Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και χρόνια πολλά!Κληρονόμησα ένα τσιπαρισμένο xbox360 αλλά δεν παίζει καινούρια παιχνίδια.Πρέπει να τσιπαριστεί εκ νέου με αυτό το rgh;Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται;Οταν λέμε ότι παίζει παιχνίδια απο σκληρό δίσκο τι ακριβώς εννούμε;Πρέπει να αγοράσω κάποιο δίσκο ειδικά για το  xbox360 και άν ναί ποιόν ακριβώς;

• Like 1
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημερα χρονια π[ολλα

οχι δεν ειναι απαραιτητο το rgh μπορει να θελει απλα

φλασαρισμα με νεοτερο φιρμ

απλα με το rgh δεν χρειαζεται να γραφεις δισκακια κλπ

τα περνας ολα στον σκληρο ειτε αυτος ειναι ο δικος του

ειτε εξωτεrικος usb

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να πάω το xbox μου να μου το "φτιάξουν" γιατί δεν ξέρω? Κάπου κοντά στην Νέα Σμύρνη....

Δημοσ.

ναι μπορεις να εχεις το τελευταιο dash

με rgh δεν μπαινεις καθολου live αν φας μπαν απλα

δεν μπορεις να ξαναμπεις με αυτη την  κονσςολα

και χανεις και την εγγυηση αν εχει

οποτε αν την κανεις rgh ξεχνας το live

Αν βαλεις demon και τρεχεις dual-nand δεν εισαι οκ με το live? Απλα αλλαζεις nand και μπαινεις. Κανω λαθος ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον βρήκα ένα xbox benq φλασαρισμένο σε ενα παλιό iXtreame πριν το update για τα xgd3.

Δεν βρήκα το original firmware που φοραγε αρχικά αλλα μονο το μονταρισμένο.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω το update για τα xgd3.

Χρειάζεται να φλασάρω σε stock πριν το dash update ή να παω και τώρα?

Δημοσ.

αναλογα τι dash εχεις τωρα

αν εχει γινει ηδη το update

σε ενδιαφερει το live ?

αν ναι τοτε καλο ειναι να το γυρισεις

σε οριτζιναλ να κανεις το dash update και

μετα φλσαρεις σε LT3.0

Δημοσ.

γεια σε ολους!!!εχω ενα xbox 360 slim και ψηνομαι να το χακαρω!!!θελω να κανω καποιες ερωτησεις περι το RGH!!!!!
1)πως γινεται να εχω την κονσολα RGH αλλα και να παιζω στο live χωρις κανενα φοβο για μπαν?
2)εχω ακουσει για ενα Link(LAN,LIVE NETWORK) τι ειναι αυτο?
3)τα dashboard τα καινουρια πως τα περναω στην κονσολα μου?

Δημοσ.

γεια σε ολους!!!εχω ενα xbox 360 slim και ψηνομαι να το χακαρω!!!θελω να κανω καποιες ερωτησεις περι το RGH!!!!!

1)πως γινεται να εχω την κονσολα RGH αλλα και να παιζω στο live χωρις κανενα φοβο για μπαν?

2)εχω ακουσει για ενα Link(LAN,LIVE NETWORK) τι ειναι αυτο?

3)τα dashboard τα καινουρια πως τα περναω στην κονσολα μου?

1   Του βαζεις demon και κανεις dual-boot οποτε εχει και official dash και την "πειραγμενη"

2  Στην πειραγμενη dashboard υπαρχει μενου το οποιο σου επιτρεπει να παιξεις online με αλλους που εχουν κανει και αυτοι RGH.

3  Δεν ξερω.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Είμαι νέος κάτοχος ενός Xbox360 Slim 250GB (Corona V3) με dash 2.0.16197.0 και ψάχνω τι πρέπει να κάνω για να χακάρω. Βρήκα έναν πολύ ωραίο οδηγό: 

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.se7ensins.com%2Fforums%2Fthreads%2Fjtag-rgh-xbox-360-ultimate-exploit-guide.804054%2F&ei=YgPDUdeULYTPsgbg6IGgBQ&usg=AFQjCNGKGvcjmxYpE4VoZxap7zBpaW-DIw&sig2=WdHO_IW_rvWveQRKvvViDQ&bvm=bv.48175248,d.Yms&cad=rja

Τον διάβασα και βρήκα τι χρειάζομαι... Το θέμα είναι οτι δεν βρήκα κανένα κιτάκι με το CR3 Lite που να τα έχει όλα, και τα κιτ που έχουν τα πάντα είναι μόνο τα CR3 Pro Ultimate. Τι διαφορές έχει και τι παραπάνω προσφέρει; 

Ξέρετε που μπορούμε να τα βρούμε στην Ελλάδα αυτά για να μην μπλέκω με πολλά ταχυδρομεία; 

Επίσης κάπου διάβασα οτι χρειάζομαι DGX. Στο tutorial δεν το αναφέρει, όντως το χρειάζομαι; 

Επίσης υπάρχει κανένας που το αναλαμβάνει σε λογική τιμή; Μπορώ να το κάνω και μόνος μου, αλλά δεν θα με πειραζε να πληρώσω κάτι να το πάρω έτοιμο. Απλά θέλω να ξέρω τι πλακέτες θα βάλει μέσα και τι πρέπει να προσέξω. (θα προτιμούσα να μην μπλέξω με κλώνους και να χαλάσψ το xbox μου...)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα xbox 360 με MFR DATE: 13/6/2012. Χακάρεται?

Επίσης υπάρχει τρόπος να αποφύγω hardware hack?

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

με τιποτα

οτι και να κανεις πρεπει να ανοιχτει η κονσολα

αν σε ενδιαφερει μπορω να στο φτιαξω στειλε πμ να τα πουμε

Δημοσ.

Καλημέρα!!! έχω ένα xbox slim 250GB με τελευταίο dashboard. Αξίζει να το κάνω RGH και να χάσω την εγγύηση και αν ναι πόσο περίπου κοστίζει ( αν ξέρουμε και κάποιον στην πάτρα ακόμα καλύτερα ) ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

εξαρταται τι θες εσυ

αν μπορεις για ενα χρονο που ισχυει η εγγυηση να

παιρνεις μονο γνησια και μπορεις , περιμενε να ληξει

και μετα το σπας

αν θες να τα παιζεις ολα απο σκληρο τωρα το κανεις τωρα

μεχρι στιγμης τα σλιμ εχουν βγει οκ δεν ειναι σαν τα πρωτα

φατ που ειχαν προβληματα και καθε λιγο και λιγακι τα στελναμε

πισω , για αυτο κιολας πιστευω αλλαξε την εγγυηση σε ενα χρονο

απο τρια που εδινε στα φατ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...