ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για την πειρατεία δεν κάνω σχόλιο επειδή είναι στημένο το παιχνίδι. Βγαίνει ο P.Hines και λέει για το πρόβλημα στους υπολογιστές ενώ η 360 έκδοση έχει βγει μέρες πριν. Το σχόλιό μου πάει στην ευκολία με την οποία ο ελληνάρας παίρνει παράνομα software αλλά αυτό είνα θέμα παιδείας, δε θα διορθωθεί ποτέ... Την απορία μου γιατί το παιχνίδι δεν έχει έρθει μπορεί να μου τη λύσει κανείς; Δεν είμαι hardcore gamer, πρώτη φορά κάνω προπαραγγελία, είναι συχνό αυτό το φαινόμενο;
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αν δεν το εχω? αν δεν το εχεις...) περιμενεις να βγει καποιο patch.
Inler Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Φιλε fearwhatnow τι εννοεις ακριβως για την αλλαγη στο .ini;
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για την πειρατεία δεν κάνω σχόλιο επειδή είναι στημένο το παιχνίδι .......... ο ελληνάρας παίρνει παράνομα software αλλά αυτό είνα θέμα παιδείας, δε θα διορθωθεί ποτέ... Λες να κατεβαζουνε μονο οι Ελληνες? Αν κατεβαζαν μονο οι Ελληνες δεν θα ειχαν προβλημα με την πειρατεια οι εταιριες. Κατεβαζει και ο ανεπτυγμενος και με παιδεια Γερμανος, Αγγλος, Γαλλος, Πορτογαλλος κλπ.
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Είπα "δεν κάνω σχόλιο για την πειρατεία" αλλά από το post μάλλον θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Νομίζω γεγονός πως μόνο η Ελλάδα φαίνεται να έχει πρόβλημα στο Skyrim κάτι λέει...
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Οχι, δεν παω να δικαιολογησω κατι και αν θες συνεχισε την κουβεντα στο θεμα ''περι πειρατειας και παλι''. Εγω απλα ειπα οτι δεν κατεβαζει μονο ο Ελληναρας... Προσωπικα το εχω κατεβασει, αν και αγοραζω αρκετα παιχνιδια (και ας με κραζουν οι φιλοι μου που τα αγοραζω, ειδικα εκεινα που δεν εχουν mp..... εχθες αγορασα και kaspersky internet security...ναι, οπως και περσυ kaspersky antivirus ....που μια χαρα μπορω να τα βρω και πειρατικα ). Aν το παιχνιδι μαρεσει, θα παω να το αγορασω. Υπαρχουν και αλλα που τα αγοραζω χωρις να τα δοκιμασω γιατι ειναι του στυλ μου οπως εκανα πχ με το shogun 2, το fifa 12 κλπ.
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μα είπα πως δεν κάνω σχόλιο για την πειρατεία (μην τα ξαναγράφω) άλλη ήταν η ερώτησή μου.
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δε μου φταίει κανείς που έχω τα νεύρα μου; Που βλέπω τον κάθε κατεστραμμένο να μην έχει ιδέα από elder scrolls και μόνη του εμπειρία να είναι 10' με το oblivion; Να διαβάζω για τα γραφικά ενός παιχνιδιού που το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η τεχνολογία; Που διαβάζω για το combat system ενός franchise? Διαβάζω σχόλια από haters οι οποίοι δεν έχουν δώσει € στην bethesda αλλά έχουν απαιτήσεις από τα παιχνίδια της; Φίλε μου, κατανοώ τα νεύρα σου επειδή δεν έφτασε ακόμα η προπαραγγελεία σου, αλλά το να βάζεις ταμπελίτσες στο κόσμο εδώ πέρα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Δεν ζούμε στη δεκαετία του 80. Τώρα έχουμε τη πολυτέλεια να ξέρουμε τα πάντα για το προϊόν που μας ενδιαφέρει πολύ πρίν κυκλοφορήσει. Επίσης, δεν ζούμε όλοι Ελλάδα ξέρεις, το παιχνίδι κυκλοφορεί με digital distribution από Steam, ενώ ναί υπάρχει και κόσμος εδώ πέρα που το παίζει πειρατικό. Επίσης, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ακόμα δεν το αγόρασαν, αλλα φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς για ένα franchise που το αγάπησαν εξ αρχής. Τέλος, θα πρέπει να κατανοήσουν μερικοί, ότι δέν είναι δυνατόν επειδή ορισμένοι ανάβουν λαμπάδες για κάποιο παιχνίδι, αυτό το καθιστά υπεράνω κριτικής από τους υπόλοιπους. Ενώ παράλληλα, το ότι το παιχνίδι είναι κορυφαίο, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ την αντιμετώπιση της εταιρίας απέναντι στους PC gamers, που θα μπορούσε να είναι απείρως καλύτερη. Πάνε μιά ματιά από τα επίσημα forums της Bethesda να δείς τί πίκρα βγαίνει από το κόσμο. Το να ασκώ κριτική σε μία πολυαγαπημένη μου εταιρία και σε ένα πολυαγαπημένο franchise, γίνεται ακριβώς γιατί θέλω και περιμένω περισσότερα. Δικαίωμα του καθενός να εκστασιάζεται με το παιχνίδι, όπως επίσης δικαίωμα και οποιουδήποτε άλλου να κριτικάρει.
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το να ασκώ κριτική σε μία πολυαγαπημένη μου εταιρία και σε ένα πολυαγαπημένο franchise, γίνεται ακριβώς γιατί θέλω και περιμένω περισσότερα. +1000000
Junior22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 μπαινει κολλαει..προχωραει ξανακολλαει κ.ο.κ..............
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Χίλια ζήτω στην BreXesta που έβγαλε αυτό το καρά-τέλειο game που τρέχει ακόμα και στο καβουρδιστήρι μου Δεν μπορώ να καταλάβω τι λέτε για την μνήμη,έχω 1,5GB και το τρέχω το game από της 2 το μεσημέρι μέχρι πριν από λίγο και δεν κολλάει καθόλου. Πολύ ωραίο αλλά αυτή η μακακία με το κονσόλο-μενού θέλει πολύ προσπάθεια για να το συνηθίσεις.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το μενου κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο του Oblivion.Σουπερ ευχρηστο.Φυσικα θεωρω οτι ειναι εξαιρετικο το παιχνιδι, επιτελους εχει κατι απο Morrowind.Η κριτικη παντα ειναι ευπροσδεκτη, ομως ειναι γεγονος οτι παρα τα μικροπροβληματα το παιχνιδι ειναι ανταξιο του ιστορικου αυτου franchise.
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Να ενημερώσω όσους δεν ακολουθούσαν το modding community των Elder Scrolls,πως οτιδήποτε για mods μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα SkyrimNexus. Έχει πολύ καλό σύστημα ψαξίματος,και αρχειοθετεί τα mods ανά κατηγορίες,ενώ αφού βγει το Creation Kit θα φροντίσει να έχει και tutorials για modding. SkyrimNexus
Dr_73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Το τρισάθλιο κονσολάδικο μενού/interface , με απογοήτευσε. Αν και περίμενα εναγωνίως το παιχνίδι. Το interface γενικότερα δείχνει ότι είναι φτιαγμένο για να είναι ίδιο και στις κασέλες της M$ και της $ony. Δεν μπορούσαν να έχουν ένα διαφορετικό για την pc έκδοση ;;;;;;; Πόσο θα τους κόστιζε πια ;;;;;;;;; Αν θέλαμε τέτοιες μπακατέλες παίζαμε με gamepad σε κάποια κονσόλα κανένα fable ή τόσα άλλα που υπάρχουν για τις trendy κονσόλες για τους teenagers. Θα μου πάρει καιρό να περάσω το σοκ και να ξαναφορτώσω το παιχνίδι. Όσο για την επόμενη έκδοση μάλλον δεν θα ασχοληθώ καν. Απογοήτευση ...
EKTELESTES Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έχει βγει ένα sound fix, που φτιάχνει ένα Bugged Quest. Επίσης, κάτι διαβάζω πως κάποιος Modder ήδη δουλεύει στο να βελτιώσει το interface ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα