Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω αλλα μεσα λεει οτι εχει ηδη το μελανι, αρα το να ακουμπας το χρωμα ωστε να επιλεγεται το συγκεκριμένο μελανι ειναι βλακεία. Καλυτερα ας ηταν οπως τα αλλα στυλο που κατεβαζεις το χρωμα που θες.

απ' ότι κατάλαβα το σκάννερ δουλεύει σαν color picker,

και νόμιζα ότι μετά κάνει μίξη των μελανιών για να μοιάζει αυτό που γράφει με αυτό που σκάναρε..

αν απλά διαλέγει ένα από τα τρία χρώματα,

όντως,

μια άχρηστη μαλακία είναι !

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω στον υπολογιστη αρκετα pdf,αλλα δεν βολευει να τα διαβαζω..Για αυτο θα ηθελα να αγορασω ενα pdf e reader ή tablet ή kindle(οπως τεσπα λεγονται)που να μπορω να τα περασω απο τον υπολογιστη μου στο (σε αυτο που θα αγορασω).Διαθετω μεχρι 150€(αντε 200),αμα ξερετε τι ακριβως ψαχνω πειτε το,και αμα ξερετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο ακομα καλυτερα...

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω στον υπολογιστη αρκετα pdf,αλλα δεν βολευει να τα διαβαζω..Για αυτο θα ηθελα να αγορασω ενα pdf e reader ή tablet ή kindle(οπως τεσπα λεγονται)που να μπορω να τα περασω απο τον υπολογιστη μου στο (σε αυτο που θα αγορασω).Διαθετω μεχρι 150€(αντε 200),αμα ξερετε τι ακριβως ψαχνω πειτε το,και αμα ξερετε και κανενα συγκεκριμενο μοντελο ακομα καλυτερα...

δε βολευει ο υπολογιστης να διαβαζεις pdf και βολευει καποιο tablet....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

kindle dx and loving it

μονο απο ebay προφανως

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Bασικα τωρα που το εψαξα,για το kindle fire απο το amazon τι λες?

το κοιταξα τωρα και μπορω να πω: OHHHH HHEEEEEEEEEEEELLLLLLLL NOOOOOOOOOOO

πηγαινε στο nexus 7 καλυτερα...

α και να πω οτι: e-ink beats the living shit out of every tablet when it comes to reading

* αλλα θα πρεπει να το πληρωσεις*

Δημοσ.

λοιπον για laptop θελω mouse. Εχω στην ακρη ενα optical της microsoft ή μπορω να βαλω το logitech gaming laser ξερω γω mouse που εχω στο σταθερο. Παρολα αυτα τι σκεφτομουν , ισως λιγο χαζο , οτι μπορει το ποντικι laser ή το οπτικο να "τραβαει " καμποσο ρευμα οταν το χω συνδεδεμενο οποτε σκεφτηκα να παρω ενα φτηνο (καλα οχι και 3 ευρω του κιλου λεμε τωρα) ασυρματο . η σκεψη μου ειναι:

Ο mini usb δεκτης [που θα εχει το ασυρματο ποντικι που θα αγορασω ή θα...ανταλλαξω αν ψησω ενα γνωστο μ) χρειαζεται παραπανω ρευμα απο το laptop σε σχεση με το optical ή το laser mouse που ηδη εχω?

Επισης λογω του μικροτερου μεγεθους θα ειναι και πιο βολικο στη μεταφορα και ασυρματο! ή θα μου ρθει μια ή αλλη λόγω μπαταριων του ασυρματου; (θα το χρησιμοποιω σε κοντινη αποσταση με το λαπτοπ ή το πολυ σε 50 cm αποσταση.... δλδ δε θα το κανω να σκιστει να πιασει σημα!!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...