νήμα Μικρές Απορίες-Σύντομες Απαντήσεις προορίζεται για θέματα τα οποία α) επιδέχονται σύντομη απάντηση και β)δεν καλύπτονται από άλλες ενότητες του insomnia.

Επίσης, όπως ρητά έχει διατυπωθεί στο εναρκτήριο μήνυμα του νήματος, δεν προορίζεται για γενικές συζητήσεις εκτός θέματος. Γι' αυτό υπάρχει το γενικό Μπλα-Μπλα, πάντοτε στο πλαίσιο των υφιστάμενων κανονισμών.

Δημοσ.

Καλημέρα! Έκανα μια κράτηση από airtickets και μου ζήτησε αν θέλω απόδειξη ή τιμολόγιο

Πρώτη φορά γίνεται αυτό γιατί συνήθως κλείνω απ ευθείας από αεροπορικές εταιρίες

Είπα απόδειξη και μου ήρθε ένα mail με ...απόδειξη!

Η ερώτησή μου είναι: Αυτή η απόδειξη μετράει στη φορολογική δήλωση; ^_^

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ψήφισε η Ελλάδα για την αναγνώριση της Παλαιστίνης στην unesco?? Στα μισά sites διαβάζω λευκό και στα άλλα μισά υπέρ.

Δημοσ.

Έχω ένα κλιματιστικό. Το βάζω στη λειτουργία θέρμανσης, στους 23 βαθμούς, και δεν δουλεύει. Δουλεύει για πολύ λίγη ώρα και μετά σταματάει. Ξαναρχίζει όποτε το θυμηθεί, δουλεύει λίγο, πάλι σταματάει. Κάνω κάτι λάθος; Ή τον παίρνει; Η λειτουργία θέρμανσης δεν λειτουργεί όπως αντίστοιχα η λειτουργία ψύξης; Τι να κάνω για να γίνει φούρνος το σπίτι, όπως γίνεται ψυγείο το καλοκαίρι;

Δημοσ.

Προφανώς πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία. Κλείνει και μόλις πέσει η θερμοκρασία λίγο στο χώρο ξανανοίγει να την επαναφέρει.

Τι θερμοκρασία έχεις στο δωμάτιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...